Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67
üzenetére
Nah én ittam egy felest meg egy sört apósom egészségére (Sándor), aztán gyorsan nekikezdtem szerelni. Végül is sikerrel zárult a történet.
Majd kíváncsi leszek, hogy a "normális" felfogatás hoz-e valamit a hőfokokon, vagy csak arra volt jó, hogy nyugodtan aludhatok, hogy nem koppan a hűtő a gép alján. 
(#12486) sz.j: miért nem lepődünk már meg ezen... Am Gratula!

Közben meg csak sikerült +1 biciklit még rátenni: i3 530@5060MHz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67
üzenetére
Rakd össze az asztalra a gépet, addig tudod külön fúrkálni a házat, ha kell.
Amúgy a 14-eseket hova akarod rakni? Én filóztam, hogy a plexibe rakok vmi nagyot, úgy, hogy a 9-es helyét megalkotom valahogy, de a plexit nem merem fúrni faragni...@darál0w: Akkor királyság !

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Majd kíváncsi leszek, hogy a "normális" felfogatás hoz-e valamit a hőfokokon, vagy csak arra volt jó, hogy nyugodtan aludhatok, hogy nem koppan a hűtő a gép alján. 

Amúgy a 14-eseket hova akarod rakni? Én filóztam, hogy a plexibe rakok vmi nagyot, úgy, hogy a 9-es helyét megalkotom valahogy, de a plexit nem merem fúrni faragni...