Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12477 üzenetére
Kva hátlapi merevítő..Én is ezért útálom piszkosul. Bele se kezdtem..
Majd vmikor.. Most amúgy is le kell gyártanom egy, a 2db 14-es ventit tartó valamit..0,83v / 2,333 lesz a 24/7-es ha a fiamnak elég a COD-hoz.
(#12478) hackeeeee : Nem is ez a fő probléma. Az, hogy ha már csinálom, akkor precízen és..jó lenne ha legalább 1-2 napot építgethetném a házat. Viszont itt ilyen..lehetetlen! A gép du.4 kor már üzemkészen kell, hogy álljon.. S mikozben a gyerek nyomja az x-y játékát, nem 1xü a házat furkálni stb...
-Kellene bülről adni neki egy festést is..-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12475 üzenetére
Nálam 196-os FSB-nél uazt csinálta amit írtál.
Ki kéne cserélnem a TRUE hűtőt gyárira, mert fel kéne pucolnom, és rátenni a 2 Noise hűtőt, de úgy nincs kedvem szétszedni a gépet..(kva hűtőfelfogatásra kitalálhatnának már valamit, ezt utálom a legjobban ..
Megnézem majd, hogy COD-nál mennyi kell (MHz) a 4870 alá a quadból, (majd ha a fiam hazajön és játszik), lehet, hogy 2,4körülire visszaveszem 24/7-be. Felül mindent tudok már róla, alul kell keresgetnem, hogy legyen unalmas..
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12473 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12471 üzenetére
minimum : "még el .."
200-as FSB alatt alig akar beröffenni.
-
lipi67
nagyúr
Szerintetetk mennyin idul még el egy q9550-es? (FSB és fesz)
-amin primestabil is-
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12463 üzenetére
Szólj engusznak!!! Nekem lemaradt a TRUE-hez rendelt ventis vacak, a hétem sztem küldi a többi után. Gyorsan utalj neki amennyit kér s mondd neki, dobja a az én borítékomba bele..!
(#12467) subaruwrc: Sajna..ez az! S mennyi "talicskás" él itt..Sőt, sokaknak már talicska sincs.. Lassan nekem se lesz. Írni kéne egy könyvet valamiről ami érdekli az embereket! Pl."Elvittem kocsmázni a 10éve elhantolt nagymutit, hogy ne unatkozzak, avagy..Vérfertőzés-e ha az ember részegen a halott nagymamijával teszi?
---- Csak élnek itt perverz emberek...
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12457 üzenetére
Németből asszem, engusz intézte s már a kezemben van. Kibontom, megnézegetemde sztem csak jövhét hétfőn kezdek hozzá. Holnap dolgom van, pénteken hamar itthon vannak a törpék, hétvégén is kell nekik a gép..
Az jó fesz lesz a nyári 24/7-nek! Én..még nem tudom, kérdés, mit alkotnak az új kütyüjeim..
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Ma megérkeznek a cuccaim a hűtésre
Jön 1 modifikáció a háznál és nyomom majd 1000-rel. (bár nagyon unom már ezt a procit..,ez a baj. Eladni nem !!!! mert nagyon jó, de most már nagyon unalmas..)
Szép napot!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12429 üzenetére
Jó éjt!!(#12430) Főcske:
Mi a fenéért hurcolásztál AMD-s gépet talicskában?
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12408 üzenetére
Hát még ha tudnád a terveimet!!! Vííííged lesz ha bejön. Ugyan a feleségemmel nem ok, de ..na majd meglátjuk. Ha bejön, közel leszünk 1máshoz (Nem, nem testileg
)
(#12409) sz.j : Hát akkor bróbáld Tweakelni jobban, hátha... Nézd meg a háttéralaklmazásokat, lődd ki őket, hangold tutira a gépet. Ilyen, hogy vga driver, vírusírtó, net sose fusson.
(#12410) hackeeeee : Megint pontatlan voltam! Én nem azt mondtam, hogy win alól jó, s bevallom: a Blendet csak a táblázatok miatt futtatom, ramra-procira kvra alkalmatlan .
Szóval win alól persze nem ok, hisz A win a proci is lefoglal ramot és abszurd, hogy a saját magát is tesztelje. Nem is ezt akartam mondani, s nem azt, hogy memóriát igy kell tutira tesztelni. Nekem kb olyan a memtest mint az ET6!!
Értem így: Nem biosozok X MHz-enként folyton, hanem win alól elkezdem futtatni, s ha látom, hogy megy mint az ágybaszarás akkor kikapcs és új (magasabb) MHZ és Go. Mikor elérek egy olyan MHZ-et aminél már kvra belassul, tudom, közel a végNa, ilyenkor BootCD és dos alól futtatom. Persze, hogy úgy, csak az mérvadó.
Viszont ez csak magamnak és magamért. Bár messze nem optimális a memtest win alól, de bevallom, nálam jó ha 1x volt úgy az elmúlt pár évben, hogy memtest win alól 200-300% Ok, majd később mégis kékhalál.. -
lipi67
nagyúr
Lövésem sincs, de ha pl. a memtest-ből indulok ki, akkor ..akkor azért van mert szenved az a mag. Memtestnél ez a %-os sebességben jön elő. 300%-ig jó ha futtatom, de 3-4%-nál már 99%-ra tudom, ha nem lehet vbaj. Tudom mert látom ahogy szedi a lábát ha laza neki a teszt. Viszont ha kinlódik..Lassú mint a csiga és akár 2x 3x lassabban fut le..
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12402 üzenetére
Köszi szépen!
Én is így vagyok vele esténként! Hason próbálok elaludni, de nem megy. Ilyenkor nyugtázom, hogy az überbrutal farkam miatt nem tudok hasra feküdni, na..meg is van a poén , és már alszom is.. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #12382 üzenetére
Jó is az! (1 nappal előtte
) Nem lehet mindíg komoly lenni, tanulni stb..Belefér. Éld ki magad. Kell még 1-2 kankó, előállítás, detox.
(#12383) hackeeeee: Én se mostanában fogok, de van hogy beesik 1-1 proci 1-2 napra stb.. Meg..Mire? i7 nekem nem éri meg, alatta meg..ez is tudja azt mint a többi..
Ha hátra tennél egy brutal 120*38-ast vagy 2500/3000-res fordulaton? Az nem lenne ok?
A 8400-es procim nem volt melegedős fajta ha jól emlékszem.(#12385) hackeeeee : Én hetekre-hónapokra tüntem el. ELmentem focizni (nős voltam már ) és amire hazaértem a vezetékes tfonunk száma megváltozott és elköltözött a feleségem
Belefért..
El is váltam tőle. Kinek kell ilyen türelmetlen asszony, nem?
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12379 üzenetére
Nem én írtam, én már kvra nem emlékszem olyan részletesen. A lakásban nem tévednék el, meg a benzinkútra eltalálnék..
Hát ha fix a HW, érdemes megfontolnod a vizet (talán) Nekem bazi nagy a chieftec, 2 gép is elférne benne..
Aggregátor : Szép napot! Látom, élsz Te is!!! Helyes
-szaladok főzni, be-benézek..-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12377 üzenetére
Ági : " Amúgy jól mondják! Ezt a területet
megvette akkoriban Szeged legmenőbb ügyvédje (meghalt már, a
felesége viszi tovább az irodát), meg a Reál (építtető), és
így épült a "lakópark", kérem, nem lakótelep! Azelőtt a
honvédségé volt, miután módszeresen leépítették, azok
eladták, mindent lebontottak, maradt két kollégiumi épület
még a szélén.
Ja, a 4-es villamos végállomása van itt. De ezeket Te tudod!
"Én is agyaltam rajta, de el is vetettem. Macerás, és nem hoz sikat (ha hoz) a konyhára. (tuning). Másrészt meg, akkor jobb az egész gépet vizezni, szebb, egységesebb. Szerintem a vizesek 90%-nak az esztétika, látvány legalább annyira fontos (vagy ha nem csak az a fontos!), mint maga a hűtés. Harmadrészt meg..Ga baj van, akár egy szaros cmos-elem ki- egy szar tuning miatt, lehet, hogy ott szenvednék amíg elérném az elemet, jumpert. Negyedrészt meg ha jön egy-egy új cucc (proci teszt)..Á!!!! Nem bontogatnék én 2 hetente..A téli nyitott ablak tuti van olyan mint bármelyik víz, nyáron meg.. majd kíváncsi leszek, mit megy a szekér. Most durván 30k + ugye a thermalright 120 Ultra extreme lesz a hűtés. 44k-ért mit kapok..nemtom, de remélem, hogy nem fogok csalódni.
Majd még 1-2 modding kell a házba is, hogy a vezetékek stb..(meg a 2 14-es venti) jól elférjenek. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12367 üzenetére
Megkérdezem Ágit, így nem tom..(már alszik, majd holnap, Ő csak tudja, hol lakik. Mikor Vele voltam (2 vagy 3 éve..erre sem emlékszem), akkor még garanciába jöttek ki az erkélyt javítani, 1 vagy max másfél éves társasház félék voltak).
(#12366) rup1u5: Egy everest riportot is csinálj majd, ki tudja mik lapulnak ott
_van egy félig megkezdett söröm, ha esetleg eladó a cucc..
Jó tesztelést.(#12369) darál0w : Olvastalak!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12364 üzenetére
2 éve kb. Ok, akkor villamos csak
Ott van egy benzinkút, nem messze a Pick valamilye, meg minden utca valami állatról kapta a nevét. Valami új lakótelep lehet, jó kis kéglikkel, jó drágán. 1/2 évig jöttem mentem ott, s tájékozódni ..na az nem az én világom...
Egy kis 1v-os q9550-es tuning: [link] Ez se kicentizve, csak a 3,4GHz-et néztem magasabb FSB-n (csak 8-as szorzó)
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12357 üzenetére
Majd megyek szidni!!!
(#12358) hackeeeee : Vezírem!: Azt hiszem hamarosan a Vadmacska út felé kell majd vennem az irányt!!!(#12359) kimi02 : Mire érted? A ventiszab. nem vettem észre, hogy 3,5"-ös, azért nem kellett. A Zalman sztem abban jobb. A Ventiknél meg szuper a Scythe Ultra Kaze, de majd 50dB és..azért a kva Noiseblocker halkabban, 2000-res fordulaton hozza amit kell, igaz ára is van.[link]
A 14-es ventijei meg..brutal jók szerintem[link], igaz a gatyám is ráment most erre a 4 ventire, meg a többi szarraJó, hogy jöttél!!! Nálad a quad 8*400-at mennyin tud, ill. 0,976-on mit megy? Ha majd lenne időd, megnéznéd ha szépen megkérnélek?
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12350 üzenetére
Jaja! Csak..ballisztikai célokra. A gépből fogom nyaralni lőni a törpéimet.
-hűtök bakker, hűtök-
Visszaadni? 70k-ért viheted a dobozt, papírjait meg a szűz hűtőjét, s a prociról kapsz egy "életnyagyságu" grafit rajzot Kiss Pistike "maci csoport" középső csoportos mesterművét!(#12352) hackeeeee : Látom, Te is a légierőt részesíted előnyben. Mi lesz az, helikopter?
(#12354) darál0w : Sajna késő..Rajtad már nem lehet változtatni!!!
(mekkora poén, nagyon büszke vok most magamra..)Össze bizony! Jön a jó idő lassan, kéne valami "hasznosat" is tenni!
-
lipi67
nagyúr
Egy kis alulfeszes tuning. Nem kicentizve. Lehet, hogy van még benne pár MHz, vagy esetleg "túl sok "a fesz
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12329 üzenetére
Végül nem is ezek lettek, hanem ezek:
2DB NOISEBLOCKER BLACK SILENT FAN XLP 120 PWM
2DB NOISEBLOCKER BLACK SILENT PRO FAN PK3 140
1DB SCYTHE HIMURO HDD PASSZÍV (SCH-1000)
1DB ZALMAN MFC1 PLUS FEKETE VENTI SZAB.
4DB ZALMAN ZM-EC1 72-ES 3PIN HOSSZABBÍTÓSzólni fogok!!!!!
(#12343) kulerr :
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12324 üzenetére
Nekem Engusz ezeket küldi hamarosan:
- 2 db Scythe Ultra Kaze, 3000 RPM
- 1 db Scythe Kaze Q fekete előlapi ventilátorszabályzó
- 4 db Inline PWM hosszabbító, 30 cm
- 2 db Noiseblocker BlackSilent Pro PK3
- Cooler Master 3T4-es keret.Na lépek aludni, szar hosszú napom volt ma.
Jó éjt mindenkinek!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12296 üzenetére
Ha az is meglett volna..emlékeznél!!!!
(#12301) bzs73 : Talán csütörtöktől lesz időm saját magamra is és akkor meglesem, egyelőre marad még az F12.
(#12304) hackeeeee Menni fogok..S ha megyek, tudni fogsz róla!!!!
(#12314) kimi02: Nekem időhiány miatt maradt még el, de asszem auz lesz itt is. Azért elpőbb kiderítem a kékhalált..(99%, hogy memfesz volt kevés neki) -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12294 üzenetére
Á! Még van feleségem szhelyen, válni kell előbb..Bő 2 éve már megpróbáltuk 1x, de nem bírtam én azt a nagy kötöttséget..
Nézegettem az F12-es biost..felemás. Ok, hogy jobban megy a proci (nálam még nem jött elő), de amióta megvan a deszka még 1x se volt kékhalál, most már igen. Fesz is több kell a ramoknak.. Lehet visszateszem az F10c-t.
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12292 üzenetére
Akkor joccakát!
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12286 üzenetére
Most beszéltem a volt szegedi bnőmmel, lehet, hogy felmelegítjük..Ha igen, van neki gépe, pínz is. Ez..ez nem eladó.
Kben kíváncsi vagyok, hogy miből s mit hozol ki. Nem is kicsit!!!!(#12287) lizakattila : Ha nem jönne össze, mondd meg, hogy Lakatosról magyarosítottál Lizákra, s pár napja a családdal meggyilkoltátok a Lipták Zolit mert rasszista állat. Góré leszel bakker!!!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12256 üzenetére
Szép szerintem is
Amúgy élsz? Csórát megnézted?
(#12258) Jorus : Pussz a hasadra!
Szuper minden!!! Majd ha megyek arra, viszek Neked egy tüzes borsodi libát!
(#12259) kulerr: Te meg mit akarsz már dezentorkodni?
Lehet, hogy a cherrys csaj keresni fog, mondtam neki, hogy nyitunk majd egy boltot, Ő lesz az igazgató-titkárnő, Te meg a pénzes ember. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12252 üzenetére
Igaz?
(#12253) darál0w: Volt már itt sok mindenre példa
(#12254) sz.j : Szuper!!! 1eztessünk!(ha a quad 1,8-ot kibír..8xxx (ki se mondom..
)
(#12255) hackeeeee : Ugye..mindenki kíváncsi. Vegye meg tőle közösen a topik!Hát..valahol jönne az üresjárat, vagy lehet, hogy 1,6v felett nem bírnánk hűteni, ki tudja. Nézegettem a 8xxx-eket, 5,6GHz-es SuperPI egy kis Tveakeléssel és gyors ramokkal wr 20-ba lenne. (Milyen fura, nem? Azt gondolná az ember, hogy kapásból dobogó, de a tuningpotenciája miatt sokan nyomtzák világszerte, vannak jó procik, s 1-1 jó eredmény érdekében jég-víz-stb.. ment keményen. Nekem nem van, de ha olyan lenne mint a feleségem (az is elhidegült tőlem
), megérné
-
lipi67
nagyúr
Húúúúúúúú. Te! úgy 1,6- 1,7V-on nem akarod validolni? Ki tudja mit menne ez a proci...
Ha lenne pénzem most erre, vagy ha tudnám, hogy csak 1-2k-t bukok ha utána eladom, én rögtön vinném és meglesném. Igy..lutri és sajna nem engedhetem meg magamnak. Bérbe nem adod? (tudom, hogy nem, hisz 1,7V után már nem kellene Neked, pedig vigyáznék rá....)
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #12234 üzenetére
Minden kész az új helyen! 1GB-ot kértél, kaptunk 20-at!
Hatalmas köszönet ez úton is és a topik nevében is [Jorus]barátomnak aki pár óra alatt elintézte! Hozzáférést, egyéb infót rögtön küldöm priviben, Krammerkának is. Ha bármi kérdésetek van, kérdezzétek, biztos segíteni fog.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12231 üzenetére
Ugye költözni kell az oldalnak. S jött ez a privi, hogy mit szeretnénk, mert van aki segítene. Csak én nem tudom, hogy Krammerka-Ákoska hogy szertné, mit tudnak kihasználni stb.. Lehetőség van, költözni tudunk, csak kicsit konkrétabban kellene megfogalmaznunk az igényeinket.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12228 üzenetére
Ahogy ákoska is mondja, teszt kihozza ha annyira fontos Neked, viszont.
Szard le a ramot! Úgy értem, a procihoz igazítsd. Annak mi jó, milyen FSB-t szeret. Utána majd látod, hogy a rammal mit, s hogyan tudsz állítani hozzá.Erre valaki:
Szia!
Szimpla tárhelyre lenne szükségetek vagy jobb lenne subdomain-es megoldás? A szerveren teljes körű PHP támogatás érhető el, FTP-elérés, miegyéb. Mekkora helyre lenne szükségetek, illetve hány hozzáférést szeretnétek? -
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12224 üzenetére
Na..most sok badarságot fogok írni, tudom én mit szeretnék mondani, csak megfogalmazni nem nagyon..SEMMI tudományos magyaráza nincs, illetve bizos az e téren fellépő szakmai hiányosságonak köszönhető, de tény, hogy jelen van. Régebben nagy "rambuzi" voltam, Bagi Peti is nagyban segített, rengeteg ram fordult meg nálam..
- A ram bizony terheli, fárasztja a lapot. Ez előrordulhat inkompantibilitásból is, de szerintem 1xüen arról van szó, hogy DDR2 az 800MHz és 1,8v (jedec).-Bár erről Gorni is tudna mesélni (ellenpélda) Exceleramjai 1,8V-on be se indultak Giga lapjában..
Lényeg: Ott volt az általam nagyon sztárolt, imádott Abit IP 35-E. A Rev1-es Reaper hasított benne 2,3v-on 1300 felett. De..Egy idő után vagy kért az MCH még, vagy a ram, vagy kevesebb MHz-et hozott, és NEM A RAM "FÁRADT EL", a lap. Ezért volt az is, hogy jól bevált beállításaim x idő után felmondták a szolgálatot, nem indult a gép. Ilyenkor 1 modul kivesz, biosba be és vagy feszt adsz a ramnak, vagy FSB-t veszel vissza, hogy alacsonyabb órajelen menjen a ram. Mikor megvettem a Team ramokat..csudajó volt! Jobban ment a proci! Persze rájöttem, hogy lószart, 1xüen uazon ramterhelés mellett ezek a ramok pihentek, (amin a Mushkin, Reaper, Patriot, Cruciál stb..) keményen dolgozott, és nem terhelték úgy a lapot, jobban érezte magát a proci. Ez szép és jó is, de..előjött, hogy ha ki akarom hajtani a ramjaimat, akkor uott vagyok mert akkor már viszont marhára megterheli a kihajtásuk a lapomat, nem tetszik a proci tuningnak. Itt kell megkeresni az egyenes középutat.Ha van egy procid ami 500-as FSB-n szuperál a legjobban (24/7-es) Nálad, érdemes olyan ramot is keresni hozzá. Nálam ez pont ok, 1000-ren azt csinálok amit akarok. De ha ez csak 480..-960-on nem nagyon szeretnek menni a ramjaim, s előjön az az abszurd helyzet, hogy bár se a lapot, se a proci, se a ramokat nem terhelem, mégis szarbb az egész. -
Remélem pár sorom nem sikeredettt annyira kuszára, s valami érthető is akadt benne.. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12218 üzenetére
Emlékszem, s most is azt mondom, inkább cl6 11xx mint cl5 900 (PL.), de azok a ramok cl5-ben is mennek 1100-at! Menniük kell!
(#12223) Sziszifeca: Lap -ram uaz, a proci a hunyó. Úgy értem, hogy más a 8500 meg a q9550. Nem uazok a beállítások szeretik 1mást a rammal sajna. Más visszaosztás FSB..Ez a bibid, s ennek belövését a bios felhasználóbarátsága határozza meg. Sajnos nálam is ezért vannak üresjáratok, ez ellen nem tudok tenni. (ill. tudnék, csak drágább lappal).
No meg a quadnak több szufla kell, s a ram..fura egy jószág. "Elveszi magának" ami kell. Ezért van (lehet) az, hogy egy hybrid lapban ami ddr2 és ddr3-at is kezel, sose jó választás a ddr3 mert az kb le is szívja a lapot,s döcög a procituning..
(húúú..zagyvára sikeredett, remélem Te érted, mert lassan már én se...)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #12183 üzenetére
Először nem értettem a cl6-ot, de látom, nyomod keményen és a ram is jól megy. CL5-ben? Nálam 1100-at mentek ha jól emlékszem.
Megtaláltam: [előzmény] ---- "hibás" ramok voltak..
[teszt] -
lipi67
nagyúr
Szép napot a topiklakóknak! Asszem olvashatok vissza, tegnap 10órát tököltem egy kva géppel (őskori), nem volt időm ph-ra se jönni..
(#12175) bzs73 : Remélem! Ami eddig tuti: 4x1 giga 1066-on 2,08v/bios volt. Most a stabil műküdéshez 2,12v kell a ramoknak így.
(#12177) bzs73 : Szép!!!!!
(#12182) sz.j : Már meg se lepődtem... -
lipi67
nagyúr
Szép eredmény! Most néztem egy 1,12v-os tesztet, egyelőre gyengébb mint F10c-vel, igaz, ezt csak összedobtam, az meg ki volt pécizve. [link]
Most már lassan lépnem kell, s holnap nem leszek. Leghamarabb csak este. Csütörtök délelőtt ha minden igaz, lesz időm ramozni. Csak tudnám, hogy mit nézzek meg..Meglesem a celleket és a teameket is majd külön külön. A baj, hogy nincs viszonyítási alapom, csak hozzávetőlegesen tudom, hogy mit mentek, sajna lusta vagyok, s rég nem írkálok fel beállításokat, eredményeket és nem nagyon mentek el tesztet se. (amit ph-ra hwbotra linkeltem, szinte csak az van meg a régieken kívül..)
-
lipi67
nagyúr
Jó lesz az!
Na..Iccaka nyomtam kicsit a hülye gépet, igy most újraindíthattam és felnyomhattam az F12-es biost. Persze előttegyorsan teszteltem kicsit, hogy legyen viszonyítási alapom (friss) Most csak 2 venti megy, zárt a ház, és 22° van a szobában. Minden fesz alapon, ill. visszavéve 0,992v-ra. Nem finomhangoltam semmit, nem full legjobb érték volt a cél, hanem a 2 bios közti különbség. Igazatok volt! 2FSB-z ilyen alacsony feszen is rányomott az F12 az F10c-re!
Íme:
[F10c]
[F12] -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12141 üzenetére
Hát.. a lányom gépében én se merném, agyon ütne
(#12142) bzs73:Mennyiben a bios érdeme ez? Már van valami átfogóbb képed az F10c vs F12-ről?
Érdekelne nagyon..(#12144) kimi02: Miket nem csináltok Ti! Szép!! (Szegény gyerek, asszem lassan új gépet vehetnél neki, mert már ezzel is Te játszol
(#12149) B4l!nt Azt mondod, hogy jobb mint az F10c?
-
lipi67
nagyúr
Nem semmi!!!
Te!
Vagy gyorsan eladod azt a procit, (míg van kereslet) és veszel mást,
vagy sose adod el. Értem úgy, hogy ha másik procid lesz, ezt beteszed a dobozába és elteszed, hogy ilyen procid volt. Én..A Team ramjaim szuper jók , drágák is voltak (40k), de..kevés 2x1 giga. Eladni..semmit se kapok értük.Ezért gondoltam, hogy megy a dobozába, inkább nézegetem. Szerencsémre belefutottam Debrecenben a Cell ramokba.Mik a terveid a jövőt illetően?
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #12112 üzenetére
Tedd is, nem hülye az a lánygyerek..
(#12114) hackeeeee : Köszi, próbálgatok..Érdekes. Nekem az ATT-t "gyógyította meg" a 9.12-es hotfix, én most a 10.2-t tesztelgetem..megyeget.
(#12118) sz.j: Értelek is meg nem is. Értelek, hogy bosszant, hogy nem tudod, hogy miért jobb, mi a pontos menet (ki tudja..? ), azt is értem, hogy macerás, de..
Nem elég hogy ha csak simán jobb? Ha pl. egy asrockban szarabb lenne, de letisztultan látnád, hogy miért..az jobb lenne? -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12091 üzenetére
Csábító!!! Megoldjuk, remélem.. Folyamatosan zsibbad a karom (bal), szivem össze-vissza ver. Itthon megfőzök, pici takarítás és kész is vagyok...Csórával beszéltél? Nekem írt a lánya, igaz most eltünk valéahova.
Cuccaim: Engusz is haldokolja magát, szarul van nagyon. Csúszik a cucc, vagy máshol kell(ene) beszereznem. Nem akarod lecserélni az i3-at i7-re? Katt777 haverom eladja a gépét, de lehet, hogy egy lap-ram-cpu csere-beszámítás is szóba jöhet -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12088 üzenetére
Kitartó vagyok. Mikor múlt évben megjelent a torrenteken akkor már lehúztam a véglegest, MS-ost (angol). Nem volt bejövős. Azóta vagy 2x megpróbáltam, uaz. Most összeomlott a gép (én hibám Gyuri, nem az Intelé
), s mivel gyorsabban felmegy mint bármilyen oprendszer, ismét felkerült. Mi a baj? Kb, hogy mindent felzabál az oprendszer. Még, hogy kevés rendszerigény.. Hülyegég. Mind1, elfut ezen, de..tuningban 10-15 FSB vagy nagy fesz különbségek. Ez már nem mind1. Kb ennyi.
kva szarul vok. Folyamatosan zsibbad a bal kezem. Alig élek most is. Pedig..Reggel 9kor keltem, elkezdtem főzni, picit takarítottam Krisztiánnal (felvételi szünete van ma)..
Meghalok. Engusz is beteg, nem kicsit, a cuccaim se jönnek meg 1hamar. Ha sokat kell várni, nem is kell, nem érem meg. -
lipi67
nagyúr
Lehet, hogy én emlékszem rosszul.. Arra céloztam, hogy 8400/8500 alá jobb a p35-oös lap, illetve kevesebb fesz kell neki.Te DS4-ben nyomtad eddig, nem? Azzol jöttek a szuper eredmények. Most meg UD3R és.. sorra döntöd meg a p35-ös eredményeidet. Ha quad lenne a gépedben érteném, így..meglepő. Erre írtam, lehet, hogy sikerült egy brutal UD3R-s lapot kifognod, s azzal egy quad...
A kapcsolási rajz nekem magam, de untesóm vill.mérnök, biztos értené. Ő viszont..Megbízhatatlan, fél év múlva se készülne el, ez 100%..
-na, nekem elég is a win7-ből..megy vissza az Xp-
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12052 üzenetére
Rohadna meg.
Nálam furmark se indul, open GL -t irkál ki
Tegnap feltettem a 9.9-et és..Ez a baromarcú win7 írja, hogy frissíti a vga-t. Mondom ok, nekem már mind1. Erre mire frissítette? 9.7-re..
Hát..nem olcsó, viszont az 1,2cm még lehet gáz nálam (lehetne).Köszi szépen!sz.j: Nem tudom milyen lap az. Elvileg csak megközelíteni tudnád a régi eredményeidet wolf alatt. Erre..
Kíváncsi lennék, quad alatt mit hozna.
-
-
-
lipi67
nagyúr
Beatvathanál 1x, én idétlen vagyok ilyenkhez.. Most a vga borít ki, KATT777 meg nem reagál.
(#12020) rvn_10: Jó lenne. Kben: A szoba fekvése olyan, hogy itt nyári melegben évemaradni is szép teljesítmény. A falak is szabályosan fűtenek..Mivel 24/7-es gép szó szerint, kell hűtés, mert megfő a cucc. (feltéve ha szét nem verem addig az egészet)
(#12021) lizakattila: Jó kis eredményeket nyomsz!!
Hát..ez az (ez is). Kímélni kellene a hőtől még. Összeérnek a Teamekkel, vga fullon pörög(nem működik az ATT valami miatt és se feszt se semmit nem tudok állítani most)
Ha Engusz összeszedi a cuccot (le is mér 1-2 adatot stb) jöhet a móka. Gorni küld kábeleket, csak idő meg türelem kérdése lenne. -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12012 üzenetére
Ja! Ház: Nálam most kben nagyon jó a cucc. Nem vicc, ha felteszem az oldallapot 2 °-ot csökken a magok, vga hőmérséklete. (Hdd-lap 1°-ot)
Jó a huzat bent,s ez a lényeg. (már úgy értem, hogy alapból a házban, hisz most még csak "beledobálva" vannak a benne a cuccok.)
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12010 üzenetére
Hogy vagy megelégedve a 3000-res ventivel? Most akarok 4db-ot venni..
Nekem 2db 120*38-as 2600-as venti , meg 1 120*25-ös 2000-res van, de most majd jön a nagy modifikáció
a [félkész terv] -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12004 üzenetére
No!!! Szép!
Még 135MHz plusz ezen a feszen és kezdhetek sírni
Komolyan: Kérdés, hogy mi miatt! Nem hinném, hogy a bios, inkább Te voltál ügyesebb, nem? Ha bios..teszem is fel (neeem). Győzz már meg! Az okozatot linkelted, de mi az oka????(#12005) sz.j: Minden tiszteletem a Tiéd
. Ennyit tesztelni fáradatlanul u.azt a procit. Van türelmed, ez tuti!!!
Az quadom is beindul azon a feszen: [link], imádom is érte -
lipi67
nagyúr
válasz
Főcske #11990 üzenetére
Á! Neem. Nem való az nekem. Zavarna is, félnék is. (Tuti azon járna az agyam, hogy : Na..most biztos ereszt valahol stb..) S ami a legfontosabb..Én max 2-3 hetente felpucolom a gépet, darabokra szedve. Van, hogy be-betéved egy új proci, ramok folyamatosan beugranak..Nem bírnám idegekkel állandóan szétszedegetni. Annak jó az aki hűvös, halk rendszert akar, s ha összerakja a gépet 1x, csak ritkán bontja meg..
Vagy 6db 120*38-as 3000rpm-s Scythe Ultra kaze + hdd hűtő stb és ház fúrás faragás (Chieftec nagy torony)
Vagy 4db 120*38-as csak és 2 db 140-es vagy 180-as. Engusztól (is) függ.(#11995) hackeeeee : Kezdenek összehangolódni. Remélem, hogy a Cell teljes értékü lesz, s megy majd szépen a többivel ahogy kell
yolan : Tuti az a bios, vagy 20x rakosgattam, sose volt gáz. UD3R F10c vagy F6 (F10c jobb)
-
lipi67
nagyúr
bzs73, yolan: Értem is meg nemis..
Ha minden u.az de a tRD alacsonyabb, akkor hogy lehet a memolvasás uolyan? A tRD csökkentése növeli a memolvasást. Super PI, wPrime se mutat mást? Ezek is érzékenyek a membeállításokra. -
lipi67
nagyúr
Beteszem ide is. Nem azért mert nagy szám, hanem azért, hogy hátha valakit később ösztönöz, s nem adja fel a tuningot egy rambeállítás miatt.
Szép napot
(bocsi a topiklakóktól, de pont ezen kálvária miatt nem voltam aktív, lekötött ez a szar. Most majd Gyuri27 és Engusz segedelmével jön egy full hűtés modding, s nyáron jöhet egy q9550 vs i7)
[link] -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #11953 üzenetére
Laraxior volt régi (már gariztatott) CellShock CL4 1000-res ramjait vettem meg egy jó fej debreceni sráctól.
Először szó se volt megvételről, csak taliztunk Debrecenben, s ideadta tesztelgetni. Aztán...ez lett belőle.
Jaja! Jó lenne tudni, főleg azt (nekem) mennyire szórakoztató..
Igen, most én is majd a nyáriasított megoldások híve leszek. 3,5"-os helyre beszerelhető HDD hűtés stb..
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #11949 üzenetére
"Az AMD procik nincsenek diszkriminálva, csak eddig egy AMD.s kollega se jelentkezett hogy megcsinálná a kategóriáka".. ------ Jaja!!!! Kósza próbálkozások voltak csak.
Ha elég türelmes vok, előbb utóbb 2x1 giga team meg 2x1 giga CellShock durozsol majd
elég szépen. Most kellene másik Hdd, hdd hűtő, meg..monitor is. Ez a mostan már katasztrofális..Tuning..nem mostanában lesz asszem..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11912 üzenetére
Lesz vele még meló rendesen asszem..
Kben..Igen, jól megvagyunk, remélem eredménye is lesz. Jön a nyár, tuning nem lesz csalk esetleg maszatolás. Lehet, hogy a kb Dos szintre butított wint újrarakom, s kipróbálom, milyen az ha használom is a gépet..
(#11917) bzs73 Te is kezded használni a gépet?
-
lipi67
nagyúr
Ja..Gondolom, utána meg jön egy i7
(#11903) bzs73 : Persze, világos. Nekem más a gondom. A teamek 40k. Mennek is rendesen lazán 1100 felett cl4-4-4-10-en, PL8-on, s CL5-5-4-12-n pl 9-en nem tudomk (proci és lap szorzó visszaoszás miatt), hogy mi a végük, 1326-ot tudtam így. (hogy menjen a proci is, hisz laza időzítésekkel, lusta procival mi értelme lenne 1400 felett hajtani őket. A baj az, hogy kevéske a 2giga ram. Eladni nem tudom, max az ár 40-50%-át kapnám, azért meg vegyenek kingmaxot .A CellShock majd u.ez a kategória csak ugye megszünt és az 1ik modul sztem túl lett húzva, hibázik. Most folyamatosan fagyasztóban van, ha kijön akkor meg alulfeszelve alacsony órajelen idítgatom (1x már sikerült így helyrepofoznom ramot). Laraxioréknál be se indult, nálam 2 napja IGEN, s most CL5 -5-5-15-ben megyeget 960-at pár órát. Bízom benne, hogy magához tér, de ha nem, akkor is jó lesz 3giga. Összehangolni sem 1xü, hisz más a gyári fesz (2,1- 2,3 ----Cell és 2,35-2,45 Team) más az órajel 1000 ill 1200, és más az időzítés CL4-4-4-12 ill. cl 5-5-5-15. Szeretnék 2,1v alatt egy CL4 1000-ret összehozni velük...
-
lipi67
nagyúr
Hú..ez tetszik.
Ilyen kell nyárra. Én most kinlódok még a 2x1 giga team és a 2x1 giga CellShock ramokkal, kva hülyén mennek 1ütt. Az a baj velük (attól eltekintve, hogy az 1ik cell hibás), hogy a gyári feszük is kva magas, sok hőt termelnek, vastagok és fűtik is 1mást rendesen (cell 2,3V gyári , teamjaim 2,45v gyári)
2,1 alatt kell összehoznom valamit mert nyáron megsülnek 1más mellett, és így terhelik keményen az MCH-t, nem szeretnék annak is plusz feszt adni..yolan: Jól lemaradtam. Te mióta nyomod 5xxx-szel?
-
lipi67
nagyúr
Most egy instabil CellShock CL4 1000-res rammal küzdök, ha kész, jön egy kis tuning.
Szép napot! -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11862 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! az a gyerek már konkrétan lehüölyézett, hazugnak nevezett..Elfenekelném már asszem.. Lépnem kell lassan hál'Istennek.., felhúzott a pali..
-
lipi67
nagyúr
lizakattila: Beszarok. A cikkedből valóban AMD vs Intel lett..Á!!!
Kvra idegesítő.. -
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11859 üzenetére
Megkaptad a privit meg a mailt Te átok? Legalább rám írhattál volna.
Aggregátor: Jogos!!!!Valóban jó lenne valamit kitalálni a melegebb napokra (tuning). Vagy..borulni fog az egész tuningeredmény (ez tuti), teljesen más eredmények születnének. Kellene egy, a "legizmosabb nyári beállításom" rész, fesztől függetlenül.
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11850 üzenetére
Jogos
johniee Értem! Ha megakad a szemem pl a szomszéd csajon, akkor tuningoljam, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest