- Azonnali processzoros kérdések órája
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Azok a régi szép idők ...
Európai Szemléletű Emberekért Közgazdasági és Számítástechnikai Szakközépiskola (ESZE)
Rendszerinformatikusnak ...
(elméletileg)
-
illusiON
őstag
hmm, szerintem meg jól tették hogy be van lőve így, kevesebb az fps huszár mint cod2-4ben
bár, persze 2004ben enm volt sok gép ami jól vitte volna fix 100asokkal
aa meg af nélkül? nekem 8xMSAA meg 16xAnisotropic stb vel is ugyanannyit ad a stresszteszt, és játékon belül is számra pontosan ugyanannyi
-
Genius007
őstag
Akkor ne hidd el -.-"
De sajnos ezek már csak a régi szép idők, amikor még nem volt elcseszve a CSS ..
Ahogy jönnek sorra az Update-ek úgy basszák el az egész játékot szerintem.
Régen sokkal, de sokkal könnyebben belehetett lőni az ellent, most pedig tunkolom meg fejbe lövöm WP-vel, és megy tovább ... (vagy csak a Cheatek javultak)
-
Xelo
addikt
nekem nem kell megmagyarázni
de nem ennyire egyszerű mint ahogy írod. cépluszpé módszerekkel simán, de ahoz tudnod kell hogy mit csinálsz ha magadtól akarsz ilyenekbe belekezdeni. valszeg akkor én abban a 20%ban lehetek, mert számomra sokkal nagyobb élmény segédeszközök nélkül játszani. én elég nyugodt gamer vagyok, nem ordítok ha meghalok, nem vagdosok, nem verem agyon a billt, stb, hanem próbálkozok. szeretek fejlődni, akármiről van szó, érezni hogy jobb vagyok.. pl emléxem első nagy PH!s élményem volt a NFS
nderground1 kupa ahol megvertem Viktor77-et, és ezzel megnyertem. örültem mint majom a farkának
de mégis valahol éreztem hogy jobb volt, csak nem jött össze neki, ezért tovább kellett hogy gyakoroljak.. nem egyszerű nyiltan beszélni a csalásokról, nagyon sokan próbálták, és valszeg sokan rászoktak ahogy mondod.. de én úgy gondolom a prohardveren értelmes emberek vannak, nem 12éves kis haxormanók, és veletek megoszthatom amit tapasztaltam.
-
sNORh
addikt
"filmet néztem de most haverral" nemjött össze a csaj, jolessz egy fiju is
Énis ugyanebben a cipőben járok, vkinek dolgoznia is kell, és 6kor kelni.
De tegnap már felvoltam aljzva, húmondom este olyat tolunk, és felraktam egy gadget, skin progit és behalt a rencerem 10kor, nemverazistenbottal.
szal ha ma hazamegyek winfos reinstall..
mod: teszemhozzá 3napos win.. -
zed01
őstag
"jó kis cucc, majd ha gazdag leszek megveszem
"
Addig is játssz az ingyenes Wolfenstein Enemy Territory Mod-al, a True Combat Elite-val. Az is hasonló mint a CCS. Terroristás, antiterroristás, még a játék hangulata is olyan mint CCS. Nekem még jobban is tetszik a True Combat Elite (mert azt már megszoktam), mint a CCS.
-
illusiON
őstag
nekem haverom törtön GM-kedett már meg mittomén nagyon bennevolt, aztán befizetett 1 hónapra az eredetibe burning crusade minden szar megvolt neki de ki is ábrándult belőle, merthogy eredeti azt nem is akkora cucc ..
ő nem beteg azóta
igenissztem kéne badboysozni ott sok a frag, aztán valaki csak keres mixhez embert
-
illusiON
őstag
nekem meg azzal van a gondom, hogy egyszerüen 5kor sem leszek álmos ugyanúgy tudok figyelni, az utóbbi 3 napban összesen nem aludtam max 5-6 órát és mégis tok figyelni
én nemtom ez vmi kocka kór lehet
és az a szomorú hogy én pedig aludnék szivesen este már 2-3 körül is, de nem tudok
-
illusiON
őstag
chh, nem csak én cséztem addig van itt más is
jja d2 kocka vmi olyasmi, szinte csak olyan szerót találtam először meg cs2hu-s szerón is csak az megy stb, aztán más mapokat alig látokmég törtön is változatosabbak voltak pár helyen
jjaigen szerintem egyébként poén badboyson a 30as tömeg, el lehet poénkodni főleg ha ott a Zozilliusz és elkezd üvölteni hogy faszmákerek meg hakszor majombanda mittoménkikapcsolódást jelent szinte
-
illusiON
őstag
pc-n is van hardcore mod jópár szerón sztem még
célozni úgyis csak "vállraemelten" érdemes cod4ben ahogy észrevettem.. életjelzés meg minek ha úgysincs abban a játékban hp?
egyébként meg, én régen úgy scoutoztam hogy a monitorra filctollal felfickáltam egy célkeresztet, szóval az a legapróbb gond hogy nincs crosshair
-
Genius007
őstag
Ezért van neked szükséged erre :
Fujitsu Siemens Pi1536 Gamer Notebook ATi Mobility X1800 256Mb/256bit
-
Genius007
őstag
Scountot és a Wp-t bevállalom!
Régen Bad Boys kocka voltam, ott meg nem volt Wp .. szóval Scoutal gyakoroltam.
Akkoriban utáltam is a WP-t, de azóta már megtanultam löni vele, nem is akárhogy
Legalábbis szerintem jól tudok lőni vele (na meg scoutal is)!______________________________________________________________________
Amúgy XP-t miért nem tudod ujra rakni "most" ?
1-2 óra alatt felmegy minden ami fontos! (föleg ha a CSS-t backup-ból tolod vissza)______________________________________________________________________
Lmh : Azért mert megakarja várni, hogy a régit vissza-e tudja szerezni .. mert ellopták tőle!
De lehet hogy ebből gyüjtés lesz .. mindenki belead 500ft-ot, és már megis van Illusion accjaAmúgy max. 3600ft Steam-be a CSS, én is ott vettem még anno, csak akkor még 4200,- volt
illusiON
őstag
nekem 5600+X2vel fps configgal sincs meg a kajak 100 fps, még így is van ahol egyszer-kétszer bemegy alá.. persz ha többen vagyunk
badboyson szoktak lenni 60 fps-eim is
de lehet hogy a giga ram kevés neki
de, érdekesmód ha tök egyedül császkálok a pályákon akkor d2 fix 200, wp_lego fix 500
meg ilyenek, viszont ha van 1 vagy 2 másik ember (nem cpu player!) akkor máris zuhan..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest