Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
salytmasztor
üzenetére
hát szerintem alapvetően egy ilyen konstrukció akkor továbbra is szétveri a játékot, kevesebb ammo-ra van megoldás, a legtöbb gépet meg így is egy lövéssel szanálta
még extra ammo nélkül is körönként 4 játékost ki lehet vele ütni vagy legalábbis durván leamortizálni.nem lenne ezzel semmi baj szerintem, ha lenne rá valami védelem. mert a villámhárító építés az jó, csak rusnya, jöhetne valami flare mint a repülőknél, amivel el lehet esetleg hárítani őket. vagy nem radaros hanem "lézeres" követés lenne, tehát amíg lockolva van addig tart célra, ha fedezékbe megy a másik, vagy camo-t aktivál akkor leszáll róla.
majd kiderül ezt hogy oldják meg, azért remélem ballanszolják még a történeteket, mert egyébként tényleg egy atomkirály játéknak tűnik nekem is jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még extra ammo nélkül is körönként 4 játékost ki lehet vele ütni vagy legalábbis durván leamortizálni.