Hirdetés
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ez nem nyert... :)
A halt hatására a processzor nem csinál semmit, várakozik. Ha idle módban van, akkor ez egyenértékű a szoftveres hűtés (cduidle, cpucool, waterfall pro stb.) bekapcsolásával.
JaniS -
e-biza
őstag
ezt a kérdést én is feltettem már :) arra senkinem válaszolt. amúgy volt nekem is egy kt3 ultra alaplapom, ekkor hüvbösebb lett a proci. sztem kikapcsolja azokat a funkciokat amiket nem használ az adott pillanatban kérdés hogy melyik a jobb ha mindig frissen kell dolgoznia vagy ha már bemelegedett állapotban van.
-
domedee
senior tag
Sziasztok!
lenne egy láma kérdésem, mi az a cpu halt command?
Van egy AMD-MSI KT3 alaplap-procim, és a bios frissítés után lett egy olyan beállítás, hogy:''CPU Halt Command Detection'', hiába néztem a lap site-ját, de a manualban sincs semmi róla.
köszike
dömedee
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest