Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Valóban f@sza,még ha elmér,akkor is(everest-alaplap bug lehet max.)
Mivel ellenőrizhetnéd..Tudod,nincs pénz Tőled pár km-rel odébb sem,igy kütyüm nincs,s vmilyen"csodaprogi"eredménye meg nem mérvadó.Én kb ezt szoktam: Procit alapra s nézem a 12v-os ágat.Majd egy erős tuning,s 100%-os terhelés,s nézem közben,mennyit esett.A különbségek mérvadóbbak.
PL: DTK 400-as tápnál 2180-as alapon 12,06v volt asszem.4GHz-en meg 11:69-re esett..
Most alapon a 8400-essel a corsair 12,092v,Prájmolás alatt(alapon)12,092-----ezt most nézem,azért nincs tuning.Az a 12,6v már túlkapás szinten van,nem hiszem,h egészséges,nézzetek picit utána.
Igen,relatív.Van aki az életben nem adna ennyit neki,viszont ha visszaemlékszel,régebben röpködtek az 1,7v feletti feszek is.Valóban számít h mi van benne,de nem is a hdd,dvd stb..A proci meg az alaplap PWM áramkörének minősége.Hány fázisu prociellátás stb..
Egy"kis"2xxx egy jól összerakott lapban nem igazán tudja zavarba hozni a 12v-os ágat.(Nálam 965-ös IB9-ben volt,igaz,sztem kvajó deszka az)
Amúgy meg szia!Rég"beszéltünk"már!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest