- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
Hát alulfeszeléshez nem kell vízhűtés az biztos.Amugy meg igazad van hogy sok felesleges csere,de hát ez a hobbi.Ez érdekel.Sok cserének nálam se volt sokszor semmi értelme de kipróbáltam ,teszteltem,stb.Aztán kicsit buktam rajta mikor eladtam és ennyi.Ha épp unatkozom ez az időtöltésem.Tudnák sokkal költségesebb időtöltéseket is a gépezésnél de sajna arra nem tellik.
Hát ha nem is minden hűtést minden tesztbe ,de ezek a tesztek te is tudod hogy milyenek.A lényeg hogy jól szerepel mindenhol.Gyengének,közepesnek sehol nem hozták ki,és a lényeg az egyszerűség.Kevés hely,nincs karbantartás,stb.Mindeggy.Mint írtam nálam egy próbátmajd megér az biztos.Aztán vagy marad vagy megy a háztól.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő