Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Egy kutya....csak a szőre más
akarom mondani a csatlakozója.
Amelyik szimpatikus, amelyik olcsóbb, amelyiket szeretnéd.
Innentől kezdve csak a te ízléseden, elképzeléseden múlik.
Amúgy igen.....elfelejtettem, hogy az optikán max DD5.1 hang jön ki tehát nem érdemes komolyabb dekódert venni.
Sosem használtam ilyen kütyüt de könnyen lehet , hogy képes a 2.0-s hangból felkonvertálni 5.1-re.
Ha az adás is olyan.... -
Borisz76
nagyúr
Igen ez jó lenne.
Ha maximalista vagy esetleg 7.1-t is nézhetsz hiszen a hangcuccon ennyi bemenet \ csatorna adott.
Valamint ha sok olyan filmed van aminek 7.1-s hangsávja van.
Ekkor azonban érdemes olyat nézni ami támogatja a nagyfelbontású hanganyagot ( DTS Master Audio , Atmos stb...) -
Borisz76
nagyúr
Eszembe jutott, hogy azért lehet megoldást találni csak nem a gyári DDTS-t.
Nem néztem jobban szét de biztosan van olyan modell is ami nem csak 2.0-t tud hanem az 5.1-t is.
-
Źşë'
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, mindenképpen felhívom őket ha már végképp nem ad életjeleket. Egyenlőre igyekszem nagyon megkímélni, és ha tehetem csak filmnézéskor használom. Nagy kár lenne egy ilyen rendszerért
nagyon megszerettem, és hiányozna ha végleg bekrepálna, így most legalább van egy szerviz ami foglalkozik a szettel, még1x nagyon köszi!
-
-
Borisz76
nagyúr
Szia.
Az a kábel amit belinkeltél az egy spec kábel.....
no nem a vezeték hanem az eggyik kis-jack dugó.
Mert a sztereó kis jack-en 3 érintkező rész található ( Föld , jobb , bal csatorna )
De az 1ik dugón ( asszem az a vége amelyiknél 3 dugó van ) 4 érintkező található.
Nekem az alaplapom 7.1-es kivezetésű és vettem 4 db sima sztereó kis-jack ---> kis-jack kábelt és azzal kötöttem össze az alaplapot a Creativval.
Kifogástalan és ha jól emlékszem 800 Ft volt a 4 kábel.
Nem tudom ,hogy lehet e kapni azt a spec 4 érintkezős kis-javket ?
-
Źşë'
addikt
sajnos nem nagyon, bar tippem azert van, lehetseges h vmi vezerlo aramkor van oda, azert kapcsol ki magatol ill recseg... visszabb még jopar postal emlekszem arra vki irta h a nagy hangerotol vmilyen ic labai elferdultek es ez vagta haza a cuccat. Lehet h nalad is hasonlo hiba merult fel, nezesd meg olyannal aki ert hozza v keress vmi szervizt (en szemely szerint nem tudok markaszervizrol, de ha visszaolvasol talan talalsz pontos cimet v megkerdezed a tobieket h ok hol javitattak) remelem mihamarabb megoldodik a problemad!
Üdv.: Źşë'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest