Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7888 üzenetére
"annyival nem ér többet az a pár mhz" - Jogos és ésszerü.
Nem nagyon akartam belemenni, mert rossz hírét keltem, s ha a fülébe jut..Szóval: A kutyákat-macskáat idegeneket..gyilkolja. Ami fura volt, kutyát nem 1x "megkezdett"-kinyírta és beleevett..A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest