Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka
üzenetére
Hát igen, ki kell tapasztalnod ezt is, hogy mit szeret.
Legfőképp arra figyelj, hogy a QPI órajelét tartsd 4GHz alatt (addig ált. nincs gond vele). Lehet megy fölötte is (ha megy, akkor nyugodtan növelheted azt is, mert jó hatással van a memória sebességre), de egy bizonyos órajel fölött ez is okozhat instabilitást.
A ramokra akkor éri meg áldozni, ha esetleg i5/i7-et tervezel. I3 szériához én azt mondanám fölösleges gyorsabb ram. Eget rengető gyorsulást/javulást nem fogsz elérni nagyobb órajelű ramokkal sem. Ezt azzal magyaráznám, hogy sajnos az i3-ak memvezérlője lesz a szűk keresztmetszet. Hiába hajtanád 2000MHz-en a ramokat, sokat nem gyorsulnának.
Inkább nézd meg, hogy ezek a ramok mire képesek (magasabb órajelre, esetleg szorosabb időzítésekre).Én meg közben néztem egy Max BCLK-t. Egyelőre ennyi jött össze. Ha valamelyikőtök majd ráér ezt is berakhatja a táblázatba egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest