- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ez nem nyert... :)
A halt hatására a processzor nem csinál semmit, várakozik. Ha idle módban van, akkor ez egyenértékű a szoftveres hűtés (cduidle, cpucool, waterfall pro stb.) bekapcsolásával.
JaniS -
e-biza
őstag
ezt a kérdést én is feltettem már :) arra senkinem válaszolt. amúgy volt nekem is egy kt3 ultra alaplapom, ekkor hüvbösebb lett a proci. sztem kikapcsolja azokat a funkciokat amiket nem használ az adott pillanatban kérdés hogy melyik a jobb ha mindig frissen kell dolgoznia vagy ha már bemelegedett állapotban van.
-
domedee
senior tag
Sziasztok!
lenne egy láma kérdésem, mi az a cpu halt command?
Van egy AMD-MSI KT3 alaplap-procim, és a bios frissítés után lett egy olyan beállítás, hogy:''CPU Halt Command Detection'', hiába néztem a lap site-ját, de a manualban sincs semmi róla.
köszike
dömedee
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Cyberpunk 2077
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest