- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12585 üzenetére
Lehet azt kéne, megfordult már a fejemben ez is.
Csak az a gáz, hogy a p35-ös lap nem ér túl sokat, árában nem kapok túl jó AMD-s lapot, bár 770-et sztem kapnék. Csakhát ugye DDR2 kéne, vagy meg kell váni a jó kis tracer-ektől is..
A tuningbarát C0-ás E8400 sem tudom, hogy mit érhet manapság.Nem tudom mit kéne, filóztam azon is, hogy eladom az asztali vasat, aztán csak noti, csak akkor meg kéne vennem másikat abból is, mert a mostani is csak netezésre jó főként, mert a vga elég gyengus benne, ugye 4500M, még nem is MHD, szal lókakira elég...Plusz itthoniak sem nagyon támogatják az ötletet.
Nem tom mit kéne csinálni, mostanság nem nagyon használom az asztali gépet, inkább notin vagyok.. Költséghatékonyság miatt, ugye fogyasztás 2D-ben lehet jobb lenne egy AMD, szal nem tom, hogy mit kéne hogy kéne... Elgondolkoztam már ezen párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged