Hirdetés
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
1000. trolololol
-
-
Slystyle
őstag
Sajnos Psycho és a patyolat balesetről nem esett szó, de itt lesz a fordítás: Interjú
Egy rész nagyon érdekes volt, szerintem majd észreveszitek mire gondolok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ti nagyon készek vagytok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03 #988 üzenetére
Na kíváncsi vagyok miért hagyta el...Anélkül kicsit hátrányban van.
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03 #990 üzenetére
várós, bár nagyjából értettem
-
Physicist03
senior tag
válasz
callmeakos #989 üzenetére
Crysis-online-on nemsokára fenn lesz az interjú magyar nyelvű verziója
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03 #988 üzenetére
Kellett neki csatlakoznia a lázadókhoz
már ha jól értettem a Reed fickó beszédét
-
Physicist03
senior tag
válasz
callmeakos #987 üzenetére
Csak szegény elvesztetta a nanoruciját
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03 #986 üzenetére
Jó végre látni Psycho jó öreg kopasz fejét
AZ idegen fegyó meg whaooooooo -
Physicist03
senior tag
The Fields: Crysis 3 Single Player Gameplay Preview
Ez a videó kommentár nélküli. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
Ferko75HUN #984 üzenetére
Jaja, sztem se offoljunk
inkább azt válaszolja meg nekem valaki, hogy a videóba mik voltak azok a lézeres rakétás cuccok??
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
eLit-MiLan #983 üzenetére
na ugye, egyformán vagyunk kettyentek.
de most már ne offoljuk a topicot, mert szétrúgják a zrityónkat! -
eLit-MiLan
őstag
válasz
Ferko75HUN #974 üzenetére
ááá a számból vetted ki a szót Fercsi, én is orcsi-t akartam mondani
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN #979 üzenetére
Lehet jobb is, hogy nem voltam fennt.
-
axe125
tag
válasz
Ferko75HUN #974 üzenetére
Vagy hnt-s tájszólásba:Szevasz nigger Oric
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN #967 üzenetére
Slycsi, Milcsi. Ó anyám, mi folyik itt?
Mindjárt jön a Julcsi meg a Marcsi...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Ferko75HUN #969 üzenetére
Ohh yesyesyesyes
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
eLit-MiLan #968 üzenetére
Jól tetted, belőled soha nem elég, itt is lássunk már nigga testvér!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Ferko75HUN #967 üzenetére
Ennyi, jöttem fekáskodni
-
Chabe89
addikt
válasz
Physicist03 #955 üzenetére
Dobtáras Scar?!
-
Physicist03
senior tag
válasz
Physicist03 #962 üzenetére
Na látom crysis-online-on nemsokára fenn lesz a magyar verzió.
-
Slystyle
őstag
válasz
Na ez nagyon nájszos, valami hihetetlen jó a level design szvsz.
Akinek kell akkor a képregény első három része, az dobjon egy PM-et és hamarosan küldöm a linkeket hozzájuk.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
ÚÚÚÚÚÚ dee fassszaaaa
Psychónak mi lett a nanorucijával?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Köszi...
-
Physicist03
senior tag
Dupla
-
Physicist03
senior tag
Crysis 3 Single Player Footage Developer Walkthrough
Még én sem láttam, de már linkelem is, hogy ti is nézhessétekYoutube-on:
Crysis 3 - Single Player Dev. Walkthrough -
Slystyle
őstag
válasz
eLit-MiLan #951 üzenetére
Az eddigi képregények fordított változatait pm-ben elküldöm bárkinek, aki igényli. Nincs meg az összes rész sajnos, Thunderrel csak 3-at tudtunk teljesen összeszedni, a többi pedig csak foszlányokban van meg.
-
Slystyle
őstag
válasz
eLit-MiLan #947 üzenetére
Egyszer ha nagyon unatkozom majd, akkor elkezdem fordítani a Legion-t. 400+ oldalas kis történet, ami elméletileg lefed némi időszakot a 2 és a 3 közötti történésekről.
Ezt nem pontosra tudom, hogy meddig meg miket, de azt igen, hogy a 2 után történik közvetlen az eleje. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eLit-MiLan #947 üzenetére
Úgyse lesz.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Ferko75HUN #935 üzenetére
Megérkeztem ám
Kíváncsi leszek a C3 történetére is de nagyonarról a 20+ évről kellene pár átvezető vidi is game elejére
-
Stanchore
senior tag
válasz
callmeakos #944 üzenetére
+1
-
Thunder82
aktív tag
válasz
callmeakos #944 üzenetére
+1
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #942 üzenetére
Hja,ez mondjuk elég szánalmas volt tőlük hogy egy képregényben tudjuk meg hogy mi lett vele.
-
BalaNce87
addikt
válasz
callmeakos #939 üzenetére
Teljesen jól értelmezed. A 3 mostani köntösben semmi új, de legalább ebben a verzióban borzasztó volt (szerintem nem vagyok vele egyedül).
A kettőt megvettem és hát annyira nem volt rossz, de jó sem (A multi része nem jött be). Nem állítottam, hogy szar.
Az első részek is megvannak. Az első rész nagyon király volt, de a Warhead már annyira nem lett jó.
Az hogy neked tetszik az a saját véleményed (tele van PH olyan emberekkel, akik képtelen elfogani,hogy egy topik nem arról szól, hogy mindenki beírja: milyen jó. Aki meg beírja, hogy milyen szar az meg kapjon bannt). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #939 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy fogják bemagyarázni hogy maradtak meg a Ceph-ek, látván a 2. rész végét...
-
callmeakos
veterán
válasz
BalaNce87 #938 üzenetére
Mégis mit vársz a Crysistól? Vagy mit akarsz, milyen legyen? Nem kötözködés képen, de tőled eddig csak azt láttam hogy a 3már sz*r, 2 is az volt, A Warhead is sz*r mert átment eszetlen hentelésbe.
Nekem konkrétan jobban tetszett a Warhead mint a 1, a 2őt is jónak tartom mert a kampány részének nem volt 4 óra alatt vége, a történet is kellően megvolt áldva csavarral illetve izgalommal (főleg az alázene végett) -
callmeakos
veterán
válasz
Ferko75HUN #935 üzenetére
Köszi
kpal
+1
-
kpal
nagyúr
válasz
callmeakos #934 üzenetére
Én nézem sőt az első topikot is
Yerliék alkottak egy mérföldkövet játéktörténelemben. Még ma is játszok az elsővel annak a hangulatát nem nagyon adja vissza az újabb részek persze azok is jók .
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
eLit-MiLan #933 üzenetére
Megérkeztél Milcsike ide is végre?
Noxwill, de jóképū lettél!
-
callmeakos
veterán
ide is berakom, hátha valaki már nem nézi a kettő topicját
5 éve jelent meg az első rész. Yerliék tartottak egy kis bulit
Néhány fotó: -
eLit-MiLan
őstag
Amúgy hogy visszatérjek az alienekre: Crysis 1 + 2 ből meg trailerekből is kiderült több millió éve vannak itt, csak most "felébredtek", és visszaszerzik ami az övék volt, C2 végén Próféta is mondja hogy mindenütt ott voltak/vannak...legalábbis nekem ez jött le az egészből
-
kpal
nagyúr
válasz
Physicist03 #931 üzenetére
Nem láttam
-
kpal
nagyúr
-
Slystyle
őstag
Na szóval, eloszlatva mindent, alfa már biztosan nem lesz, se nyílt, se zárt. Alfa teszt egyszer szokott lenni, egy bizonyos ideig, de utána a fejlesztés megy tovább.
Az zárt, hivatalos alfa topikban volt az, hogy volt egy Welcome (Üdvözlő) üzenet formájában az egyik Crytek-es tag, három kérdést tett fel:
Ki jutott be az alfa tesztbe?
Mennyire várjátok már a tesztet?
Készen álltok-e még többre?Ez alapján lehet következtetni arra, hogy lesz még megjelenés előtti próba, amit szerintem egy nyílt béta formájában fogunk látni, DE ez sem biztos. Felesleges még egy alfa teszt megnyitása, mert még ezen is volt mit foltozni. Három kisebb "patchet" adtak ki hozzá azalatt a hét alatt, melyek többsége inkább csak fegyver balanszolás volt.
Én személy szerint szeretnék még egy nyílt bétában részt venni, bár ígyis-úgyis megveszem a játékot, de a játék különböző stádiumai érdekesek lehetnek. Végigkövetni egy játék fejlődését az alfa verziótól a teljes termékig.
-
-
törölt tag
válasz
callmeakos #923 üzenetére
Hát én se vagyok oda annyira érte mint anno BC2-ért (a hype nagyobb volt)
pláne most majd az új DLC-vel jön ott is a sok Robin xbow Hood.
De most már azért kezdek döntés képtelen lenni: BO2 (mert már régen volt kis COD), Hitman és FarCry3...de csak 1 lesz ezekből
Ja és ugye mikor jön a Crysis3 előtte a GTA:V(persze, hogy totál új gép vs konzol gondom lesz)
-
Chabe89
addikt
válasz
callmeakos #923 üzenetére
Jelen.
Stan: Hát olyanról még nem hallottam, hogy nyílt alfa, de béta biztosan lesz szerintem januárba legkésőbb.
-
Stanchore
senior tag
+ Megjelenés előtt még lesz egy beta teszt is, sőt még az is lehet, hogy előtte egy nyílt alpha. Szóval ki lehet még próbálni később is ingyen, mielőtt megvennéd. De ha a pörgős hitech játékokat szereted, akkor ez be fog jönni.
-
t256
őstag
Kösz a választ Mindenkinek! Sajnos a kódról már lemaradtam. Lehet várok a megjelenésig, BF3-at is fél évvel megjelenés után vettem meg, mikor minden infó elérhetõ volt.
Megmondom õszintén kezdem unni a BF-et, ezért gondolkozom a Crysison.
-
Chabe89
addikt
Pörgősnek pörgős. Ami miatt más mint a többi az a nanoruha. Bár ha írtál volna még alfa alatt tudtunk volna kulcsot adni és ki tudtad volna próbálni. Elmondani annyira nem lehet, hogy milyen. BF3 TDM sem hasonlít rá egy cseppet sem. Pörgősebb is meg ugye itt lehet láthatatlannak lenni, szóval nem nagyon lehet összehasonlítani a 2 játékot.
-
törölt tag
Steam, Origin, GMG stb. oldalakon tuti lesz karácsony előtt a 2. rész kb. 8 euro körül, érdemesebb azt megvenni és megnézni multi közben, hogy mennyire jön be. Ha igen akkor se került sokba és legalább ki lehet húzni a 3-ig de ha meg nem jön át az egész akkor nem került sokba, szerintem
szerk:
(#917) t256:
BF3 szerintem annyira nem pörgős kivéve a TDM részét. Ott inkább a megfontolt csapatjáték a lényeg a különböző kasztok miatt, míg COD és hasonló multikban inkább van pörgés-darálás(legalábbis akiket láttam BF3-ban úgy játszani mint COD-ot azok gyorsan haltak
)
-
t256
őstag
Üdv!
Azoktól kérdezném, akik játsszák az alphát. BF3-hoz képest milyen élmény a multi? Persze még nem a végleges stádiumú játékkal játszotok, de már csak le tudtok vonni valami következtetést, hogy milyen lesz a végleges.
Elõrendelésen gondolkozom. 7990 Ft ha most megrendelném.
-
callmeakos
veterán
válasz
Ferko75HUN #912 üzenetére
Nem lehet hogy az a repülő polipsereg a Warhead végén a USS Constitution felé mozogtak? (1- utolsó pálya)
(#911) orichalcos
Ezek szerint -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
callmeakos #910 üzenetére
Elfogadhatónak lehetne ezt venni, ha egy családnak vesszük öket, mint pl: a rovarok, ugye ott is van kúszó-mászó-repülō.
Viszont még így sem kapunk magyarázatot arra, amit oric is ír, hogy hová tünt a több száz1.000 polip, amik sokkal nehezebb ellenfelek voltak, mint ez a pár tucat szerencsétlen ugri-bugri. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #908 üzenetére
Ugyanazzal a játékkal játszottunk? Az első részben meg Warheadban a polipok voltak, akik fagyasztottak mindenfele. Na ezt a koncepciót totál elhagyták, holott ha emlékeztek a játék végén több ezren, vagy akár több százezren voltak.
-
callmeakos
veterán
válasz
Ferko75HUN #909 üzenetére
Jogos.
Mondjuk az előbb a 2ből való standard harcosokat vettem alapul meg azoknak a kilógó csápjait. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
callmeakos #908 üzenetére
"Az alienek nem cserélődtek ki. Ugyanazok a zselés cukor kinézetű csápos polipféleségek csak másféle "ruha" van rajtuk."
Hát azért ezen lehetne vitatkozni, az első részben repkedtek, a másodikban futkosnak-ugrálnak... -
callmeakos
veterán
válasz
Stanchore #907 üzenetére
Ha jól emlékszem az megvan magyarázva hogy kerültek át New Yorkba.
SPOILER gyengébbek kedvéért:
Egész végig a Central Park alatti csatornahálózatban voltak. De hogy ez hogy lehetséges azt ne tőlem kérdezd
Az alienek nem cserélődtek ki. Ugyanazok a zselés cukor kinézetű csápos polipféleségek csak másféle "ruha" van rajtuk.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Physicist03 #900 üzenetére
Én egy Crysis 2,5-nek is örülnék a 3 után, sok mindent átugranak most a 3-mal, amire azért kíváncsi lettem volna. De az 1 utáni rész is érdekes lehetne, mégis hogy kerültek New Yorkba és mitől cserélődtek le az alienek ilyenre.
-
Hunork
veterán
válasz
Az lesz, amin majd lassan komolyan dolgozok, egy Crysis / The Beginning.
Bár eddig sem sikerült bejutnom a főhadiszállásukra, csupán egy programozóval beszéltem mail-ben, de ha kész leszek, ütöm a vasat!
-
Slystyle
őstag
válasz
Mivel átállnak F2P-re, így nem is vártam mást. Esetleg újabb, kicsit átdolgozottabb csak multiplayer játékot várhatunk majd Crysis névvel, esetleg felülnézetes lövöldözőset, ami majd jön mobil platformra is persze.
Viszont amit nagyon játszanék, akár versenyszerűen is meggondolnám, az egy stratégia játék lenne ebben a franchise-ban.
MMO-t pedig remélem messze elkerülik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest