- Steam Deck
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67
üzenetére
Nah én ittam egy felest meg egy sört apósom egészségére (Sándor), aztán gyorsan nekikezdtem szerelni. Végül is sikerrel zárult a történet.
Majd kíváncsi leszek, hogy a "normális" felfogatás hoz-e valamit a hőfokokon, vagy csak arra volt jó, hogy nyugodtan aludhatok, hogy nem koppan a hűtő a gép alján. 
(#12486) sz.j: miért nem lepődünk már meg ezen... Am Gratula!

Közben meg csak sikerült +1 biciklit még rátenni: i3 530@5060MHz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67
üzenetére
Rakd össze az asztalra a gépet, addig tudod külön fúrkálni a házat, ha kell.
Amúgy a 14-eseket hova akarod rakni? Én filóztam, hogy a plexibe rakok vmi nagyot, úgy, hogy a 9-es helyét megalkotom valahogy, de a plexit nem merem fúrni faragni...@darál0w: Akkor királyság !

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Orvosi kérdések
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Majd kíváncsi leszek, hogy a "normális" felfogatás hoz-e valamit a hőfokokon, vagy csak arra volt jó, hogy nyugodtan aludhatok, hogy nem koppan a hűtő a gép alján. 

Amúgy a 14-eseket hova akarod rakni? Én filóztam, hogy a plexibe rakok vmi nagyot, úgy, hogy a 9-es helyét megalkotom valahogy, de a plexit nem merem fúrni faragni...