Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Nazgul96
üzenetére
Aki munkára használja a gépét a fórumozók kb 30%-a és lehet, hogy sokat mondtam. Játékban pedig kevésbé ütközik ki a sebesség különbség,vagyis a nagy "kihajtsae" kérdés.
Munkára személy szerint az Intel-t preferálom. Jól teljesít az AMD is természetesen és itt a mondat elején van a hangsúly. Erről már nagyon sok vita lefojt a topikokban. Játékra és minden egyéb másra is tökéletes az AMD. Volt minden konfiggal ezidáig dolgom. Ezek után alakult ki bennem is a "végszó".. Igaz az ASUS R3E & 990x kombóm mérföldekkel többe került, mint az AMD csúcs konfig, de a teljesítménybeli eltérés is nagy volt. Kizárólag "munkában", mert játékokban semmi különbséget nem vettem észre. Ezt a tesztek is mindig bizonyítják. -
bododani
senior tag
válasz
Nazgul96
üzenetére
Az Intel procik bírják a 80 fokot is, de olyankor már kell a hűtéssel valamit csinálni. Az AMD ennyire nem bírja, ő kb 70-ig bírja, én így tudom, de az elővigyázatosság sohasem árt. Ja, és azt is meg kell említeni, hogy a játékok a procit nem eszik 100%-osan, mint a proci terhelők, szóval amit a proci terhelővel kapsz hőfokot, a játék közben nem kapod vissza, csak kevesebb hőfokot, ez általában és tapasztalataim szerint így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest