Hirdetés
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
kokokka #8185 üzenetére
Mindenkinek magának kell kitapasztalni a tutit, én mostanában szintén keresem.
Általában 900-5 , de kisebb pályákon, pl: skyline tolom fel 950/1000/1100-re hogy rátudjak fordulni az ellenre, ez főleg igaz, ha vki "klókshotizik"
Szóval nálam ember és pálya függő, meg ahogy Stan írta, a fegyver is számít. -
Stanchore
senior tag
válasz
kokokka #8183 üzenetére
Hehe, volt már rá példa..
Fegyver függő is a dolog, ha Scarral mész, meg ahhoz hasonló fegyverekkel, akkor inkább a kis DPI javasolt, próbáld úgy belőni, hogy egy 90 fokos fordulás olyan 5-10 cm mozgás legyen a padon. Ehhez kell majd emelgetni, de ha megszokod, akkor sokkal pontosabb leszel. Még Milán is emelgeti, pedig ő 1000/15-el tolja.. viszonyításképp én 800/5-el. Fontos még, hogy ha elkezdesz használni egy DPI-t, akkor ne változtass jó ideig, mert így sosem szokja meg a kezed, mihez mekkorát kell rántani. Végül is szinte mindegy, milyen beállításokkal mész, ha jól megszokod, akkor tudsz vele jó lenni, de gépfegyverekhez inkább kis DPI-t javaslok
(Hunter alatt gondolom ThunderKillert érted..?)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
kokokka #8162 üzenetére
Azért más a színvilág, mert kikapcsol minden effektet, a legjobb abban a konfigban, hogy NanoVision-ben a zajt is. A színkorrekció viszont egyéni preferencia, valahol rossz (pl. Museum), valahol jó (pl. Hydro Dam), ha van, mert fényerőt, árnyékok erősségét, és hasonló dolgokat is korrigál. Én maxra tolom az utófeldolgozást, mert többet játszom olyan mapokon, ahol előnyös egy-két hatás (Financial District, Skyline), és a bokeh-t is imádom.
-
AnginaP
aktív tag
válasz
kokokka #8160 üzenetére
Én csak arra az esetre tudnék tippet mondani, ha modemmel nem csinálja. Régen a routerünk nem tudott lekezelni több száz torrentet, és mivel kevés volt benne a memória, inkább eldobott minden kapcsolatot, és újra indult. Mivel azt írtad, hogy modemmel is ez a gond, valószínű más lesz...
-
Stanchore
senior tag
válasz
kokokka #8155 üzenetére
Mondjuk ez igaz, kell egy jó beállítás. autoexec-et manuálisan kell létrehozni, de ha gondolod szedd le az enyémeket, ide fel vannak töltve ,van még bennük pár hasznos parancs.
VoidX: Meg kell találni az arany középutat
sztem az már túl alacsony lesz nálad...
-
Stanchore
senior tag
válasz
kokokka #8146 üzenetére
Eddig nálam is 800-on volt, de most padot cseréltem és lejjebb kellett venni, mert nem tudtam célozni, úgy csúszik
Amúgy ehhez még pluszba be van állítva nálam egy ADS érzékenység, hogy amikor belenézel a célkeresztbe, visszavesz az érzékenységből. Autoexec.cfg-be kell beírni, nálam így van: cl_sensitivityMultiplierADS 0.8
Ez az eredeti érzékenység 80%-ára csökkenti célzás közben.Sokat kell gyakorolni, mi sem az egér miatt játszunk így, hanem a pár ezer óra miatt, amit beletoltunk Crysis multiba
-
Stanchore
senior tag
válasz
kokokka #8025 üzenetére
Hát nem tudom milyen tippeket szeretnél még, jól kell lőni és vigyázni, hogy minél kevesebbszer lőjenek le. Ennyiről szól, mindenkinek magának kell kitapasztalni, mint írtam is, nincsenek általános képletek, hogy kell játszani... Így első blikkre azt mondom, akiket most "csalónak" látsz a szervereken, azok szimpla jó játékosok, csak furcsa látni, hogy vannak, akik így céloznak. Javaslom nézz sok vidit tapasztaltabb játékosoktól, abból sokat lehet tanulni, ha kell, linkelek pár csatornát ahol találhatsz jó multi gameplayeket.
-
Stanchore
senior tag
válasz
kokokka #8022 üzenetére
Igen, sajnos az utolsó patch megnövelte a legtöbb fegyver recoilját. Muzzle breakkel és foregrippel lehet rajtuk csökkenteni. Próbálkozz Grendellel, erős és alig van recoilja. Itt találhatsz pár hasznos infót multihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest