Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Mostanában sokszor szerveren vagyok, de egyikőtöket sem látom. Meguntátok? Vagy van újabb, amivel toljátok?
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Újra játékban vagyok! Pontosabban lennék, ha menne, de még úgy sem tudom tolni mint régebben
Két új egérrel is próbálom, lassan csak lesz valami
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8184 üzenetére
Igen, elnézést tőle, természetesen ThunderKiller-re gondoltam.
Azt tudom, hogy baj nálam, hogy ha mérges leszek magamra, akkor próbálok DPI-t váltaniNem kéne , ezzel tisztában vagyok. 90%-ban 800-on használom, néha 1000-1200-n. De holnap végre hétvége, majd tolom neki, és megpróbálok beállni valamire. Köszi a tippeket, ha vannak még jöhetnek. Bárkitől
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8182 üzenetére
Ez rendben van. Értem, mert én is hol jó vagyok, hol meg kaki. De Ti a kakibb állapotokban vagytok olyanok, mint én a jó formámban
Nézlek Téged, meg Huntert, meg Milánt mikor néha egyszerre játszunk (Hunterrel sűrűbben), de sok mindent nem értek, hogy csináljátok. Az biztos, hogy egyik legnagyobb bajom a gyors fordulásokkal van : vagy túl gyorsan fordulok, vagy túl lassan. Vagy nem tudom követni saját mozgásomat annyira gyors vagy lemaradok annyira lassú. Én nem emelgetem az egeret, pedig néha kéne, de nem tudom megszokni ezt sem. Azt mondják alacsony DPI-n pontosabban lehet célozni, de vannak olyan nagy DPI vel játszók akik erre simán rácáfolnak. Így néha még a DPI-met is változtatom, de nem tudom melyik volna a jó. Szóval ez még sokszor varázslat nekem és ne is csodálkozzatok, ha sokan csalónak néznek benneteket
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8179 üzenetére
Az igen
Én ezt nem is értem. Hogy a fenébe csinálod/csináljátok? Gyakorlok, tolom neki, javulok is (néha inkább romlok), de ez elérhetetlen számomra. Jó a gépem, jó a padom, jó az egerem, de egyszerűen nem találok rá arra a dpi-re amivel valóban jó lehetnék. Tudom nem csak attól függ, de nem érzem magam sz@r játékosnak, csak amikor ilyeneket látok.....
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8166 üzenetére
Ez sem sűrű, de már előfordul
És akkor ott a válasz a képen a nickemet illetően
Nincs mikrofonom, sosem volt, bár már gondolkoztam egy olyan füles beszerzésén, így í TS esélytelen
Nem kicsinylem le magam, de Tőletek én még nagyon messze vagyok, ha egyáltalán eljutok addig. A meghívást viszont megköszönöm egyszer lehet, hogy élek még vele.
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8164 üzenetére
A meccsek előtti színes résznél csak lestem
Egyébként ma délután végig játszottam, és több meccsen is második harmadik lettem. Néha eddig is előfordult, de ma határozottan jól ment. Nekem már ez is élmény
Amin látványosan észreveszem a javulást, az a Grendel. Eddig tiszta béna voltam vele, ma meg azzal taroltam a legjobban.
-
kokokka
addikt
válasz
AnginaP #8161 üzenetére
Kijöttek a szerelők és álltak tanácstalanul. Modemet cseréltek, adaptert szintén. Minden kapcsolatukat visszanézték egészen a forrásig, egyetlen szakadást sem találtak, miközben én lenyomtam előttük egy fél C3 meccset és félúton megint kidobot
Végső elkeseredésükben átállítottak egy másik toronyra énmeg uccu, megint C3 multi ellenőrzés képpen. És lőn csoda, nem szakad meg a kapcsolat! Eddig legalábbis jó, remélem így marad!
djstan : kipróbáltam a fájljaidat, bár csak egy kis időm volt rá. Egyből feltűnt a teljesen más színvilág, ez enyémtől legalábbis nagyon eltér. De jó irányba, nekem tetszik és talán jobban lehet látni is így a játékban. Hagyom így és próbálgatom, szerintem a célzásom is jobb volt az alatt a két meccs alatt amit toltam. De lehet, hogy csak bebeszélem magamnak
-
kokokka
addikt
válasz
Slystyle #8159 üzenetére
Köszi, de az a baj, hogy ha kihagyom a routert és csak a modemet használom, akkor is ezt csinálja. Sőt, kipróbáltam egy másik hozzáféréssel is, akkor sem jó. De már beazonosítottam annyit, hogy kb.3-4 percenként csinálja és ezt egy program segítségével dokumentálni is tudtam. Modem vagy vezetékezés a gond, holnap rácsörgök a szolgáltatóra (helyi cég) hogy intézkedjenek.
Ma is próbáltam játszani (még a saját beállításaimmal) de mindig kidobott. Pedig már nagyon hiányzik pár jó meccs és djstan fájljait is letesztelném
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8157 üzenetére
Köszi, kipróbálom őket. Már ha tudom, mert tegnap óta nem bírok játszani
Nincs egy meccs amit végig tudnék tolni, mert állandóan Lost Connection-özik. A routert kizártam, így felhívtam a szolgáltatót, hogy nézze meg miért szakadozik a NET-em 5-8 percenként. Igaz, hogy csak egy pillanatra (bögészés közben észrevehetetlen) de ahhoz elég, hogy kidobjon a szerver. Pedig már ég a kezem egy pár jó meccsre, de így a tököm tele van elhihetitek
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8153 üzenetére
450 óránál járok, de tudom, hogy a beállításoknak nagyon sok köszönhető a sikeres játék érdekében. Persze gyakorlás, de egy rosszul optimalizált cuccal sosem lehet jó az ember. Nekem most ez van a cfg-ben :
cl_sensitivityMultiplierADS 0.8
i_mouse_accel=0
i_mouse_smooth=0
i_mouse_accel_max=0
g_skipIntro=1Az ADS csak eddig nem volt benne amit nem is értem miért, mert nekem úgy rémlett, hogy benne van. Sokat variáltam az elején és ezek szerint valahogy mégis kihagytam
Ami viszont érdekes, hogy nekem nincs autoexec.cfg-m. Ez a system.cfg-be van betéve, nekem akkor ezt ajánlották. Kéne csinálnom egy autoexec-et is, csak úgy manuálisan?
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8145 üzenetére
Én most vettem egy G400s-t.800dpi-n tolom és egy X7-es pad van alatta.Nekem 10-re van állítva de valami nem jó. Megy-megy, de nem az igazi. Még próbálkozom vele, mert javultam ezzel az egérrel, csak ennél jobbnak kéne lennem
Ha csak harmad annyira is mint Te, de jobbnak
-
kokokka
addikt
válasz
eLit-MiLan #8109 üzenetére
Milan : egy olyan videót is dobhatnál fel, ahol látszik hogyan kezeled az egeret. Nem sok ilyen van a Youtube-on sem, pedig én szeretem nézni, mert néha leeseik az ember álla tőlük
-
kokokka
addikt
válasz
Ferko75HUN #8125 üzenetére
Gondolom Don Milow-ról van szó....
-
kokokka
addikt
Viszont csinált ilyet Far Cry 3-nál is. Utána néztem, állítólag néhány esetben a WIN8 nem igazán működik együtt az ATI kártyákkal, de az okot senki sem tudja. Ha lesz elég erőm megy vissza a WIN7, azzal sosem volt gondom játékok terén.
-
kokokka
addikt
Nekem folyamatosan kilép piros halállal
Legfrissebb VGA driverrel hajtva.
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8027 üzenetére
Tudom, hogy milyen az, amikor valaki jó játékos és azért játszik úgy ahogy. Ezzel nincs is semmi bajom, ha legyaláz az azért van mert a lába nyomába sem érek ezen a téren. De a csalókat nem nehéz felismerni, könnyen rájössz, hogy amit művelnek az úgy nem lehetne. Úgy látom, sajnos akad belőlük bőven. Miért nem tudtak dedikált szervereket csinálni? Minden jó játék multiját ezzel cseszik el mostanában
-
kokokka
addikt
Atya Isten, mennyi csaló! Azt hittem, hogy a Far Cry 3 multis csalódás után itt legalább megoldják, hogy ilyen ne legyen de tévedtem. Ráadásul sokan klán nevek alatt csinálják. Biztosan azt hiszik, hogy így a normális játékos elhiszi róluk milyen profik. Pedig ők a játékos világ legnagyobb szégyenei! Ez így ahogy van egy f@s!
-
kokokka
addikt
válasz
banhammer #8024 üzenetére
Utálom a nyilat és nem is tudom használni. Visszaolvastam és tudom, hogy állítólag még mellé lőve is halálos, de nekem nem megy. Nem is szimpatikus kicsit sem.
Más. Hogy a büdös vérvörös francba van az, hogy engem mindenki meg tud ölni még a levegőből is úgy, hogy vagy nem is céloznak és mégis meghalok, vagy céloznak, de akkor azt annyira pontosan teszik, hogy mindegy merre mozgok én vagy az ellenfél, folyamatosan és pontosan tud rám lőni még a célzáshoz emelt fegyverével is. El sem mozdul rólam az irányzék, én meg csak forgolódom és keresem kire is kéne lőniPersze mindig halál a vége, de kicsit idegesít már, hogy semmi sikerélményem sincs ebben a játékban. Az egér miatt lehet, hogy nem is tudok jobb klikknél célozni rendesen? Tudom lámaság, de nem sokat multiztam még életembe....
djstan :köszi a linket, már a játék megvásárlásakor végig olvastam. Hasznos olvasmány, de a tippek része kicsit soványnak tűnik. Lehet, hogy csak nekem, aki nem ezeken nőtt fel....
-
kokokka
addikt
Kérdésem lenne. Minden fegyvernél olyan nagy a torkolattűz, hogy a fél monitort nem látni tőle? És a visszarúgás is hatalmas, alig lehet célozni rendesen. Amit viszont végképp nem értek, hogy killcam-nál ezekből semmi sem látszik, így azt sem lehet eldönteni, hogy ki csal és ki nem....
-
kokokka
addikt
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a játék ellenőrzése megoldotta a gondot. Indul és játszani is lehet vele, remélem így is marad
Köszönöm szépen a segítséget!!
-
kokokka
addikt
Köszi! A Win 7 új, egy hete raktam újra. A játék reinstall az újra letöltést jelenti ha jól értem. Ez meg ezzel a NET-tel nem semmi időbe telik sajnos
A játék javítását holnap kipróbálom, remélem segít! Csak nézek a hibára mint a hal, mert ilyet még a NET-en sem írnak. Ha meg igen, akkor az saját fegyverek készítésénél fellépő hibával van kapcsolatban, de hát itt ugye ilyenről nincs szó. Egyébként beugrott : CryEngine hibát jelez ezzel az üzenettel. De hogy ez mit jelent.....?
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Megvettem a Crysis 3-at magamnak is és a fiamnak is. Az én gépemen hibátlan, a fiamén viszont nem stimmel valami. Origin-ből játék indítása, majd becsatlakozás a multiba, eddig OK. A szerver (bármelyik szerver) kiválasztása után elkezdi azt betölteni, majd kb. 30%-nál kidob egy hibát. Nem tudom pontosan idézni, mert nem vagyok otthon, de ha jól emlékszem ezt:
GameSDK\Animations\Mannequin\ADB\rifleWeaponAnims.adb
Ezután meg tudom szakítani, vagy folytathatom kihagyással a betöltést. Be is tölti a multi pályát, de mi magunk és a fegyverünk nem látszik a képen, és az ellenfelek is animáció nélkül, szinte vigyázállásban csúszkálnak a pályán. Segítsetek légyszi, mert nem tudom mihez kezdhetnék vele. Ajándékként kapta a játékot, de így semmit sem ér
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LEGO klub
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest