Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gál István
senior tag
válasz
atomiapa #1209 üzenetére
Szia,
Most Wharfedale Vardus 400 - as párt hajtok, val.szeg egy darabig azok lesznek rajta. 5.1 csak később jöhet szóba...
Zenére sokat használnám és elvileg a Denonnak van a legszebb zenei képe, ezért vettem ilyet.
-
Gál István
senior tag
Jelentem amióta váltottam igencsak vakarom a fejem... Sok sok pénzbe kerül összehozni a helyettes szettet.
-
Gál István
senior tag
Bajtársak,
Kiléptem a klubból és komponens szett építésébe kezdtem. Örülök hogy volt szerencsém ehez a jó szetthez!
-
Gál István
senior tag
Gyerünk fiúk mentsétek meg!
-
Gál István
senior tag
Úgy néz ki marad nálam a rendszer, mert ilyen 45k-s ajánlatokkal nevettettek a fiúk...
-
Gál István
senior tag
Emberek, eladnám a drágaságom mert komponens szettre váltanék. Megvan minden gyári tartozék, hibátlan állapot.
Ára: 55.000
-
Gál István
senior tag
R.I.P.
-
Gál István
senior tag
áááhh... mocskosul jól szól ez a szett! komolyan mondom amikor munkából hazaérek, hallgatom 1-2 órát és jobb a napom. Az egyik legjobb hardver vételem.
-
Gál István
senior tag
válasz
EmperorDraco #1148 üzenetére
Vagy esetleg nézzél használtan egy megbízható eladótól és a nem kell 100e forintot költeni egy ilyen szettre
Nem bánod meg, én csak tudom... Ha más nem, játékokban tuti érezni fogod a különbséget az 5.1 és 7.1 között. Sokkal jobban jönnek a hangok, és effektek estébé... Én pl már fülest nem is használok mw2-höz mert jobbnak találom ezzel a szettel.
Más.: Ti milyen eszközökkel használjátok az m-port-in lévő usb-t?
-
Gál István
senior tag
kicsit eldugult a totyik... de remélem mindenkinek jól muzsikál a szett!
-
Gál István
senior tag
Nekem is csinál ilyet hogy bekapcsoláskor azonnal lecsapja, de pár mp és gond nélkül bekapcs aztán jöhet a szokásos élvezet
-
Gál István
senior tag
Igen, remekül teljesít a szett. A haverok is csodájára járnak
-
Gál István
senior tag
Na meglett az S750!!! Olyat szól amilyet vártam, remek!
-
Gál István
senior tag
Hú srácok, én most veszek egy ilyen szettet, és azért választottam ezt mert a G500 után egyértelmű hogy maradok a Creánál, és szóba sem jöhet Z5500, ilyen űrzeneszett... Nyugtassatok meg hogy nem hal meg ahogy itt 1-2 fórumozónak.
-
Gál István
senior tag
válasz
Kis zöld izé #1040 üzenetére
ProGamer G500: csak ajánlani tudom kedves "Kis zöld izé". Persze egy normális hangkártya is dukál (XtremeMusic pl) mellé hogy be tudj állítani ezt azt. Imádom...
-
Gál István
senior tag
Ma végre kipróbálhattam a G500at egy Xtreme Musiccal. Hát isteni, nem túlzás isteni.
-
Gál István
senior tag
Sziasztok! Nekem egy Creative Gigaworks G500 van, nagyon jó játékra, zenére, filmre, meg vagyok vele elégedve. Az lenne a kérdésem, ha esetleg vennék egy Creative Extreme Audio X-fi hangártyát (az integrált P5K helyett), mennyiben változna hangminőségben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest