- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
akoska07 #15772 üzenetére
első körben én is minden vizes cuccom újként vettem, így kb 100k-ban álltam meg (FCvga+hdd-blokkokkal együtt), de brutális is volt, illetve tényleg meg kellett nézzem a powerled-et, hogy most megy-e a gép vagy nem.. éjjel is!
aztán jöttek a kindereim, ezért megváltam az egész géptől, eladásnál eléggé meglepődtem, hogy max 2-3k-t buktam a vizen..
mikor megint normálisabb gépet építettem magamnak, akkor már az apróból vettem a vizes hozzávalókat töredék áron.. ezután sem csinálnám másképp..
igaz nem 20k, de 30-35k-ból már egészen jó h2o-konfigokat lehet venni: pl:[link]
ha nem kell design, akkor jöhetnek az akváriumszivattyúk, légkondi és kocsiradik, amivel további pénzmagot lehet spórólni. úgy talán már be lehet vinni az összeget 20k környékére..a brand komplett-vizes megoldásokat (TT, CM, stb) tényleg nem javaslom én sem, attól jobbak a 20k körüli léghűtők..
a viznek kicsit utána kell olvasni, vagy kérdezni, és lehet jó ajánlatot találni, megfelelő ár/teljesítmény mutatóval..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest