-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #7670 üzenetére
nem is tudoooom....
elég friss amióta megvan a gép?#szerk: Roccat guim van...vidkari baszakszik...ha nem megy 100%-on a venti 81°-os gridben is csinálja nem csak css-ben....
vagy a windows... van amikor egy 15 másodpercre befagy.... vagy ez is a vidkari? -
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #7658 üzenetére
igen azt jelenti h nem szór a fegyód... cfg-vel el lehet érni de azt is lehet picit látni (privát hackest nem)
+a sok pubhigh materials wh-zik (sv_pure 0 -.-'') és ők a high 8 éves legoépítők....ma felmegyek BB-re (végre jó a net) erre feljön három 8 éves 1 folyton tkzik (-2 8-as statja volt) másik nekem ugat h miért írtam le 2 szót....3. meg csak 1-2x szól bele...
és nekem mondja h ne írjak mert ő nem tud olvasni,beírom h analfabéta erre megkérdezi h mi az
jólvan eriggy' legozzzál...
-
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92 #7592 üzenetére
jó movie. bár azért látszik pár dolog. haverokkal csinálta, látszik a minimális élet, mindenkinek 1 lövés, akár testre is és halál. plusz nem nagyon lőttek rá sem. meg még nem is látta hogy van ott valaki, de már lőtt a wp-vel. ez is gondolom meg lehetett beszélve. lan partyn meg lehet ilyeneket játszani. amúgy igényes movie...
-
raczger
őstag
válasz
h.adam.92 #7244 üzenetére
szerintem nem rendes warok, valami ismerős ellent hívtak, megbeszélték velük hogy menjenek egyrakáson és kész í movie... nagyon látszik ez rajta
Viszont van egy movie amiben nincsenek szerintem ilyenek, nekem ez a kedvencem, ez az egyik legjobb cs source movie szerintem: Synced . Kb 1 éve szólt valaki, hogy benne vagyok ebben, lelőnek 2:12-nél
más: akit érdekelne klán, olyan este warozgatós féle az megtalál a PH! groupban Anubis néven (a lista végén mert omega a nevem első karaktere, klánnév)
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #7238 üzenetére
Nos akkor a véleményem, amit már totalcs.hu -n is kifejtettem, meg n6.hu -n stb ...
1. A movie minősége szerintem nagyon jó.
2. A vágás szintén mondhatni "tökéletes".
3. A zenét jól eltalálta hozzá, szépen össze is hozta a movie-val / fragekkel.Egyszóval kegyetlen jó movie lenne, HA nem lennének benne kamu/beállított fragek!
Mert eszméletlen nagy faszmakkoknak kellene lennie ahoz, hogy shotival 4-et öljön házba, meg WP-vel 2lövésből ACE-t lőjjön, na meg desertel 5x 1hit ...
Ha végig nézed, sokszor azt is lehet látni, hogy a CT-t a társa futás közbe lesebzi, hogy a T eltudja lőni desertel 54651km-ről! Az meg már plussz ráadás, hogy okosan kilett ez találtva, hogy - hogy fussanak XY helyen, hogy szépen ugrásból 1lövéssel 3-4ember meglegyen, stb .... futnak ki libasorba, és mellé lőnek, na meg null hp-sok a tunknál ... így nem nehéz " movie high-nak" lenni.De a kamu/beállított frageket leszámítva faszányosan megcsinálta ClaYmaN kolléga!
-
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #7238 üzenetére
És mit kéne látni rajta? Vagy egy rakat faxnubot lő le akik libasorba rohangálnak vagy olyan kilóméterhediket lő deserttel vagy glockkal ami nem lehetséges rásegítés nélkül. Most komolyan megnézed a videót nehogy azt mondd hogy minden lövés tiszta és ez a gyerek igy nyomja! Aki játssza ezt a játékot az pontosan tudja hogy ilyet nem lehet összehozni. Az meg hogy libasorba rárohannak a wp-sre hát ha akarod összehozom a haverokat a warszerónkra és tolok neked ilyen überkaraj videókat nyomd föl a netre azt hadd bámulja a sok 8éves hogy űűűűűűűűűűűűűűű....... szánalmas azt ennyi. Szerintem.
(És most tépjetek szét mert ez a csávó igy tolja és ő szupermen csébe)
-
exactlee
csendes tag
válasz
h.adam.92 #7072 üzenetére
Velük én is összefutottam tegnap egy mixen, és minket is elvertek csúnyán. Azt nem tudnám megmondani, hogy csaltak-e de az biztos, hogy olyan simán oszották az egygolyós fejeseket, meg az ilyen 1mm-en awpvel ellövéseket, hogy ezek alapján a hungarian topban lenne a helyük. (ők is olyasmiket lőttek, mint MoonDoom infernon, csak ők kb minden körben)
Mondjuk az azért is hozzá tartozik, hogy mi low ellenfelet kerestünk (saját skillnek megfelelően), és erre ők jöttek, szóval így is elmehetnek valami melegebb éghajlatra akár csaltak akár nem. -
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #7080 üzenetére
Ő Pro, haverod Low. ennyi.
Amúgy belehet gyakorolni dolgokat CSS-be de nagyon.
Pl. de_dust2, CT-ként ugrás fakapunál, és Wp-vel lövés, hogy " még lesem érkezel".
Vagy de_inferno T-ként banánnál lévő CT-t kilőni úgy hogy nem is látod, de a fal szélén megy át a golyó, vagy 1mm-es résen ..
Szóval hogyha sokat gyakorolsz ilyeneket, akkor egy idő után rááll a kezed, és simán belehet már adni, akár vakon is, mert tudod hogy kell lőni. (tegnap volt is egy ilyen eset)Mod.: Ettől függetlenül természetesen még az enemy csalhat ...
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #7078 üzenetére
Nem kapcsoltam be, mert ...
Most mittudomén, én vagy akárki lehoz 1-2kört úgy hogy ACE-t lő, vagy akár 1-2-3-4frag, és vegyük úgy mind 1hit-es, akkor arra is lehet mondani hogy WH-zik, ha visszanézed ... mert pont oda ránt, meg honnan tudta, meg minden ... de majd megnézem úgy is ... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7005 üzenetére
Törtszeróról hány banom van már...
Múltkor felmegyek egyre, miután elment a haverom és látta, hogy játszok. Feljön ő is oda, ahova én, összedobok egy stabil 3.0-s KDR-t, azt már banolva is lettem aim miatt. A haverom hiába győzködte a többieket, nem értették meg. Ez a tört szint. Bár az igaz, hogy jobban adja.
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #6884 üzenetére
Vagy csak Ő hiszi azt hogy cheater!
Még hajnal 5fele voltam Bad Boys2-n, ott volt a : : hd : :, meg valami B.mark gyerek.
Húhúúú az mennyit sírt istenem ... hogy miért nem vakulok, hogy miért kapja az 1hit-est, már a végén azt hittem kibannolom. Végére leböktem mint a disznót, azt mentem aludni.Szóval nem mindenki cheater, aki még néha annak tűnik is ....
Apropó, cr00py-t ismeri valaki innen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest