-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz CriticalHit #405 üzenetére
Persze!
-
veterán
válasz CriticalHit #374 üzenetére
Tegnap valahová leírtam, hogy a Phantom Spirit 120 SE mennyire egy k. jó hűtő... mai napig sajnálom, hogy eladtam... Ha lesz rá akció, lehet, hogy újra megveszem. Iszonyat jó és tényleg csendes. Elég a 120-as ventilátor, legalább a VGA-ba sem fog belelógni a hűtő.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
szasanyi
félisten
válasz CriticalHit #192 üzenetére
Úgysem kapható nálunk. Mint ahogy az olcsó, és nagyon jó FX360 PRO AIO sem.
-
szasanyi
félisten
válasz CriticalHit #139 üzenetére
El kell engedni, és kész. Az egy prémium termék azoknak akiknek (csak) az kell. Én pölö egy ilyet szeretnék kipróbálni, de ez már horror ár nekem. Nem azt mondom, hogy nem tudnám kifizetni hanem ezt, hogy ennyit nem vagyok hajlandó. Vagyis a lényeg a prémium termékeknél: nem gond az árazás és a hajlandósága is meg van a vásárláshoz. És olyan badarságokkal sem kell foglalkozni mint az ár/érték arány.
-
addikt
válasz CriticalHit #134 üzenetére
A lamellák rezegtek. Ami bizonyos szempontból rosszabb mint egy hangos venti, de legalább nem az új NF-A14x25r G2-es ventik voltak.
Feljebb tolta őket és akkor megszűnt, viszont ekkor már vagy 180mm volt a torony magassága...
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
veterán
válasz CriticalHit #134 üzenetére
Tetszik, hogy a videó alatt a hozzászólásoknál is tolják a Thermalright flamet.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
scabi78
senior tag
-
félisten
válasz CriticalHit #89 üzenetére
Nézd a másik oldalról: az elérhető legjobb léghűtés.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
szasanyi
félisten
válasz CriticalHit #61 üzenetére
Ez igaz, nekem is ilyen van pont ezért. Az egyetlen dolog amit elbaltázott a TR az, hogy csökkentette a hőcsövek alsó távolságát a CPU foglalattól A PA ventije alá éppen elfért egy 44mm magas RAM,iennél már nem.
-
szasanyi
félisten
válasz CriticalHit #55 üzenetére
És az melyik is lenne? Már mint 'a valódi király".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Seasonic Focus GX850 full modular
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
- Fractal Design Ion Gold 850W Full.Modular Garancia!
- 3 db RGB ventilátorral rendelkező AeroCool Hexform-G-BK-V2 "Mini Tower" számítógépház eladó
- be quiet! Pure Power 11 600W CM 80 Plus Gold félmoduláris tápegység
- AMD Wraith Prism hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest