- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci244
csendes tag
Alapvetően ha ötlete sincs meddig korrigál vissza, és hosszútávon ígéretes projekt, akkor a HODL a legjobb szerintem.
Addig amíg napi elég időráfordítás meló miatt nem adódik az 1h-s chart meglovagolására, bölcsebb lesz még akkor is tartani ha viszonylag magas áron vettük, mert simán benne van hogy 365 nap múlva kétszer, háromszor magasabb lesz az ár mint ma.
Másrészt önmagában Bollinger alapján állítani hogy egy döntés hülyeség volt, véleményem szerint megalapozatlan. Hasznos dolog a Bollinger, de sokkal jobban ha RSI-al és RSI divergencia indikátorral együtt használjuk. Így lényegesen pontosabb jelzésekhez fogunk jutni.
-
0utsider
tag
A GALA-t én mindenképpen vissza várom minimum ATH-ig, a korrekciója után. Sőt szerintem előbb lesz meg neki az 1 usd mint a SAND-nak a 10.
Az, hogy mit teszel rajtad áll. Vagy eladod és az alján vissza veszed. Vagy tartod.
Én nem szoktam ilyen sokáig pozícióban lenni.
Engem valószínűleg már rég kiszedett volna a stop.Benne volt a figyeltjeim között, amik nagyot mehetnek, de amikor észrevettem hogy megindult addigra már nyomott 2-3 x-et, így azóta várok egy komolyabb korrekcióra.
-
Madwe
nagyúr
Kérdés tudod e kb belőni hol lehet az alja?
- ha igen, akkor ismerős adja el, s amikor érzi a beszállót, akkor vegye visszaKérdés mennyire van anyagilag jelenleg benne az ember, s mennyire érzi hogy lesz még feljebb?
- ha biztos hogy lesz még feljebb, s még mehet bele rendesen, akkor vegyen bele többet, hogy lejjebb nyomja a beszállóját.Esetleg ha mindkettőben biztos, akkor adja el, s amikor érzi a trendfordulót akkor nagyíobb összeggel szálljon vissza...
De egyébként veszteni is tudni kell, s elengedni bizonyos trade-eket, ha nem vagyí biztos a sorsában, csak zavar hogy buktál vele, lehet akkor jár a legjobban az ember ha lenyeli a karót s kiszáll - persze ekkor fog holdra szállni a coin, de ennyit a közösségért be kell vállalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged