Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
válasz
ttomek861022
üzenetére
HY!
Nekem ugyan ez volt a problémám, és a végén arra jutottam, hogy a drivere öszeakadhat egy másik készülék driverével (vagy vmi hasonló).
Nálam spec mikor feltettem a ZEN cuccait szuper volt minden, de mikor feltettem a Nokia PC Suite-ját is, vagy a Samsung PC Studioját( majdnem ua.) utána a ZEN nem akart csatlakozni a géphez.Töltött, de nem lehetett vele mást csinálni.
Én miután újratettem a gépet, csak a teló progiját tettem fel, a ZEN-t pedig csak simán külső tárként kezeli és így minden okés. Szal, ha neked nem fontos a ZEN Media Explorer és társai akkor jó lehet az én megoldásom.
A baj az, hogy csak azzal, hogy letörlöd a ZEN dolgait a gépről, a probléma nem oldódik meg (nálam legalábbis), szóval vagy rendszer-visszaállítással, vagy a gép újratelepítésével tudod megcsinálni.
Nálam így oldódott meg, szal remélem segít
Üdv, Attila

Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest