Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
akoska07 #15772 üzenetére
első körben én is minden vizes cuccom újként vettem, így kb 100k-ban álltam meg (FCvga+hdd-blokkokkal együtt), de brutális is volt, illetve tényleg meg kellett nézzem a powerled-et, hogy most megy-e a gép vagy nem.. éjjel is!
aztán jöttek a kindereim, ezért megváltam az egész géptől, eladásnál eléggé meglepődtem, hogy max 2-3k-t buktam a vizen..
mikor megint normálisabb gépet építettem magamnak, akkor már az apróból vettem a vizes hozzávalókat töredék áron.. ezután sem csinálnám másképp..
igaz nem 20k, de 30-35k-ból már egészen jó h2o-konfigokat lehet venni: pl:[link]
ha nem kell design, akkor jöhetnek az akváriumszivattyúk, légkondi és kocsiradik, amivel további pénzmagot lehet spórólni. úgy talán már be lehet vinni az összeget 20k környékére..a brand komplett-vizes megoldásokat (TT, CM, stb) tényleg nem javaslom én sem, attól jobbak a 20k körüli léghűtők..
a viznek kicsit utána kell olvasni, vagy kérdezni, és lehet jó ajánlatot találni, megfelelő ár/teljesítmény mutatóval..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged