Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmm... Mivel az alaplapom i915-ös, ezért 260-as FSB-nél kiakad minden a procit és a ramot kivéve. 258-on még elindul az xp, de kb 2perc után a winyó kiakad, és fagy. 256-on ment egy darabig a saját stressz-teszttel, de előbb meguntam, mint ahogy bármi baja lett volna. Akkor végülis 3840MHz-en még stabilnak tekinthetem a procit(531)?
Ja, de stabilitás szempontjából mindegy volt, hogy 1,425V-ot adtam neki és onnan esik terhelés alatt 1,336-ra, vagy 1,375-ről 1,3V-ra.
Egyébként a teszt: SuperPI 32M, CPU-Burn-In 45perc, majd mikor ezek már futnak, elindítom a Winampot egy keményebb 3D-s visualizerrel, Elindítok egy avi-t a Mediaplayerben, és megnyitom a Google-Earth-öt úgy, hogy kb 2+nyit ráközelítek, és megforgatom(meglendítem). Na ez így általában jobban megfogja a procit is, gépet is, mint két Prime, de azért felváltva szoktam néha azt is. Mikor már minden fut, akkor még az egér is 3másodpercenként moccan meg. Na és akkor végülis ezt kétszer lenyomva hiba nélkül, stabilnak tekinthető a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, de stabilitás szempontjából mindegy volt, hogy 1,425V-ot adtam neki és onnan esik terhelés alatt 1,336-ra, vagy 1,375-ről 1,3V-ra.