- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Hali nekem is volt ilyen cpu.m. Egyszer megnéztem 75 foknál kezdet hibázni.
A mag hű kevesebb mint a CPU (kupak) hő. Elvileg ez a rész ami közvetlenül érintkezik a hűtő talpához. Gondolom mivel az a funkcioja, hogy a magokról minél hamarabb elvezesse a hőt lehet azért magasabb az érték.(elvileg ez a pontosabb hőmérséklet ez számít azt hiszem)Malachi Ha a házad jól szelözik lehet valamelyik höcsöből elszökött a vákum, vagy nem is volt benne és nem ugy vezeti el a hőt ahogy kéne. Amugy a gyári Phenom II hűtőjének a talpa se teljesen fedi le a cpu egész felületét.
[ Szerkesztve ]
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Malachi
addikt
igen, a lefogatás is gyanús, mert iszonyúan feszül, pedig jól tettem fel, pöckök a helyükön, stabil. csakhogy annyira merev a rugalmas rész a lefogatón, hogy félrehúzza a hűtőt és nincs a kupak közepén, egészen kicsúszik a szélére és szerintem egészségtelenül nagy részt hagy szabadon a kupakon. igazából nem is láttam még ilyen hűtőt, aminek a talpa nem fedi le teljesen a processzort. mindegy, átmenetileg jó lesz.
JoolsNOS Athlon2 X2 240, 2800 a gyári órajele, ezt viszi 1,15V-on. szóval ez az alap. húzni nem is akartam. gyári hűtő ugyanezzel a pasztával nem problémázott. levettem a ház oldalát, így most 53 fokos.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Elvileg igen. Nekem a biosfrissítés óta mutat többet a kupak kb 5 fokkal, azelőtt ugyanaz volt mindkettő. De azt mondják a magok a mérvadóak.
Malachi: mennyit pörög a freezer terhelve? PWMs slotba dugtad a lapon?
Ugyanez a hűtő van phenom2 920amon és prima alatt nem megy 53 fok fölé alapórajelen.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest