Hirdetés
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Elnézést, hogy OFF! (hw téma)
Szia!
Na, megnéztem, és egyrészt BF3 szintén zenész, nekem is hasonló értékeket mutat, viszont Crysis 3 alatt Gpu temperature: max 74 fok, és a kihasználtság 70-85% között van. Nekem GTX550Ti van, nem mai, és azért szépen dolgozik... Nem tudom, hogy nálad a 60-70% miért van...
-
Hunork
veterán
Én csak egy apró észrevételt tennék: konfig adatlapon, felbontás FHD, alapbeállításoknál minden high, az Advanced high és medium vegyesen, fps 30-40 között, de nem is ez a fontos, hanem a VGA nem megy 72 fok fölé!!!
Ez nagyon pozitív, de egyben furcsa is, a BF3 simán 80 fölé tekeri ugyancsak hasonló beállítások mellett...Mindenesetre ezer hála, hogy így is óvom az öregecske GTX550Ti-t!!!
-
Hunork
veterán
válasz
Physicist03 #900 üzenetére
Az lesz, amin majd lassan komolyan dolgozok, egy Crysis / The Beginning.
Bár eddig sem sikerült bejutnom a főhadiszállásukra, csupán egy programozóval beszéltem mail-ben, de ha kész leszek, ütöm a vasat!
-
Hunork
veterán
Tudom, sokan a maxot szeretik, mert csakis az a jó, de én nem így vagyok, tehát nálam 1280x720 felbontáson, minden High, DX11...stb, és szépen, bőven 40 Fps felett mocorog. Minden más mellébeszélés...
Az élmény az igazi. (már ha van...
)
-
Hunork
veterán
Holnaptól beindul a MP Alpha!
Már telepítve, ott szomorkodik a gépen...
Hálás köszönet az EA-nak...
(nem hittem volna, hogy ezt valaha leírom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest