-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Értelmesebb emberek alapból dobnak, de előtte TAB-olnak egyet, hogy ki hogyan áll. Pl esean nem is kell szólni és rajtam van a fegyver, de mm-ben is előfordult már.
Ui: Esean sokszor,ha afk vagyok akkor is dobnak. Vannak rendes emberek[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
mepet
addikt
Bevált megoldás:
Ha nincs pénzed és az egyik társadnak annyi van, hogy dobni is tud, akkor szólsz neki. Konkrétan: a nevén szólítod, mondod, hogy milyen fegyvert szeretnél, majd leguggolsz, hogy megtaláljon! Pl: "Józsi, tudsz dobni egy kalát?" közben guggolsz.
Ha nincs pénzed, és több társadnak is van elég lóvéja, hogy dobjon, akkor két megoldás van:
1: pontosan úgy, mint ha csak egy társadnak van meg. Tehát néven szólítás, fegyver megnevezés és guggolás.
2: ha a társaidra bízod, melyikük dobjon, akkor egy kicsit bonyolultabb az ügy: megnevezed, milyen fegyvert szeretnél, és leguggolsz. Pl: "Tudtok dobni egy wépét?" közben guggolsz. Erre amelyik társad először felel, ő dob! Ez nagyon fontos, mert ha előbb vásárol, aztán szól, akkor vehettek véletlenül túl sok fegyvert, ami nagy gond. Tehát a menete: "Tudtok dobni egy kalát?" és guggolsz. Józsi válaszol, "én dobok", vár 1secet a biztonság kedvéért, nehogy valaki mégis vegyen, majd vásárol és dob.Én speciel úgy szoktam, hogy amikor én dobok, akkor magamnak csak az utsó sec-ben vásárolok, hogy így kerüljem el tutira a dupla dobást.
Ezenkívül a fegyver megnevezés adott esetben elhagyható, ha magától értetődő mindannyiótok számára, hogy a fegyver az a kala/m4 páros valamelyike. Mi így használjuk, a fegyver nevét csak akkor mondjuk, ha az nem kala vagy m4, illetve akkor, ha többen is tudnak m4-et dobni és fontos számunkra, hogy m4a1-et vagy m4a4-et kapunk.
Összefoglalva:
Ha neked kell fegyó: ne felejtsd el, hogy kitől kéred, és guggolj!
Ha te dobsz: először szólsz, hogy "én dobok!", aztán dobsz csak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest