Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
callmeakos #796 üzenetére
Tegnap kaptam meg este amit reggel kértem talán...
Ok bocsi a kettővel se toltam csak pár órát, mert nem győzött meg. Pedig a béta tetszett nagyon is. A nagyobb mapokon jó volt, de a death match nem az én világom. -
Jhonny06
veterán
Még lehet valahonnan key-t szerezni, vagy esélytelen?
-
Chabe89
addikt
válasz
BalaNce87 #793 üzenetére
Láthattuk a 2ben, hogy mennyire nem bírják a szerverek (Orbital lagg például). Jómagam ebben az alfában még nem tapasztaltam ilyesmit. Remélem a teljesben sem lesz. 24 ember? Ezt hol olvastad/hallottad? PC-n 16, konzolon pedig 12 játékos lesz. Persze biztos lesznek alacsonyabb létszámú szerók is, de több biztosan nem.
-
Hunork
veterán
Tudom, sokan a maxot szeretik, mert csakis az a jó, de én nem így vagyok, tehát nálam 1280x720 felbontáson, minden High, DX11...stb, és szépen, bőven 40 Fps felett mocorog. Minden más mellébeszélés...
Az élmény az igazi. (már ha van...
)
-
Xpredator01
csendes tag
Sziasztok!
EN elegge Crysis fan vagyok, es nalam is nagyon varos a Crysis 3.Szerintem a jovo ev egyik nagy durranasa lesz FPS teren,foleg a Rambo edition!
Az elozetesek alapjan elegge gepgyilkos lessz!Azzal egyetertek, hogy a Crytek tudja, hogy mitol doglik a legy grafikai teren! -
keIdor
titán
válasz
#57919488 #786 üzenetére
Mondjuk ez is tévhit szerintem, hogy hozzá kell nyúlni állandóan. Én azt mondom mi vagyunk túl fanatikus idióták, hogy folyton új van. Viszont a mai napig elég a 4 éves Bloomfield mindenhova, 6GB rammal.
GTX-580 és HD6970 is elég a játékok 95%-ához 1080p-be 4xAA mellett, de lehet keveset írtam a 95%-al, lesz az 99% is.Nem próbálják ezzel szerintem terelni sehova a népet, egyszerűen nem áldoznak sokat a PC verzióra, mert nem éri meg, persze a kevésből is lehet igényeset is csinálni, meg gányolást is. (GTA 4)
PC mellé amúgy a legjobb, ha van konzol is, pláne, hogy 1/3 ára egy VGA-nak, nem pénz és én szinte mindent sokkal előbb játszom rajta, nem kell várni. Persze grafika medium szint, de játékélmény számít nálam meg én nem is játszanám PC-n a GTA4-et. Kivittem egyszer PC-n is, de sokkal jobb volt a konzolon az a szememben, GTA5-öt is várom sok szeretettel már tavasszal boxra. -
callmeakos
veterán
válasz
#57919488 #786 üzenetére
Hát igen. Több barátom is állandóan noszogat: vegyél konzolt, azt nem kell évente fejleszteni. A válaszom pedig mindig az hogy: NEM! Az egyetlen konzol amit vennék az maximum XBOX360, de azt is csak a Halo meg a Forza miatt. De még ezek miatt se annyira. A többi meg olyan hogy azt PCn is tudom. Meg én eleve az FPSeket előnyben részesíten és az első generációs XBOXon lévő COD2 után megfogadtam hogy sohatöbbé!
Amúgy meg a Crysis1 2007ben százszor gépgyilkosabb volt mint most a BF3. Akkoriban az a játék olyan mérföldkő volt amit nagyon sokáig nem tudtak megugrani a játékosok, mára viszont már nem is annyira megterhelő, cserébe még mindig brutális a grafikája, ami egy lassan 6éves játéktól azért nem gyenge. Szóval a Crytek tudja mitől döglik a légy grafika téren, a 2 is komoly volt, de az igazi durranást most várom, ha már only DX11.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #785 üzenetére
...FarCry3?
Hát a PC-vel ez a gond, hogy állandóan hozzá kell nyúlni. Talán így próbálják terelni az embereket a konzolokra vagy nem tudom.
De ha most újítok be egy gépet az nem biztos, hogy annyira jó mintha megvárnám az új GTA-t majd.
Szerintem mindig jobb megvárni egy adott játékot amire fejlesztene az ember és csak utána, mert ha igénytelen port lesz és semmi több akkor nincs is értelme az egésznek.Mostanában nem is volt semmi olyan játék ami miatt tömegesen cseréltek volna az emberek. A Crysis megjelenésekor azért voltak tömeges újítások
-
callmeakos
veterán
válasz
#57919488 #784 üzenetére
Jó érv a GTA V tényleg várós annak szellemében hogy a IVtől nem voltam elájulva. De minimum még 1 év amire kijön a PCs verzió. Addig meg sok minden történhet. Én úgy vagyok vele hogy a szegényke HD4650esem megtette amit megkellet neki, leváltotta a matuzsálem X1550emet, és ha szeretnék játszani az újabb játékokkal akkor kénytelen vagyok upgradelni nincs mese. Ez pedig valamilyen szinten lehet hogy a fejlesztők szuggerálása a fejlesztésre, de az tény hogy lépést kell tartani a korral. Ha meg már amúgy is kell az új vas akkor legyen az apropója a Cry3.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #783 üzenetére
GTA:V
Még BF3 és GW2 miatt se tudom rávenni magam pedig jó lenne a mostani csótány vas helyett. -
törölt tag
válasz
Physicist03 #781 üzenetére
Azért ez egy elég gyenge játék, hogy ez miatt vegyek DX11-es karit
-
Physicist03
senior tag
Szerintem sem kéne ilyen keményen fogalmazni egy alpha stádiumban lévő játékkal kapcsolatban...
Nem értem mit vártatok? Ez még egyáltalán nem a végleges verzió, sőt még a béta sem. Ezek után csak javulni fog a játék
Szóval türelem.
(#775) noxwill:Azért DX11, hogy ösztönözzenek téged és más játékosokat DX11-es VGA beszerzésére
-
BalaNce87
addikt
Véleményem szerint, meg ugyanazt a motort használva nem kéne ennyire gagyinak lennie. Az egész full ugyanolyan, mint a kettő. Még a játékmenet is. Szóval semmi nem indokolja ezt.
Ebből semmit nem látok csak azt, hogy egy kalap szar az egész. Ha már egy ilyet csinálnak, akkor legyen olyan ami promotálja a terméket, mert ez szerintem nagyon gáz. -
BalaNce87
addikt
Ez az Alpha verzió gyilkos fos
Még talán gyengébben néz ki, mint a kettő
ÉS mennyire laggol, te úristen!
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03 #774 üzenetére
Ezt szinte biztosra lehetett venni, vár azért reménykedtem. Az ilyen ha kiderül kis időre is az általában úgy is szokott lenni, most is ez volt. Bizakodtam hogy ha már ugyanazt az engine-t használják akkor a gépigény nem fog növekedni, de tévedtem. Hogy ha igazak azok az állítások, miszerint nem lett szebb a játék, akkor minek az only DX11..... Na mind1, bár szinte biztos hogy a foga fehérjét majd a SP-ben fogja kimutatni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
callmeakos #771 üzenetére
A kiszivárgott minimum gépigényben amit régebben írtam, abban is only DX11 volt. Még írtad is, hogy bár csak szivárgás volt, de szerinted úgy is fog maradni. Úgy néz ki be is igazolódik.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
callmeakos #771 üzenetére
win 7 64 bit alatt is képes kifagyni ha oylan kedve van
-
xxSanchez
őstag
válasz
Slystyle #769 üzenetére
Windows 8 Pro 64 bit alatt 10ből 6 meccsnél lefagy az exe.
Loobyba hiába Mute-olom le az egészet a következő meccsnél visszaállítódik magától és már időm sincs kikapcsolni mert bedob a játékba.
Néha több másodpercig nem látszódik egy fegyver.
Hiába kapcsolom Options-be a Mutet még mindig mozog a kis hangszoró a nevemnél.
Hiába kapcsolom ki a Mutet beállításoknál még mindig hallom, ha valaki játék közbe beszél, idegesítő.
Szerver laggnál leesik az FPS, akad a játék. -
Slystyle
őstag
Üdvözlök mindenkit!
Arra kérném meg az alfa tesztben résztvevő személyeket, hogy bármit észrevesztek, legyen az bug, hiba stb, akkor azt ide posztoljátok már ki.
Össze szeretném szedni a magyar közösség észrevételeit és továbbítanám az alfa végeztével az alfának fentartott fórumra.
Előre is köszönöm! -
A Patchel maxon 45-55fps,de nem mondanám szebbnek a 2nél
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN #765 üzenetére
Lol...
-
deadwing
addikt
HD6990-el, 1 GPU megy csak. 5040*1050-ben 50 fps lowban. Remélem csak amiatt, hogy alfa...
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN #762 üzenetére
Arma jött rá!
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN #759 üzenetére
"Ja és az hogy nincs nanovision...."
B + Shift.
Igaz nem olyan mint a 2ben meg néha elég bugos, de hát mégis csak egy zárt alpha.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Ferko75HUN #759 üzenetére
A véglegesben lesz majd autocloak is
De akkor tényleg beírok a panaszkönyvbe..
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Stanchore #753 üzenetére
Igen ezek így igazak pontosan, + nincs scar, ami sokaknál favorit... nálam is.
Ez a scarab borzasztó ezzel a rángatással.Sly tudom, hogy alpha, de legalább ne ilyen gyík perkeket raktak volna be, kinek kell auto armor például?
Ja és az hogy nincs nanovision.... lol, remélem véglegesben lesz, mert hogy a cloakosok jobban ellesznek tűnve majd a különböző perkek használatával az tuti.
Most még láthatóak tényleg, ahogy Stan is írta. -
bul07
nagyúr
De miért nem lehet egy kilépés gombot berakni a pálya betöltéshez
-
SzlobiG
félisten
Volt frissítés, valami változott nem nézte vki?
-
Slystyle
őstag
válasz
Ferko75HUN #752 üzenetére
Ferkó, ez még csak zárt alpha, ami C2-nél volt, az már nyílt béta volt, addigra sokkal kevesebb bug lehetett a játékban, mint volt c2-ben alphánál. Plusz, szerintem ennél is lesz béta teszt majd, akkor viszont már több lehetőséget kínálnak majd fel nekünk.
Mycrysis zárt fórumát folyamat nézem, nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett, az emberek imádják, a negatív visszajelzések pedig csak az instabil fps értékek és a dx10-es kártyák támogatásának hiányáról szól.
A fejlesztők játszák a játékot az emberekkel pubon, sokat kommunikálnak a fórumon, szerintem most nagyon jó úton haladnak ahhoz, hogy mire elkészül teljesen a játék, addigra egy nagyon jó termék legyen belőle.
Tegnap amúgy csak nem bírtam ki és leszedtem. Totál levettem mindent és elkezdtem játszani. Mirillis-t sajnos nem indítottam el, de folyamatos volt a kép. Egy scarab-ot próbáltam ki foregrippel és reflex sight-al, első killem hs lett.Aztán gondoltam keresek magamnak egy póznát, ekkor dobott le egy pingert, amihez egyből elindultam, sajnos nem jutottam tovább 2 méternél, a tdr közbeszólt és totál befagyott a gépem.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Ferko75HUN #752 üzenetére
Ez a jelenség nálam is megvan, olyan mintha 40 fps-el futna, pedig 80-at ír. Sok jó dolog van azért benne, de legalább annyi bosszantó is. A fegyverek gyengék és hatalmas recoil van, az autoarmor miatt sokszor nem elég a 40 lőszer egy emberbe 10-20 méterről. Távolabbi célpontra nem is érdemes lőni scarabbal. A pajzs / oszlop ereje enyhén eltúlzott.. Az viszont pozitív, hogy a cloakosok jobban látszódnak és lassabbak is mint cloak nélkül. A map nekem bejövős, de tényleg lehetett volna +egy, 10 óra játék után már kezdtem unni..
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Laraxior #751 üzenetére
Lara nem fogod te azt kibírni, hogy hónapokig várj...
Bár a multija engem sem győzött meg, vki írta 2 éve jobb volt a skyline-pier kombó próbaként.
Nagyon igaza volt, mert azokat nyomtuk több, mint 1 hétig és nem untuk meg.
Ez a shit, már 2 óra után öklendezésre késztetet.
Mondjuk a játékélményt meglehetősen rontja a távoli szerók miatti hatalmas ping.
A többiekel azt beszéltük, hogy érzésre a fele fps valós.
Nekem 100 környéki fps-nél olyan érzésem van mintha dagonyába mennék.Oric: egyelőre nem kell hirdetned a box-ot!
-
v!ct0y
veterán
válasz
fenergie84 #746 üzenetére
Persze biztos.
-
Laraxior
titán
Ajándék az előrendelőknek
ezt originen kell előrendelni, vagy bármelyik boltban?szerk.: Originen 70euro..mehet az anyjába
-
v!ct0y
veterán
válasz
fenergie84 #743 üzenetére
Törölni se lehet csak elrejteni. Ezért is jó az origin. BF3 beta még mindig ott figyel a rejtett cuccokba
-
Laraxior
titán
válasz
fenergie84 #740 üzenetére
Origin accounttal együtt...
Már kaptam egyet, de be se léptem, ahogy megláttam a multiplayer videot -
v!ct0y
veterán
válasz
fenergie84 #740 üzenetére
Dehogy lehet..
-
fenergie84
addikt
Kipróbált kódot tovább lehet passzolni? Mert, ha igen, akkor szívesen odaadom valakinek az enyémet
-
Laraxior
titán
Hol lehet előrendelni úgy hogy polót is adjanak mellé? Vagy most nincs ilyen akció?
Kőne valami szuvenír
-
törölt tag
válasz
Physicist03 #736 üzenetére
Az, hogy multi vagy single teljesen mindegy. Az a lényeg, hogy a tartalom amiért pénzt kérnek mivel ér fel.
-
Physicist03
senior tag
Ahogy itt olvasom a kommenteket sokan elkövetik azt a nagy hibát, hogy a multi alapján hasonlitgatják a C2-höz, hogy ez inkább DLC kellene legyen. Nem multi alapján lesz egy játéknak következő része hanem a SINGLE alapján.
-
ScomComputer
veterán
Valakinek nincs egy felesleges fel nem használt kódja,ha lenne elküldené priviben..köszi!
-
callmeakos
veterán
Akkor zárásként:
Én azért veszem meg a játékot mert ez a sorozat sokkal jobban leköt mint akármelyik COD vagy BF és tudom hogy a Single részében van annyi tartalom hogy újra és újra kedvet kapjak időnként a kipörgetéséhez. Nincs két egyforma ember ezt tudjuk. Vannak akik képesek ezreket kiadni DLCkre, de vannak olyanok (mint pl. én) akinek a Single-ben lévő tartalom és a hozzá kapcsolódó minimál Multi sokkal többet jelent az ilyen meg olyan DLCknél. -
bul07
nagyúr
válasz
callmeakos #732 üzenetére
Na Crysis 2 single részét ne is emlegesd ritkán láttam ennyire scripttelt ellenfeleket, ha megálltam egy ponton rendre ugyanarról a helyről jöttek az ellenfelek semmi változatosság, egyszer végigvitte az ember másodjára már előre lőhetett lőni a pontokra mert lehetett tudni honnan bújnak elő
Csak pályák darabszáma miatt van vele több munka mert az ellenfelek ugyanarról a helyről bújnak elő(már ha nem villantanak majd valamit)Amúgy te 8-10 óra játékért veszel meg egy teljes játékot ez a te szíved joga, én nem, nekem azért pár száz óra játék kell hogy megérje
Te úgy gondolod én így , majd az idő eldönti hogy menyire lesz sikeres a játék, és itt nem az eladásra gondolok hanem hogy 5-6 hónappal a megjelenés után menyien játszanak majd vele
Jó Alpha játékot neked
Részemről lezárva nem ér meg több szót a játék
-
callmeakos
veterán
Ha játszottál volna rendese a 2vel tudhatnád mi a helyzet. Sokkal több meló van a Single részével mint a Multival mert az utóbbinál kaptak a játékosok alapból a 6 vagy 8 pályát oszt viszlát. A További bevételi forrásokat pedig úgy hívják hogy DLC amiket később készítenek el. Lehet hogy a Single részt kilehet pörgetni könnyű fokozaton 5-6 óra alatt, ha viszont rendesen, tartalmasan akarsz vele játszani akkor már nehezebb fokozaton ellehet bohóckodni 8-10 órát bőven. És az még csak egyszeri alkalom. Senki nem mondta hogy vedd meg, de baromságokat se írjál.
-
xxSanchez
őstag
Egyik percbe 50 FPS másikba pedig 9.
-
bul07
nagyúr
válasz
callmeakos #719 üzenetére
El ne meséld már hogy Singlebe több száz órát el lehet tölteni , szerintem meg a Single a kényszerű plusz a mai játékoknál, multi nélkül el se tudnák adni
A multi része a közösségépítő
Majd ha megjelenik a tejes játék az itteni hozzászólások 95-97% multi részéről fog szólni
Bár nekem mindegy mert ahogy említettem is , nem fogom megvenni -
Laraxior
titán
válasz
callmeakos #723 üzenetére
úgy látom semmi nem változott a 2 óta. Kuka. Csak azért veszem meg, hogy teljes legyen a trilógia, de továbbra is az a véleményem hogy a Crysis, és s Warhead az igazi.
Kaptam is egy kódot, de le se töltöm...Majd a single lesz érdekes csak.
Tudod, van akinek fizet a youtube, hogy tesz fel gameplay videokat. Úgyfest ő is ezek közé tartozik. havi 1000 dollárért szerintem kutyát nem érdekelné, hogy zárt vagy se
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #723 üzenetére
Ezek tudják mit jelent az a kifejezés hogy zárt alpha?? :S
-
xxSanchez
őstag
válasz
ricshard444 #722 üzenetére
Igen tudom, de hátha valaki közzétesz még.
-
callmeakos
veterán
Na már van pár barom aki teszi ki a gameplayt jutyúbra. Itt az egyik.
-
-
törölt tag
válasz
callmeakos #719 üzenetére
Pedig ettől a multitól vártam volna valamit, FarCry3 multi is lehet felejtős lesz. Talán mégis meg kellene vennem a BF3 Premium részét
-
callmeakos
veterán
Érdemes megjegyezni hogy a BFel meg a COD jelentős részeivel ellentétben (talán kivétel ez alól a MW) ez egy Single orientált játék, azaz a kampány némileg fontosabb szerrpet játszik. A Multi amolyan szükséges plusz. És már csak e miatt sem lehet egy lapon említeni az előző 2 címmel.
-
Laraxior
titán
lemaradtam az alpháról
Nem lehet még valahol elcsípni egy kódot? -
-
bul07
nagyúr
Ja elfelejtettem megemlíteni legviccesebb dolgot , futkosó fegyverek vannak a pályán
Hogy értem, mikkor álcázza magát valaki a fegyver nem lesz álcázva így mikkor fut, ugrik,halad a fegyver látható , elsőre nem is tudtam hova tenni , de azóta ezerrel tüzelek a futó fegyverekre -
Origin problémák:
"We are aware of a problem that is currently keeping some users from accessing online mode in the Origin client. We are looking into this issue at the moment. For the latest updates, please follow @OriginStatus"
Többek között ezért nem tudok jelenleg multizni én sem.
-
bul07
nagyúr
Hát nem az én világom ez a játék , ezért pénzt nem fogok adni
Crysis 2-től mintha kicsit jobb lenne de nem egy világmegváltás, mintha egy nagy DLC lenne(multira nézve), kezd a cod sorozatra hasonlítani ki kell adni mert kell a bevételAmúgy meddig tart az Alpha?
-
Érdekes, amennyiszer indítom mindig más eredményt kapok, elsőnek csut maxon: stabil 30-35,másodjára 25-35, harmadjára: 30-50
-
Chabe89
addikt
Na kisebb átbeszélés után itt egy részletesebb cfg.
g_skipIntro=1
cl_fov = 90
r_DrawNearFoV = 90
pl_movement.power_sprint_targetFov = 90
s_SpeakerConfig = 5
i_mouse_accel = 0
i_mouse_accel_max = 0
r_UseEdgeAA = 0
r_PostMSAA = 0
r_SSAO = 0
r_ColorGrading = 0
r_PostMSAA = 0
e_Shadows = 0 -
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03 #708 üzenetére
Bevallom én sem emiatt. Az MP csak egy szükséges plusz amit mondjuk szeretek, de a SP az igazi szívem csücske.
-
Physicist03
senior tag
Még jó, hogy nem szeretem a multit. Ha egy játékban sem lenne az se érdekelne. A C3-at sem amiatt várom.
-
Angelo69
senior tag
válasz
callmeakos #704 üzenetére
Szia!
Akkor én elkérném tőled, mert nekem 7950 van.
-
Maxon 25-35fps
Árnyék High,Víz High minden más maxon: stabil 50fpsÉs nem veszkek észre változást
-
callmeakos
veterán
Überfasza akkor én is b*szhatom az egészet DX11 hiányában. Szal ha kell valakinek kulcs viheti az enyim.
-
nanorambo
őstag
Hááát. Nem mondom, hogy ótvar szutyok, mert ez még csak alpha. Szerintem ennek tudható be a borzalmas optimalizáltság is. A grafika a többi crysishoz képest rondácska, de úgy zabálja a gépet, hogy nem igaz.
Nyilván a végleges sokkal szebb lesz és jobban optimalizált. (Bár utóbbiban nem vagyok biztos)
De ez a multiplayer... Ilyet minek?Valami vicc?
-
Darth_Revan
veterán
Lecseréltem a drivert Catalyst 12.10-ről vissza 12.08-ra és +5 FPS-t jelentett, már 29-35 között mozgott.
Viszont ~10 perc után meg leesett 20-24-re, érdekes
-
keIdor
titán
Kipróbáltam én is, hát ezzel se sokat fogok multizni, mert ezek az erőltetett, mindenhova kell multik nem jönnek be, szóval ezt is csak a Single miatt fogom játszani.
Shaders és Water High, minden más Very High, 2560x1440, Motion Blur OFF így 45-60fps, bőven játszható.
13/3-as K/D-t csináltam az előbb, az az alien lépegető k@rva jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest