- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
Szia!
Egyelőre mindennel meg vagyok elégedve. A kikapcsolhatóság nagyon tetszik (amint bekapcsolom a tv-t automatikusan bekapcsol a tvbox is).
XBMC tökéletesen fut rajta (1080p-t még nem teszteltem, majd talán a hétvégén, de nem igazán fogom ezt a részét kihasználni, nagyon max 720p-t fogok rajta nézni, de az is ritka lesz).
Van egy NAS-om, azon tárolom a filmjeimet, azt is gyorsan eléri (wifiről, egyelőre nincs kábeles net beledugva)
A böngészés is gyors.Rádugtam egy aktív usb elosztót, azon van egy külső hdd és egy vezetéknélküli egér.
Az egér néha akadozik, de nem tudom hogy az egér vagy a tvbox hibájából. Ennek majd még utánajárok.A wifi a külső antennának köszönhetően elég erős.
A bekapcsolás utáni bootolás kb 30 mp-ig tart.
A sebességére sincs nagyon panasz, a négy mag elboldogul az alap dolgokkal, amiket eddig teszteltem.
Játékra még nem használtam, de ha lesz időm a hétvégén felrakok rá valami combosabbat, meglátjuk hogy bírja, illetve egy antutu-t is futtatok hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S85DAEXXN) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- JÓ ÁRON HIBÁTLAN 65" 4K UHD Samsung TV (UE65MU6102) Első tulajdonos..
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest