Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

Adva van egy régebbi P4 es gép, (WIN XP), amit tesztelnem kéne. Nagyon érdekelnének a CPU és a GPU hőfokok.

Fontos lenne egy olyan program, amivel terhelhetem és közben látom a hőfokot, hogy megy föl és meddig és persze ha baj van, mondjuk túl magas, leállítom. Fontos! csak semmi tuning, semmi extra. Tehát nem kell valami spéci tuning program, ahol mást is állíthatok vagy esetleg venti fordulat számot, stb...
    Ja és nem hardverinfo kell. Pl a GPUZ és CPU Z meg egy halom más progi megjelenti a gép adatokat, de úgy (emlékszem legalábbis) hőfokokat nem jelez ki.

Fönn van a 3d mark, ami izzasztja a kártyát, csak nincs hőfok... :(( :( mire lejár és megnyitom, a megfelelő programot már a ventik vissza is állnak normál fordulatra.
    JA googliztam ám és fönn van a speedfan, de nekem nem tetszik. Fönn van az Openhardware monitor, ami nekem sokkal jobban bejön és elég is lenne, de ahogy írtam 3dmark mellet azt nem tudom nézni.

MSI Afterburner Kombustor: Ez lehet jó, de nekem nem kell DX10 se DX11, de ez lehet kicsit sok lenne a kártyának (NVidia 7600GT). Bevallom egyáltalán nem ismerem. (Ha ez kell mondjátok.)

Tehát

a) program terheli a gépet és én látom mellette az adatokat
    b) Tud Hőmérséklet "historyt" mérni. Tehát egy 3d mark vagy egy 10 perc játék után visszatudom nézni a hőmérsékleteket.

Új hozzászólás Aktív témák