Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10286 üzenetére
Úgy csináltam mint előtte.... Mondjuk annó még a Nitrogon alatt volt, ott is amikor alá raktam a zalman pasztát bő 5 fokkal hűvösebb volt.. Na akkor megint szedjem szét? Ajj, unom már... Tele van a ... routerrel is sz*pok, most derült ki, hogy a wifi sz@r a notimba, szal kicsit má elegem van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10267 üzenetére
Hehe, az a baj, hogy tanulni is kéne.
Amúgy az a poén, hogy előjött az az anomália, hogy mostmár nem hajlandó azon az órajelen meg feszen, amin ment eddig... Most ha 1,184-el is resit nyomok 4Ghz-n, ki-be kapcsol... Próbáltam FSB-nek +0,1V-t adni az 0,1V MCH fesz mellé, nem jött be... Most 1,164V-n 3950mhz, most úgy tűnik, hogy így jó... Na ez mé van?
Jó hát na...muzsáj ilyennek is lenni, valakinek/valakiknek.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10241 üzenetére
Naigen... Csak most van dolgom, úgyhogy most mára ennyi is volt.. Megpróbáltam még egy 4,6Ghz-t, úgy, hogy még adtam neki feszt, de asztal előtt kékhalál volt.. Szal tuti kevés vót neki, de majd mégegyszer megpróbálom.
Meg az MCH csak 0,1V-t kapott...
Aki illetékes, a lentit tegye majd be legyen kedves betenni max OC-be, aztán majd lehet javítok még rajta.
Mégegyszer a [link] Köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10239 üzenetére
Najó, tessék.
Elsőkörben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10235 üzenetére
4150-en elindul 1,2V-n, csak hibázik a prime..1,216V már lehet elég lenne, csak most 150-200mhz nekem nem ér ennyit, 1,168-1,184-en megy 4Ghz-t. Még asszem 4080mhz is megy ennyin, 4,1Ghz-n is asszem a 8k után eldobta a primot 1,2V-n.
Bár hogy most melyik a stabil 1,2V, franc tudja, mert alaplapon kb 4 lépcsőt állítottam, mind4-nél 1,2V volt terhelve, következőnél lett 1,216...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, hát eddigi probálkozásaim alapján nem tom mi lesz ebből 1,2V-n.. 460*9-et eldobja még.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha teszem fel a kérdést közben. Ehhez az órajel visszavevős témához mit érdemes beállítani? Mert azt tom, hogy nekem bios-ban ehhez asszem 3 opció van.. De most fejből nem tom melyik az a 3.
Me lehet kipróbálom, kap még egy esélyt, egyszer megpróbáltam, akkor nem jött össze, mert restartnál ki-be kapcs. volt...
Közben meg, 475 FSB. Bios-ban 1,25V van beállítva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10130 üzenetére
Nekem stabilon ahogy használgattam úgy tűnik, hogy 800 a max, talán még pár mhz van benne, de nem akarom határon hajtani. Egyszer próbáltam 810-et, ott nem volt hiba, de 815-ön már volt amikor beállt a kép, amit ugye írtam régebben.
Hát vmennyit azért ér, mert így hogy 4000 helyett 4200, ez átlagosan 5, valahol 10FPS-t jelent játékban.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #10111 üzenetére
Hmmm..
Kíváncsi vagyok, főként azért, hogy mekkora különbség van a HD4870-hez képest. Esetlegesen megéri-e váltani. Bár most nem költök semmire.
Most vettem a karira egy AC TwinTurbo-t.. Legalább jóval halkabb, mint a gyári, közel ugyanazon a teljesítményen, bár a gpu jóval hűvösebb, az tény.
@Aggregátor: Jam, elvileg jön a hideg, gyakorlatilag meg megint lesz hó, aztán másnap meg elmossa az eső...
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, ha minden jól megy, ma meglesz a TwinTurbo a VGA-ra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10046 üzenetére
Hehe.
Nos, megnézegettem már az eredményeim...
HD4870, itt asszem 815/4000-ren ment a kari.
Gainward 8800GT Golden Sample, még a 4200+-os s939-es configban.- Lehet kár volt eladni annak idején
(jah ez 05, én m@rha.
)
Itt a 8800GT 06-ban. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9998 üzenetére
Hm, hát nem tom... Lehet a driver tilt le valamit, vagy nem tom. Én nem is ismerem...
@lipi: Nekem nincs gáz az ATT-vel, de nekem elég is az a bika, ami azzal ki jön a kártyából. Most tervezem lecserélni a hűtőt AC Twinturbo-ra, legalább nem is lesz olyan hangos mint most. Pedig Silent eff. hűtő van rajta, de 2000rpm felett ez is porszívó...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
RT-vel nem vagyok túl tapasztalt, ATT-ben is ugye katt segített.
Nv karihoz van haver, aki nagyon keni vágja az RT-t,de ATI-val más az egész, csomó minden hiányzik.. :\
Amúgy sztem profillal lehet feljebb lehetne menni CCC-vel, mint 800mhz, bár lehet most mondtam rohadt nagy ökörséget.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9927 üzenetére
Félreolvastam, bocsesz.
@Aggregátor: Multkor megpróbáltam ugyanígy 1,164V-n az 500*8-at, ment, primestabil is volt ,de fagyott a rendszer, ha olyan kedve volt, visszatettem mostani beállításra, pár napja állítgattam, na mondom megnézem megint, erre beállítottam, save bios, már el sem jutott a töltőképig, alapból 2szer restartolt.. Mondom jóvan.. Szal előfordulhat..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9902 üzenetére
Én egyszer próbáltam ki, akkor mindenhogy stabil volt a gép, de ahogy ezt benyomtam, kapásból restartnál előjött a ki-be kapcs.. Aztán akkor úgy voltam vele, hogy letojom, nem kő.
Meg mértem fogyasztást.. Nem túl sok vizet zavart..
@lipi: Mivolt ott szilveszterkor, országjárás?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az csak akkor lesz, ha platformot váltok, az meg nem most lesz.
Hát a fene se tudja, multkori fejlemény az volt, hogy neonokat, led világítást, meg asszem 2 vinyót lekötött, tuningolt, ment 1 éjszakát a memtest, meg használta a gépet, nem volt gond. Most nem tudom mi a helyzet, majd vmelyik nap rákérdek, hogy hogy áll.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged