- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
Az AMD AM4 és AM5 ugyanazokat a távtartó csavarokat használja (a TR Phantom Spiritnél AM4/AM5 volt a zacskóján). A corrector frame pedig a processzor lefogató helyett kerül be (a processzorral van egy síkban), így nem érinti a hűtő távtartót (gondolom az alaplapi gyári amúgy is lekerül)..

-
Szia,
Gyorsban rákeresve én ezeket az infókat találtam. [link] [link] [link]
THERMALRIGHT® hereby announces that the mounting holes of AM4 and AM5 are compatible, and most radiators can continue to be used. In addition, some radiators need to purchase the AM5 mounting kits, so that our loyal fans can continue to enjoy high-efficiency heat dissipation. .
AM5 procin szeretnéd használni, azért kérdezed? Kérdés az, hogy azokkal a hűtőkkel mi a helyzet, amiken még nincs jelölve az AM5 tokozás? Az addig oké, hogy a furathely ugyanott van, de pl. a készlet csavarjai, távtartói, stb. elegendő méretűek-e hozzá?
Még valami unboxing videót lenne érdemes nézni hozzá, hogy az újabb videókban van-e valami plusz cucc a dobozban, vagy esetleg direktben írni egy levelet a Thermalrightnak. Gyári azonosítószám alapján szerintem tudniuk illene, hogy az adott hűtő felmegy-e AM5-re is? Legalábbis nagyobb cégeknél van egy normális nyomonkövetési rendszer a vállalatirányítási rendszerben, hogy ki csinálta, mikor csinálta, mit raktak bele, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest