Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10593 üzenetére
Köszi! Igen quaddal nem 1xű a pi, de annak örültem a legjobban, hogy 4660-on simán fut a Super PI, ez a nagy szó! (Mások többnyire validolni se tudnak még 4,5GHz-en sem, s nem is adtam nagy feszt ha megnézed. Kva ablakra süt de. a nap, hiába nyitom ki, a gépre verődik a fény és melegíti. (megnéztem, nyitott ablaknál 39°-volt mikor felállt a rendszer. Alaplap asszem 35, hdd 28..)
A Team is kezdte élvezni, hogy foglalkoztatva volt..
- Lépnem kell, jön a lányom a központi írásbeliről, meg a fiamnak is kell a gép..- -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #10593 üzenetére
Nha...
Előjött neked is az ami nekem? Mondjuk én most adtam neki 1,2V-t, aztán használom így, tesztelgetem...
Akkor nekem az 1,164V nem akart úgy menni mint előtte....
@darál0w: Én is most kíváncsiságból használom így, mert alapból olyan vinyóra van állítva, ami kb. csak benne van a gépben, és tárol, használva alig van... De mondjuk játékból való kilépésnél azonnal kilépett, nem gondolkozott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest