Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
juppjupp1984 #10 üzenetére
külső vinyóról megy? próbáld meg bemásolni a belső memóriába, vagy saját tápos usb elosztóra dugni a vinyót
illetve mx playernél próbáld meg a szoftveres illetve hardveres dekódolást, hátha csak ennyi a baja -
juppjupp1984
újonc
Köszi a választ, nekem is megjött közbe a boxom (ua. mint az első hozzászólásban).
Nagyon tetszik, egy bibi van: a 720p-s videók is szaggatnak. Próbáltam XBMC-vel, MX playerrel, a saját lejátszójával, és egyikkel sem tökéletes.
Nektek akkor ha jól értem alapból ment a lejátszás? Mi lehet a gond?
Köszi előre is.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
juppjupp1984 #8 üzenetére
Szia,
csak tesztekre tudok hagyatkozni, mivel nekem nincs ilyen billentyűzetem:
Ezek alapján az android tudja kezelni, elég sokan ajánlják is ezt a billentyűt a tapicskája miatt, szóval én azt mondtanám, hogy nagy valószínűséggel jó lesz hozzá.
-
juppjupp1984
újonc
Sziasztok!
Tervezek én is egy ilyet vásárolni, a kérésem az lenne, hogy ha veszek hozzá pl egy ilyet:
http://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/logitech/touch-keyboard-k400-920-0031-p51447151/
akkor simán fel fogja ismerni a touchpad részét is a box?
Nem akarok feleslegesen kiadni plusz egy 10-est, ha nem fog működni esetlegKöszönöm előre is a válaszokat,
-
Mad_Wolf
aktív tag
Szerintem lehet NAS-nak használni, bár még nem próbáltam, de itt le van írva hogy kell.
Az újraindulás oka szerintem is a táp nélküliség.XBMC-t a hivatalos oldalról töltöttem le, de mint írtam is nem igazán érdekel, hogy az 1080p-s videókat nem tudja. A sötét kép viszont zavaró, így lehet maradok az MX-nél.
A Neo 5-höz képest persze hogy gyorsabb, az csak kétmagos és kisebb teljesítményű procival van felszerelve
-
attik
csendes tag
Köszi. Nekem párszor újraindult. Nem tudom miért, talán a külső HDD miatt. Táp nélküli 2,5 1TB HDD van rajta. Az egér nekem nem akad. XBMC-t nem tudom hogy kell beállítani, még ismerkedek vele. Az a verzió, ami nekem fent van, az HD filmeknél nagyon akad. Máshol olvastam, hogy az XBMC elég sötét képet ad. Én MX playert használok, azzal nincs ilyen gondom. Sebessége a rendszernek nagyon jó. Elötte egy Minix Neo X5 volt. Azzal volt sebesség problémám.
Melyik XBMC apk-t telepítetted és honnan?
Nem lehet ezeket a box-okat NAS-ként használni valamilyen alkalmazással?Köszönöm
-
Mad_Wolf
aktív tag
ami viszont nagyon tetszett: a gyári fájlkezelője a hálózaton található apk-kat úgy indította, hogy nem először átmásolta a saját tárhelyére, mint pl az ES file manager vagy az FX, hanem egyből hálón keresztül futtatta.
Legalábbis én nem tapasztaltam várakozási időt, ha esetleg a háttérben mégis másolgatná. Majd még ezt is tesztelem kicsit.
-
Mad_Wolf
aktív tag
talán egy dolog van, ami egyelőre nem tetszik:
kicsit sötét a video képe. előzőleg egy tabletet kötöttem a tv-re, az világosabb volt. éjszakai jeleneteknél zavaró lehet.
xbmc-vel próbáltam, majd megnézem mxplayerrel is, hátha csak szoftveres a gond. -
Mad_Wolf
aktív tag
Szia!
Egyelőre mindennel meg vagyok elégedve. A kikapcsolhatóság nagyon tetszik (amint bekapcsolom a tv-t automatikusan bekapcsol a tvbox is).
XBMC tökéletesen fut rajta (1080p-t még nem teszteltem, majd talán a hétvégén, de nem igazán fogom ezt a részét kihasználni, nagyon max 720p-t fogok rajta nézni, de az is ritka lesz).
Van egy NAS-om, azon tárolom a filmjeimet, azt is gyorsan eléri (wifiről, egyelőre nincs kábeles net beledugva)
A böngészés is gyors.Rádugtam egy aktív usb elosztót, azon van egy külső hdd és egy vezetéknélküli egér.
Az egér néha akadozik, de nem tudom hogy az egér vagy a tvbox hibájából. Ennek majd még utánajárok.A wifi a külső antennának köszönhetően elég erős.
A bekapcsolás utáni bootolás kb 30 mp-ig tart.
A sebességére sincs nagyon panasz, a négy mag elboldogul az alap dolgokkal, amiket eddig teszteltem.
Játékra még nem használtam, de ha lesz időm a hétvégén felrakok rá valami combosabbat, meglátjuk hogy bírja, illetve egy antutu-t is futtatok hamarosan. -
attik
csendes tag
Szia.
Nekem is most jött meg az eszköz. Neked milyen tapasztalataid vannak a pár nap használat után? -
Mad_Wolf
aktív tag
Mai napon vettem kézbe az alábbi androidos TV-boxot, melyet a Geekbuying-tól rendeltem:
TV01(CS968) RK3188 Quad Core Google Android 4.2 OS Cortex-A9 1.6GHz Mini TV BOX 2G/8G Bluetooth/Mic/Camera/RJ45/External Wifi Antenna - Black
RK3188 Quad-core ARM Cortex-A9 processor with up to 1.6GHz;
Inner memory 2GB DDR3
Memory 8GB
Camera 2.0mp camera
Microphone High sensitive microphone
Operating system Android 4.2
Flash Supports flash 11.1
Storage Expansion MINI SD memory card and mobile hard disk expansion
HDMI Connecting high-definition TV, the output audio and video signals.
Rj45 Connection the wired network
Optical fiber Supports 5.1 Multimedia Speakers Optical interface
Remote control Support 2.4G Wireless remote control
AV Audio/video output
Voltage parameters 5V-3ADCProduct Dimension L×W×H(mm) 115*115*30(mm)
WEIGHT 0.6kgunbox + teszt (youtube)
teszt (youtube)A terméket a különböző oldalakon különböző néven lehet megtalálni (CS968, CR11/s, TV01, UG410), de mind ugyanaz a termék.
Én 85 USD + ÁFA-ért vettem, ami kb 24.000 Ft-nak felel meg, természetesen ha vám nélkül sikerül megszerezni, akkor 18.000 Ft körüli árával elég jó vételnek számít.Nagyon jókat lehet olvasni a termékről, jelentek már meg hozzá custom romok, amik főképp az 1080p-s lejátszást próbálják javítani, alapból ugyanis az XBMC nem birkózik meg vele. Ez engem szerencsére nem érint, én SD illetve max 720p filmeket fogok vele nézni, így a romcsere csak akkor lesz aktuális, ha a gyári rommal valami baj lesz.
Ez a hozzászólás volt az, ami miatt a TV01 mellett döntöttem:
WHICH ANDROID TV BOX IS SUPERIORJelenleg még a munkahelyen üldögélek és nézegetem a cuccot, amint hazaérek indul a tesztelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S92CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Yamaha RX-V4A
- SAMSUNG (QE77S85DAEXXN) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest