- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #18673 üzenetére
jó a 775,de új,normális(a mi szemszögünkből "normális") lap már nincs.
Viszont átlag felhasználónak egy 3.6-3.8GHz környékére húzott E3400+g41+1066 ddr2 trio,26k környékén,3 év garival,jó választás.
A Q6600 volt nekem is,nem volt az rossz,csak melegedett mint az állat.
Q9550-em nem volt még,de valószínű,hogy már nem is lesz.
Az i7 esik szépen,de még sokallom egyenlőre.
Most tűzifát kell vennem,annak egy féltetőt kell csinálnom,vettem egy Makita láncfűrészt is,szóval most megy a pénz rendesen.
Viszont a következő fűtési szezon is le van tudva. -
-
xward
tag
válasz
akoska07 #18576 üzenetére
na szia
nekivágnék a tesztnek a 4.00GHz elnem azért irtam hogy csak azért is 4.00GHz csak hülyültem vigyázok a lapomra már megvan 3 dik éve lassan és megvan kimélve csak érdekel a tuning meg minden
és tényleg nem akarom kinyirni
na szóval montad tegyek fel coretemp képet ezt hogy érted
normál álapotba vagy amikor megvan huzva 4.00GHz re
nekem csak az az érdekes hogy ijen sok feszt kér másoknál láttam
hogy az E7400 as proci 1.3 V alatt ment igaz az gigabyte alaplappal volt
de láttam asusal is nem tudom mi lehet a gond
vagy az befolyásolhatja e a tuningot hogy ennnyi feszt kér hogy
tuner kártya net kártya hang kártya is van a gépbe ,?szia és köszi
-
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18577 üzenetére
Stabil lap, de nekem nagyon nem tetszett! Ugyan az a proci kb. 150Mhz-el kevesebbet ment benne mint a Gigában.
C&Q-val is voltak gondok, ha szorzót állítottál már nem is működött, biost visszafele csak dos-ban lehetett feltenni, fogyasztása is magasabb volt mint az előző Gigának stb.
Szerintem nem ér közel sem annyit mint az ára alapján gondolnánk. -
xward
tag
válasz
akoska07 #18574 üzenetére
szia
2.20 és 2.40 van ráirva de 2.20 a gyári
oké holnap megtróbálom a tesztet és gondolom auton azért is nem engedte mert nem kapott elég feszt de ha 1.4 v felé emelem nem nyirom ki a procit ?
másoknál látom elég alacsony volton pl. 1.3 alatt ment az ami nekem már majdnem 1.4 en ez a lapom hibája gondolom
de valahogy kihozom a 4.00GHz ez akkoris
köszönöm a segitséget
szép estét mindenkinek
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #18244 üzenetére
Igen irtam hogy lehet eladom, de utána pár hónap mulva vehetek majd másikat, mondjuk 2500k-t, vagy amd-t ha lessz új!
Most barackost telepítek majd és arra kell a pénz lehet, de nem érné meg eladni a gépemet....
18245) Borokafa
Akkor holnap már lessz valami kis tuning is gondolom
-
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18244 üzenetére
Azám
, bár van aki tudja a módját, hogy lehet a veszteségből meggazdagodni
Amúgy meg sokkal nagyobb kihívás szerintem a "gyengébből" kihozni a vadállatot
Holnap már "hasítania" kell a gépemnek.
Először csak sima Freezerel fogom megnézni.
Kész van a pot, szigetelés, rögzítés is. De ez majd csak a második ütemben. -
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18195 üzenetére
A pot alsó 12mm-e le lesz marva és az egész ugyanebben a formában rézből lesz visszapótolva.(csavarozva, hővezető pasztával) Ezt csak akkor fogom bevetni, ha kevésnek találom a hűtést.
Az anyagot már előkészitettem
Még a multkori akcio keretében (770T-UD3P) készült FET hűtöbordábol is találtam, ugy néztem pont jó is lesz rá. -
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #18185 üzenetére
Van itthon annyi 12-es venti hogy körberakhatnám (fanclip viszont nincs), de nem fogom, mert így is bőven elég a teljesítménye. Nekem maga a hűtő nagyon tetszik, nem akarom ventikkel elcsúfítani
Úgy nézne ki szerintem a legjobban ha nem is lenne rajta egy sem. Ezért raktam rá átlátszót, meg a zaj miatt
-
N_A_S
veterán
válasz
akoska07 #18181 üzenetére
ok. csak azt hittem te még láttad fekete ventivel is. optikára az átlátszó venti ugyanis csalóka lehet.
de valóban nagy dög. élőben meg még jobban is néz ki.
kaze jyuni a gyári. hangosabb mint a nexus, még potival leszabályozva is, de valóban jobb annak a légszállítása.
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #18142 üzenetére
Nekem az EP35 DS4 nagyon bevállt,egy baj van vele,hogy a ramokat qrvára szereti vállogatni.
Olyannyira,hogy a negyedik garnitúra tudott csak dualba menni,amiket próbáltam.Ez pedig nem más volt,mint az 1066-os Kingmax.A 800-as már nem ment,a HyperX sem,és a Super Talent sem,ezek is mind 800-as ramok voltak.
Viszont 8k-ért vettem,úgyhogy megbocsájtom neki........... -
Borokafa
őstag
-
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #18092 üzenetére
3x2GB volt benn, BCLK-n 5-t emeltem, gép már nem is indult.
Amugy figyeltem az arányokat , emeltem feszeket, de el sem indult, meg a Corsairral amúgy is nagyon lassu volt. A Kinggel most már repül.
Kingmaxal most 180-nál járok
Angol Win7 van rajt , de ugrálnak itt fel olyan szép kínai feliratok is, nem győzök benn gyönyörködni,A progik fele angol, másik meg az...
Azt hiszem tolok fel egy új win-t nem bírom én ezt -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #18083 üzenetére
Világos..
A lényeg az, hogy a 2 pánton a 1366-nak középen, a 77-nek meg [így, a szélére kitéve]van a 2 lyuk, s nem magán a pánton. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #18067 üzenetére
Nem!
[detto uaz]csak a 1366-nak a lemez közepén, 775-nek meg a szélére kitéve van a lyuk.Sajna Neked a rev1-es felfogatóval adták. Gondolom, tövig csavarva is laza, lötyög..ÁÁÁÁÁÁÁ
Az egy nagyon szar megoldás, vegyél egy ilyen bizbaszt hozzá!
Itt is árul a ph-n egy srác revC-t, s tudti van olyan aki AMD-hez vette és ott porosodik neki ez a 2 szar lemez.
Ém azzal szívtam. Mindíg vérzett a kezem, 1edül alig tudtam tartani és csavarni és mégis egy laza szar lett a végén. Alátétekkel meg még nehezebb, nincs kedve az embernek procit cserélni...(és szedheti ki az egész alaplapot..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged