Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #10618 üzenetére
Feladni.. Sz.F. :"Meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Gondolod, mikor semmi se jön én élvezem. Dmarkok közben főzök-mosok, Prime detto, a többi, na akkor szoktam fázni..
(#10619) kulerr: Nagyon vicces..
Ez sose versernynek, inkább adatbázisnak készült. Persze jobb ha nyersz, a németek se örültek, hogy a 2.vháborúban másodikok lettek
-ezen ahogy most írtam, felröhögtem.tuti hülye vok-
ahogy folyamatosan olvasom s reagálom le 5-5 percben a hsz-eket feltünt: Ákos:"Hát persze, hogy rakd be!" Kulerr: "Köszi Áki!"(már Áki!!!
) -és még el is pirult...-
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10616 üzenetére
Sokkot kapott
Majd észhez tér,egy elem ki -összezár stb..trilógia. Utána 1 modulullal boot, majd meállítod, kicsit több feszt adva aramoknak és az mch-nak. Ment és kilép. Ugye ilyenkor bootol, de Te még dos-ban powert nyomod pár mp és leáll (megvárhatod amíg feláll, de minek) Beteszed a többi ramot is és hajrá.
Igen, szerintem sincs bajka a procidnak, lapnak se, de lehet, hogy fárad kicsit. Nálam régebben úgy jelentkezett először, hogy több feszt kért a ram. No, azt hittem azok haldokolnak, de más (u.olyan lapban ) simán boot, nálam meg csak csipogás, ujraindulgatás. Majd ha több feszt adtam biosban, akkor mentek mint az ágybaszarás.Ezeknél a feszeknél már az a baj, hogy az a sok idő, amíg a borda felveszi a hőt a chipsetről, már ott a bibi. A ventik már későn fújnak. A mostani ventijeim is hőszarosok voltak, minek? Gondolkodtam:
-Ott forog 600-as fordulaton én meg adom a procinak az ívet. A TRUE kva jó hűtűtő, fel is veszi hamar a hőt és..és amire a venti érzékelője rádöbben, hogy meleg a borda (ott már kell azért hogy forró legyen a borda, hisz az érzékelő kb 2cm-re van tőle) Szóval addig rég fagyok, stb..Így lecsíptem a drótok végéről az érzékelőt és a 2 drótot összeforrasztottam, így bootnál már 2600-as fordulaton indul a TRUE 120*38-as ventije. (ez nem 1,6-1,7v-nál van.) Ha tudom, hogy van értelme és esélyes, hogy jobb eredmény legyen, és mch is 1,56körül kap majd, a vtt is 1,5v körül lesz, no meg a proci is 1,55v körül, akkor ..
Reggel ablakhoz teszem a kikapcsolt gépet, és fagyogat magának délig. Fejben persze megvan a tuning..Délben bekapcs, bios 25mp, +feladatkezelő 10mp+ ET615 mp és hajrá. Vagy sikerül, vagy nem. (Ezért útálom a dmarkokat, nemtom már melyik az a mocsok aminek a végén van 2db sound test. No az szopatott..Végigment minden és a 2. sound test-nél a vége előtt 3mp-cel fagyás..Addig bírta a cucc. Ilyenkor táp kikapcs, fél óra pihi és újra. Persze az a szemét mpost 5mp -cel a vége előtt fagy. Na ilyenkor ..cigi -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10612 üzenetére
Még Te is! Kben grat, nagyon szép eredmény!!!
Ha én a q9400-nek adtam (nem minuszban!!!) 1,8v-ot(tom-tom,ez a dezentor jeges-políros-tuningbetyár is írta, hogy..khm..) Te ha kirakod a Wolfot az ablakba, adhatsz Te is neki, nem hó meg. (lapod fog hamarabb, mch-t égeted rendesen Te is)
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #10606 üzenetére
Szépen alakul az.
