Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MZsoltee

veterán

válasz akoska07 #14838 üzenetére

Persze hogy szebben:
    X2 2,2Ghz no L3cache -->X4 3Ghz 6MB L3 cache és a lapnak van itt a vége 273 RCnél nem a procinak!
    A témával kapcsolatban tudom ajánlani ezt a topicot:[link] és az első hszben a skót ajánlat című cikket.
    Amivel vigyázni kell, hogy ezek AM2+-os procík, tehát nem támogatják a ddr3-at és az AM3-as lapokat!
    Elég jó esélyel többmagosíthatóak több embernnek van itt aPH!-n és nem halottam még olyant hogy valakinek nem ment volna, de HERR Z a rangidős ebben a kérdésben!
    Ami nehézséget okoz az alacsony (11-es) szorzója, 3Ghzhez kell 273 aha meg mégfeljebb akarsz menni (mért ne akarnál) akkor meg 3,3hoz meg kellene a 300-as. Ezzel a gonddal szenvedek most én is mert a 275 fölött megáll a lapom, próbálom majd legariztatani azzal az ürüggyel, hogy lötyögnek rajta a bordák és nem fogják bíni a nyári meleget...
    Ami nehézség még ezzel a procival, hogy ugye összekeverik az X2 5000+-os procikkal és ebből soka galiba, pl én user'snél rendeltem egy ilyen procit ahol az OPN kód jó volt de egy brisbane magos procit kaptam helyette, végül meg Pécsen egy olyan helyen vettem ahol az árlista szerint meg 2600Mhz-es ergó a régi 5000-est árulták. Szóval oda kell menni kézbe venni és megnézi!

Az E5300 jókis proci és jó lap is volt hozzá sajnos a el kellett adnom, hogy 4magosítani tudjak. De jó kis cucc volt! :B

Új hozzászólás Aktív témák