Aktív témák
-
Petya
tag
Sokmindentől függhet. Nem tudom mikori ez az alaplap de előfordul olyan is hogy BIOS frissités után tudsz még nagyobb szorzókat vagy frekvenciákat beállitani. Pl nekem volt egy Abit BX6-osom ahol ki kellett kapcsolni a softmenü alján az error speed hold opciót!! Egyébként nem engedte a tuningot. Lehet hogy szorzózáras a proci lehet nem. Valószinü az, ugyhogy csak az FSB-t tudod feljebbhuzni amig a proci birja (és az alplap tudja).
-
Petya
tag
A proci ''üresjárati'' és terhelt állapota között általában olyan 10°C eltérés szokott lenni. Bár ha jól emlékszem a fent emlitett P3-mas procimnál nem volt ennyi.
Vannak olyan mérőprogik amik többet mutatnak sokkal mint a bios. Én az alaplapomhoz adottat használom ami ugyanannyit mutat mint a bios.
De ha a biosot 39-40 fokot ir ki akkor nem kell aggódnod szerintem.
Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest