- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Adva van egy régebbi P4 es gép, (WIN XP), amit tesztelnem kéne. Nagyon érdekelnének a CPU és a GPU hőfokok.
Fontos lenne egy olyan program, amivel terhelhetem és közben látom a hőfokot, hogy megy föl és meddig és persze ha baj van, mondjuk túl magas, leállítom. Fontos! csak semmi tuning, semmi extra. Tehát nem kell valami spéci tuning program, ahol mást is állíthatok vagy esetleg venti fordulat számot, stb...
Ja és nem hardverinfo kell. Pl a GPUZ és CPU Z meg egy halom más progi megjelenti a gép adatokat, de úgy (emlékszem legalábbis) hőfokokat nem jelez ki.Fönn van a 3d mark, ami izzasztja a kártyát, csak nincs hőfok...
mire lejár és megnyitom, a megfelelő programot már a ventik vissza is állnak normál fordulatra.
JA googliztam ám és fönn van a speedfan, de nekem nem tetszik. Fönn van az Openhardware monitor, ami nekem sokkal jobban bejön és elég is lenne, de ahogy írtam 3dmark mellet azt nem tudom nézni.MSI Afterburner Kombustor: Ez lehet jó, de nekem nem kell DX10 se DX11, de ez lehet kicsit sok lenne a kártyának (NVidia 7600GT). Bevallom egyáltalán nem ismerem. (Ha ez kell mondjátok.)
Tehát
a) program terheli a gépet és én látom mellette az adatokat
b) Tud Hőmérséklet "historyt" mérni. Tehát egy 3d mark vagy egy 10 perc játék után visszatudom nézni a hőmérsékleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest