- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bluetooth hangszórók
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Dell notebook topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hipohonder
újonc
Kicsit módosítva lett a diagnózis. Van olyan topik társ akinek Írrad porctitts a betegsége?
-
Hipohonder
újonc
Köszönöm mindenkinek. És megköszönöm ha további receptet kapok. Rendeltem egy szakács könyvet és írom melyik nap mit ettem. Tej érzékeny is vagyok . Azt mondták a kórházban hogy a tészta mellé sovány túrót próbáljak. Ömlött a vér belőlem. Nem tudom hogy véletlen egybeesés vagy a túró csinálta. Sajnos nincs elég információ és picit tanácstalan vagyok.
-
Hipohonder
újonc
Most akkor hogy csináljam?
-
Hipohonder
újonc
Több izben volt szó vérvételről. Ilyenkor mit mérnek? Nekem bolt egy endoszkopos vizsgalat. Soloflak es budenoflak lett felirva. A helyzet mindig rosszabb.
-
Hipohonder
újonc
Udv. Volt endoszkopos vizsgalat és a tej érzékenység utan a crohn is ki lett mutatva. Sajnos eleg felületes tájékoztatást kaptam. A főzeléket nem lehet a tej miatt behabarni, a crohn miatt rántást csinalni. Tudtok olyan szakacskonyvet ami jobb kezzel megfog bal kezzel megkever alapon segit a betegen. Mert azt se tudom hogy kell az uj szisztéma szerint főzni. Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest