- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
akoska07 #14838 üzenetére
Persze hogy szebben:
X2 2,2Ghz no L3cache -->X4 3Ghz 6MB L3 cache és a lapnak van itt a vége 273 RCnél nem a procinak!
A témával kapcsolatban tudom ajánlani ezt a topicot:[link] és az első hszben a skót ajánlat című cikket.
Amivel vigyázni kell, hogy ezek AM2+-os procík, tehát nem támogatják a ddr3-at és az AM3-as lapokat!
Elég jó esélyel többmagosíthatóak több embernnek van itt aPH!-n és nem halottam még olyant hogy valakinek nem ment volna, de HERR Z a rangidős ebben a kérdésben!
Ami nehézséget okoz az alacsony (11-es) szorzója, 3Ghzhez kell 273 aha meg mégfeljebb akarsz menni (mért ne akarnál) akkor meg 3,3hoz meg kellene a 300-as. Ezzel a gonddal szenvedek most én is mert a 275 fölött megáll a lapom, próbálom majd legariztatani azzal az ürüggyel, hogy lötyögnek rajta a bordák és nem fogják bíni a nyári meleget...
Ami nehézség még ezzel a procival, hogy ugye összekeverik az X2 5000+-os procikkal és ebből soka galiba, pl én user'snél rendeltem egy ilyen procit ahol az OPN kód jó volt de egy brisbane magos procit kaptam helyette, végül meg Pécsen egy olyan helyen vettem ahol az árlista szerint meg 2600Mhz-es ergó a régi 5000-est árulták. Szóval oda kell menni kézbe venni és megnézi!Az E5300 jókis proci és jó lap is volt hozzá sajnos a el kellett adnom, hogy 4magosítani tudjak. De jó kis cucc volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged