Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7888 üzenetére
"annyival nem ér többet az a pár mhz" - Jogos és ésszerü.
Nem nagyon akartam belemenni, mert rossz hírét keltem, s ha a fülébe jut..Szóval: A kutyákat-macskáat idegeneket..gyilkolja. Ami fura volt, kutyát nem 1x "megkezdett"-kinyírta és beleevett..A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen program, ami...?
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest