- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Először is, én kérek elnézést, Psycho-t írtam, de Prófétát szerettem volna a második kommentben.
És nem, nem vagyok eltévedve, csak ősszekevertem két nevet. Az elsőben nincs semmi hiba, mivel abban a kommentemben a tesszelációval kapcsolatban meg sem említettem a főszereplő kifejezést és a játék része lesz Psycho is, így ő is simán gombázhat.
Másodszor, kedvesen is lehet közölni egyes dolgokat, nem kell lehordani az embert egyből, szerintem te is hibáztál már számtalanszor életedben.
Mondhatnék még pár dolgot, de nem süllyedek le olyan szintre, hogy egyből belekössek egy másik fórumtársba, ha esetleg hibázott. Főleg nem fogok olyan "hibámról" elkezdeni veszekedni, amit el sem követtem.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hardcore café
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem, nem vagyok eltévedve, csak ősszekevertem két nevet. Az elsőben nincs semmi hiba, mivel abban a kommentemben a tesszelációval kapcsolatban meg sem említettem a főszereplő kifejezést és a játék része lesz Psycho is, így ő is simán gombázhat.