1,45-ös VTT a max? beszarok. Nálam..Nálam nem szerette e Vtt emelést, 1,38-nál már nem tetszett neki. Úgy viselkedett mint a 2xxx-es, 1,28V-on volt a legjobb mindenben. -Nálam képek bejönnek-
Te! HWBOT csal. Nála pl. a 8.250-es eredményemet (wPrime) megelőzte a 8.252-es . SuperPI-ben se nem van holtverseny? Másnai is hajszálra 9.937 lett, mégis 2 pöttyel több pontot kapott, és elém tolták..(természetesen au is q9550-es, p45-ben)?#10608) kulerr: No! Megvan az álomautód? Szóval csak engedték a modik, s a boldogság elvakít és nem látod a képeket
(#10610) subaruwrc:
Most látom( sorba mén lefelé az olvasásban és ezé'). Te! Lesz sztem egy jobb 3200-es procim. (remélem)
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10593 üzenetére
Köszi! Igen quaddal nem 1xű a pi, de annak örültem a legjobban, hogy 4660-on simán fut a Super PI, ez a nagy szó! (Mások többnyire validolni se tudnak még 4,5GHz-en sem, s nem is adtam nagy feszt ha megnézed. Kva ablakra süt de. a nap, hiába nyitom ki, a gépre verődik a fény és melegíti. (megnéztem, nyitott ablaknál 39°-volt mikor felállt a rendszer. Alaplap asszem 35, hdd 28..)
A Team is kezdte élvezni, hogy foglalkoztatva volt..
- Lépnem kell, jön a lányom a központi írásbeliről, meg a fiamnak is kell a gép..- -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
wPrime: [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #10555 üzenetére
-Ne higggyyyy Neki, hiányzó láb csinálja biztos!
Asus se kutya sztem. Ma itt már végre plusz 1 volt
Most kezd hűvösödni, de már itthon vannak a törpéim, nem lehet "ablak kinyit". Sikerült 1-2 jobb eredményt elérnem PI-ben, Dmarkokba, wPrime alatt, meg csináltam egy validot: [link]
Amúgy csináltam jobbat is, de..nálam f7-tel nem menti le a cpuZ-be a validot a szemét. Így tökölgetek vele, s mire elmentem (klikk ide-klikk oda) le is fagyok
Ákoska vagy Krammerka, tegyétek már majd be max oc és max FSB-hez. Köszi!Bagira01: Áruld már el légyszi, hogy miket tapasztaltál!!!!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #10470 üzenetére
#10503) subaruwrc: -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10360 üzenetére
Én meg ERRE: [dicsőséglista
] és 5x rajta is vagy!
És [itt is találsz ismerősöket]
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10346 üzenetére
Nem 2 i7! 2 i7-es rendszer, lappal, rammal mindennel!!
Megkereslek a Giga dicsőséglistáján!
Persze!! a szarabb vga-val jobb eredmény jöhet!(#10347) hackeeeee : Nem. Az enyémben is 12MB l2 van, s nyolcadannyiba kerül..
A "példányszám, a 400-as (g)mch, az extremitás. Ez amolyan státusszimbólum, fricska az AMD-nek, hogy ilyet is lehet csinálni.. -
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10268 üzenetére
Tanulj nigger, hogy utol érd a majmot!
Hát..amit írtál, nem bíztató. Inkább még nem is foglalnék álláspontot mert, lehet, hogy melegebb van a szobában, szarabb a ház szellőzése(ráterített nagymuti egy csipketerítőt, hogy jobban mutasson rajta a váza
), most nem optimálisan fekszik fel a hűtő, stb..
- degradáció.., reméljük, h nem-
(mi a f@sztól, hisz nem adtál neki feszt 1,7v-ot, s nem is prájmoltál fél napot 1,55v-tal..(sztem azokat is bírná kben)Persze! Nem jó a sok száraz anyag, merevség-komolyság folyamatosan
-
lipi67
nagyúr
Ma egész nap ezekkel kinlódtam
[Super PI 1M]
[wPrime 32]
Azért tök jó, hogy a quaddal lazán lehet 4,5GHz felett dolgozni, és a team ramok se szarnak be 1300-tól..
(super Pi-ben egy quad lényegesen gyengébb mint egy 8400..) -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10207 üzenetére
Bocsi a késői reagálás miatt, napokig reggel 5 után feküdtem le, tegnap nem bírtam este 1/2 8kor elaludtam..
Azt az eredményt még Abit IP35-E lappal és asszem 800-as patriot vafgy 800-crucial, esetleg OZC reaper 1150-es rev1-essel, nem emlékszem már.PCMarkról írtam Neked, ütött a guta, nekem se pontozott. Aqua meg le se fut sehogy se..
(#10208) hackeeeee : Jogos, de prime 70-75° is ok még, hidd el. Másnál (játék) az 70°alatt van bőven.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10180 üzenetére
Valós 1,18v? Simán mehetsz 1,225-ig 24/7-be. Ha több 100MHz-et hoz, megéri. Ha aránytalanul kevesebbet..valóban nem.
Aggregátor:
Képtelen vagyok javítani..A kva nap is süt, minden ellenem van"Most ennyi jött össze.."oszt dobsz egy majd 5,1GHz-et.P45ben meg több fesz kellene a 8400-nek..
(#10193) Bagira01: VTT-nek 1,4v felett kell adnod
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10171 üzenetére
Nekem az Abit IB9-es bioszánál a max adható fesz (ugye 965-ös lapról beszélünk) 1,6V-volt. Megadtam neki és..u.úgy felülfeszelte mint amiről most Te írtál. Érdekes, mert 1,3v-on (példa) meg volt a 0,05v droop..
Ez a fénykép nem most készült, hanem amikor vettem. Akkor még nem tudtam, hogy kell majd Neked kép. Majd lefényképezem csak most "itthon van a férj", nem biztos , hogy örülne nekem, s nem akarok családi vitát..
az offjoz most késő van nekem
(#10172) hackeeeee : -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #10158 üzenetére
Igen, gyári. Ne fájdítsd már a szívem (dmark06 holnap jön majd a porondra, de 18,5k pötty max, tudom..) Nálam az a HDR/SM3 -as pontszám a gázos. Mi a felelős azért? Már több vga-s stb topikban kérdeztem, sose kaptam választ
(#10159) hackeeeee: Az milyen?
(#10161) Aggregátor : Igen, ilyen, csak a hőcső réz.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10142 üzenetére
Mi a kukim ez? Tudod mi lehet a jó benne? Az, hogy 0,7alatti vid-del is kiadnak..Egy olyat kifogni, b@szottul hűteni és nyomni neki..huhh..jó lenne
_nekem egy brutal VGA kellene_ mind1 , h milyen, csak a saját kategórájában bajnok legyen. A baj az, hogy ha véletlenül talál az ember ilyesmit, lát 1-2 jó tuningeredményt tőle..na..megveszed, hazaviszed, megy is , minden ok, utána jönne a tuning és félútom már összeszemeteli a képernyőt..
(#10152) darál0w 4870-es paramétereiben kellene Te!
(#10145) darál0w :
sajna, most lépnem kell, 5től a törpéké a gép..Majd este, miközben főzöm a másnapi ebédet..(mert ugye lehet, hogy reggelre fagyni fog, akkor meg szarni az ebédre, bomber fel, ablak kinyit és hajrá
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10131 üzenetére
Ma egész nap ezt csináltam. (Próbáltam a gpu/mem határokat, no meg azt, hogy mennyire fogja vissza a vga tuning a procit. (mert teszi ez az átok
) Lényeg, egy 838/1007 kb jó, akkor még a proci is elszaladgál 4,5GHz felett a teszteken:
[01]
[03]
[05]Nem, ez nem csak vga teszt, kb ezen az órajelen ezt a procit lehet használni 24/7-ben.
-A vga-val szívok, jó lenne egy 850/1100...- -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #10124 üzenetére
Hát ez az.
1-2 hét max. szerintem
Kíváncsi leszek, mit tud prime alatt -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10099 üzenetére
Bakker! Eb@sztam. Nem hoztam el Móni gépét.
Jó Neked! Igen, azt mondták az okosok, hogy holnaptól hidegebb lesz.(#10100) darál0w : Fáztál, mi? Nem jól csinálod! Vennél példát a "barátunkról"aki karácsonyfát csinál 1000 leddel a gépéből, na, Ő tuti nem fázik majd mellette.(láttam, hogy olvastad, kész van az a pali..)-
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10083 üzenetére
Meg fogom oldani, most meg iccaka úrarakom a Wint, sántít valami és 100x több idő kideríteni (ha sikerül..).
(#10084) darál0w : Mikor a fiam kicsi volt és befulladt, vettem ilyen porlasztó valamit. Maszk a szájára desztvíz meg vmi kütyü bele és go. Hát ha a kütyüt elhagynám és desztvízet lecserélném vegyesre -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10079 üzenetére
Szia!
Nincs csak teló, de holnap is megyek a csajnhoz akinél ma"szereltem" és neki van..
Jó lenne, mert amit bír az még Katt regjén lévő 815/1000. Ma pl. 830/1000-ren fagytam.."Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v." -Így már értem
Megyek, ma még nem ettem, meg nem láttam a törpéimet sem.
(#10080) darál0w : Minek nekem egy párásító /inhaláló készülék? Bár 1/2 l páleszt ezen felgőzölegtetni..gyáááá
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10074 üzenetére
Szia!
Vagy korán van nagyon, vagy alapból hülye vagyok, esetleg félreértettél. RT-vel tudok, csak ütközött az ATT-vel, újraraktam, kapásból ok, csak nekem kevés az az 1,26V, amit tudok ATT-vel adni. Nem lehet szoftveresen egy kis plustz nyomni neki?
(mérések: kicsi vagyok én reggel 1/2 8kor ehez. MCH 1,35+0,25 ből lesz valós 1,27? az 0,33-as feszesés, az kva durva, nem?_most mennem kelllassan, majd sietek haza_
(#10075) subaruwrc : De! Ahogy látom, elszigetelte magát a "normális" emberektől..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10032 üzenetére
Mi a f@sszal húztad? Durva.
Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle.
-Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés
(nézd meg)
Én meg mindíg sorba megyek a hsz-eken, s úgy vszolok, írok rá, ezért 5 percbe ami belefér az módosítva van, ha meg nem akkor meg olyan mint most -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10014 üzenetére
dmark ok, mert minden alapon van.
ATI-hoz meg elvileg az MSI AfterBurner Overclock lenne jó, nálam az istennek se ment..(#10015) hackeeeee Szerintem szoftveresen is lehet
(#10021) akoska07 : Félreértettél! Neki van 2db alaplapja,s ha jól tudom a DS4-et használja. Gondoltam, kérdezd meg, kölcsön adja e. Minek kell megjönnie?
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10000 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. Törpéknek Wow-ra Sims-re tök elég lenne a 86GT is, nekem meg egy integrált szar is. Csak ha markozok, nem elég a 800/1000, kellene nagyon a 825-830/ 1010-1050. Hiába bika a quad, a saját kategóriájában se tudja kompenzálni a jobban húzott 4870-es rendszereket. (Pl q9550-es megy 4,2GHz-en, vga jól felhúzva és elver, pedig nekem a q9550 4,5GHz felett ment..)
(#10001) darál0w : Ha nem markozni (és WR listás eredménnyel) akarnék, nekem is elég lenne, s nem lenne bajom. Te! Csinálnátok majd egy dmark 06-ot, hogy mit tudtok? Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz van, irreális az eredményem. (irreálisan kevés) -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9991 üzenetére
Pont ezért lesz ez az utolsó ATI kártyám. Nem érdekel az ár/érték stb..nem kell több ATI most 1 éven belül volt: 4770,4830,4850 meg ez a 4870, de... a köv karim nv lesz megint.
(#9993) darál0w: Bogim erős 4-es, a Herman nagy falat lenne neki. Naponta látástól mikulásig tanulhatna. Mert...NEM TUD TANULNI!!! Hiába tanué pl. napi 3 órát, az nem intenzív, elkalandozik közben stb..Krisztián más kat, ő figyel órán és kitünő, iskolától függetlenül. Ált.-ban 1db 1ese volt (többi 5), mert matek dogánál megirta, kijavította s aláírta : Elérhető pont: 50 Elért pont:50, Érdemjegy: 5 L:Lipták Krisztián.
-Na, kapott akkora karót- Csak tudod..már most kikészít bogi, mert lövése simcs, mit, s hova. A gimi csak időnyerés lenne.(23-én központi s jövhéten kéári az ofő, a sulik megnevezését..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9978 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. Nálam aqua nem fut csak félig (tuti gáz van még mindíg a vga driver-ATT comboval.
Most fogyózik a q9550-es, jövhéten úgy kedd-szerda körül el kéáne kezdeni markoznom, segíts!!!!!! Ok, gogy lenyomom az ATT-t de mi a kukimmal húzzam? Riva tuner nem kinál fel (nem aktív) valamiért most ilyen opciót, CCC nél asszem 800 a max (a kártyába több van)...?(#9979) krammerka : Lusta mint a dög! Meg..Minden tanár atesóját dicséri, Ő meg..elment az önbizalma-ennyi. Igen, néztem, jó combo
(#9980) akoska07 : Van melód? Mesélhetnél, akár priviben is. Lap van Petya75-nek (UD3P) írj rá, hátha..
-
lipi67
nagyúr
Nem hiszem, nincs zseton rá.
Most ne mondd, hogy olcsó vagy 1:1-be is tudnám, a team ramokat nem adom 15k-ért. az tuti! S nem tudom, hogy tudod-e, van egy brutal Quadom
(#9974) darál0w: Már olyan is van? Én már nem kisérem figyelemmel..Most azt kéne eldönteni, hogy a lányom hova jelentkezzen suliba. Semmi se akar lenni
-
lipi67
nagyúr
Persze! Nem is csalódtam benne, sőt..meglepett. A maga kategóriájában (ez talán 1 kategóriával feljebb is) kis brutal. Ki is játszottam magam vele, bizonyított is. Viszont.. Ahogy most visszatettem a quadot..más. A kis cerkát nem értékelte a lap, mnem értette a ram, hogy mit akarok tőle, most meg ...mintha új gépem lenne
-Érdekes, hogy mikor betettem a 3200-at, nem volt (vagy csak nem akartam látni) különbség. Viszont ahogy teltek a napok, s közben hiába bizonyított a cerka, 1re jobban idegesített.
Ezek sztem kimondottan arra valók, hogy egy 10-13k-s lapba betedd őket, sima ramokkal, belövöd alapon 3,6-ra és élsz mint marci hevesen. Bedobsz mellé egy 4850-4870-es vga-t s nem procilimited lesz előbb (talán). -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9969 üzenetére
Hát..én mertem remélni. Csak..most mi a francot keressek? 5xxx nem nagyon érdekel, 7xxx valamiért (nem tudom miért) mindíg ellenszenves volt. 8400, 8500-ös volt már, q9400-es is, szvsz..asszem majd egy platformváltás után válok meg tőle, de az nem i5-i7-es rendszer lesz, azt kihagyom.
-
lipi67
nagyúr
Szép napot! Visszatettem a q9550-et, a kis cerka megy a háztól. Sok jó eredmény született vele de ennyi..
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9953 üzenetére
45-ös prociknál az alap MCH -Északi híd (Nem VTT!!!) 1,1. Ez mehet 1,5-ig.
VTT 1,4 felett nem egészséges. Teszteld. alapon prájmolj és nézd mennyi a legkisebb fesz ahol ok, Majd a tesztek után újra futtatsd alpon és újra nézd meg. Ha több fesz kell neki, vagy jobban melegedik, akkor ne kínozd a procit.Kben a cpu Vcore nem olyan veszélyes mint a termination (VTT) MCH meg a lapodat nyírja ki előbb
Ja! 1rammal tesztelj!!! Tovább mehet és kevesebb kell az MCH-nak.
_na, ma jó fiu leszek, megpróbálok lefeküdni hamar_
Tényleg Pc Mark, Aquamark mi a f@szért nem fut le nekem? Nektek megy ? (PcMark 05, Aqua3)Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #9951 üzenetére
Nee VTT FBS vagy cpu Termination, nevezzük ahogy akarod..annak isten ments 1,4v felett 24/7-ben (inkább 1,3v alatt) és tesztre se adj neki 1,5V-nál többet! Kinyírod a procidat. MCH-t azt feszelheted, de nem jársz 620-as FSB-n , hogy 1,6v legyen és nincs a gépben 100GB ram se, felesleges. 1,44- 1,48 között nálad most bármire elég az is.(teszt) alapon meg ugye 1,1V , de használd kb 1,2V-on az minden 24/7-hez elég kell, hogy legyen.
Holnap melegedés, vasárnap újra hűvösödik, szerdától meg -10°
-
lipi67
nagyúr
Na gyorsan egy 1,2v os eredmény, Akoska tedd már majd fel légyszi.
[link] -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9864 üzenetére
Sub és toyone ---beszéltünk, mert wr rekord is van ebben a prociban, s most a wr teszteken senki nem vert meg léggel, s 2 listán is 4helyen van a proci, csak.. Most már kell a pénz másra, és sub-ék csak jan végén (talán) tudnának jegezni.
Ja! 4,2-t lazán szerintem, deinkább 4,5 felé.. Unatkozni nem unatkoznál, elküldeném ezt a 3200-at, érdekelne is, Nálad mit megy.Halovány emlékeim vannak, s arra meg már emlékszem, hogy vonattal mentünk tovább és debrecen-miskolc-füzesabony között ingáztunk fél napot, mert mindíg elaludtunk a hülye vonaton...
-
lipi67
nagyúr
1:1-be én is elgondolkoznék..Ok, hogy az kendermagos, de unalmas, a 8400 szórakoztatóbb, s ha meg eladod..Hagyd az 5200-at, 3200-est vegyél!
-OK mert láttam kopasz tfonjában, hogy hívtunk. Előtte tudom, hogy Ibrányban meg Debrecenben a Barbárban is voltunk, s utána kikötő, csak..Mi a francért keltem a Hajdúhadházi rendőrségen hajnal 4 körül?-
-Ja! Eladó lesz a 3200-es kis brutálom! Nem Yolan, ezt most nem Neked írtam, s nem azért
- Milyen kabát köllene? Alpha Bombert (39.000FT), tudok Szombathelyen 14.000-ért, csak el kell menni oda, s ugye most meg már nincs kocsi (érdekes módon a rendőrségen szétment az alváz stb..-Ők állítják, hogy úgy volt (ha-ha)-, No meg jogsi se, de az ugye Neked meg van..
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9831 üzenetére
Még jó! Az ilyen "aranylövések.." nem-nem!
(#9832) Aggregátor : Nem ám! Ha netán mégis megpróbálnád, én fent elintézem, hogy ne sikerüljön. Van még dolgunk!
Lassan lépek, a fiam ma 16, kicsit foglalkozom vele, meg kell is neki a gép..(#9833) hackeeeee : Hát ..most a szilveszteri malőr (hosszú de rendőrség-kocsi stb..) elviszi egy jobb vízhűtés árát sajna (csak tudnám, hogy miből). Kben jaja, jó lenne nagyon..(én az aranylövésre mondtam (narkó), a védőoltást a 2 törpe megkapta, én nem, de ha ez vinne el..be is szarnék, hisz voltak durvább dolgok az életemben, bár..kvra nem bírok most levegőt venni (1-én 1 póló 1 bomber a pulcsi a kocsiban az meg lefoglalva..)
Na lépek asszem a fiam türelmetlen. Majd este jövök! Tesztelek egy kicsit
-
lipi67
nagyúr
Ahogy Aggregátor is mondta. 333-at meg minden tud, nálam a 350-et szereti a legjobban..
(#9823) johniee: Nekem is!
(#9824) darál0w : Nem hiszem, hogy lesz égetés.. Most próbáltam, de 1,55V felett tök mind1 neki, 381-es FSB léggel ebben a lapban. No! Akkor majd lesem a tesztjeidet!!!
Még 1-2 teszt és jön ki a gépből..
Aggregátor: Ha visszakerül a 9550-es ..el kéne kezdenününk markozni majd...
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #9813 üzenetére
A kezem alatt a "munka"
Hát ez a celeron! -képletesen értettem, 1,55V-on is kb uazt tudja mint 1,77-en- Persze ez az én hibám, illetve az a baj, hogy (vicc de komoly), kisebb ram kellene alá, gyűlölik 1mást a team-mel..
A pentium D-ről meg..Ugyan nem is régen linkeltem, de [tessék] Látod, mennek ezek a "D"-sek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest