Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

-Meg is van a gamer monitor. Na ez is egy impulzusvásárlás volt. :) De szerintem jó áron volt, gondoltam kipróbálom, aztán max túladok rajta. Rendesen még nem teszteltem le, de elsőre jónak tűnik. Ilyen egyébként, semmi extra, a monitoros topikban ezt ajánlották: [link]
    Játszik valaki itt G-sync-kel? Lenne egy kérdésem. (Bár nem azzal fogok játszani én sem.)

-Prime téma: Tényleg van Prime-om. De még nem aktív az opció. Ha fölé viszem az egeret, akkor írja, hogy 79%-nál vagyok. Szóval valószínűleg az account szint kell hozzá. ;) Amit meg a store-ban láttam, az tényleg valami "pass" féleség, amit meg tudok venni.

#78156Vismajor01: &nanoocus
    Ez az együtt játszás ez velem problémás. Mivel 10+ éve nem játszottam semmivel csapatban, ezért a gép is olyan helyen van, hogy nem tudok például este beszélni már. És most ráadásul fülhallgatóval játszom nem fejhallgatóval, és annak a mikrofon minősége is alkalmatlan lehet erre. Szóval este zavarnám a családot, nappal meg bringázni fogok úgy is ha jó idő van. Vismajor elvileg látja, tudja, hogy mennyit tekerek. Tavaly 9500km-t bringáztam az évben. Szóval velem iszonyat körülményes lenne ezt összehozni. :)

#78157goccer
    Sl3nd-ről is hallottam, azt is, hogy magyar. De amikor akkor utána néztem, akkor azt láttam, hogy Román zászló van a neve mellett. Szóval nem tudtam mi az igazság. De most néztem, és a hltv.org is Magyarnak írja.

Új hozzászólás Aktív témák