Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #18788 üzenetére
Hát igen, ki kell tapasztalnod ezt is, hogy mit szeret.
Legfőképp arra figyelj, hogy a QPI órajelét tartsd 4GHz alatt (addig ált. nincs gond vele). Lehet megy fölötte is (ha megy, akkor nyugodtan növelheted azt is, mert jó hatással van a memória sebességre), de egy bizonyos órajel fölött ez is okozhat instabilitást.
A ramokra akkor éri meg áldozni, ha esetleg i5/i7-et tervezel. I3 szériához én azt mondanám fölösleges gyorsabb ram. Eget rengető gyorsulást/javulást nem fogsz elérni nagyobb órajelű ramokkal sem. Ezt azzal magyaráznám, hogy sajnos az i3-ak memvezérlője lesz a szűk keresztmetszet. Hiába hajtanád 2000MHz-en a ramokat, sokat nem gyorsulnának.
Inkább nézd meg, hogy ezek a ramok mire képesek (magasabb órajelre, esetleg szorosabb időzítésekre).Én meg közben néztem egy Max BCLK-t. Egyelőre ennyi jött össze. Ha valamelyikőtök majd ráér ezt is berakhatja a táblázatba egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest