- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nálam néha volt xp alatt, de csak mikor már öregedett az xp-m.
most win7 alatt meg nem igazán tudja bezárni a cs-t. mindig rákérdez hogy most akkor bezárja vagy mi legyen, mert nem sikerült magától bezárnia, ill. nem a cs-t hanem a hl2.exe-t
habár ez egy régi steam, lehet ha az újat rakom fel akkor nincs ilyen gond....
-
Djuree
félisten
h.adam.92: hát én még asszem az 1.3-al kezdtem, kb. 10-12 éve
de a legtöbbet csak botok ellen toltam, akkor még drága volt a net, és nálunk kisvárosban nem is volt elérhető. neten 3-4 éve tolom kb.
ha végig neten toltam volna, akkor már sztem én lennék a világ egyik legjobb játékosa -
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92 #8781 üzenetére
hát botok ellen nem nagy cucc
azért grat a türelmedhez, gondolom nyomtad jó darabig.
amúgy nem unod botok ellen? nyomd inkább netenwow meg nagyon jó játék, nem véletlen a legnagyobb mmo
nyomtam kb. fél évig, de utána meguntam mert csak egyedül nyomtam. de ha vannak haverok akkor évekig van tartalom benne. én is szidtam amíg ki nem próbáltam
-
Djuree
félisten
keyloggert nagyon egyszerű kikerülni, persze ha 1 accod van. benyomod hogy jegyezze meg a jelszót, meg hogy lépjen be automatikusan és ne léptessen ki, és akkor nem kell többet beírni
ha meg win újrahúzás van, akkor meg addig úgysem meg rá keylogger, még fel nem tolod a steamet
ennyi.... -
Djuree
félisten
nem biztos hogy azért bannoltak mert csaltál. ha nagyon kiemelkedik valaki azt nem szeretik, mert mindig az a csapat nyer. engem már azért bannoltak egyszer wcs szerórol, mert szidtak hogy minek jönnek ide prok, elbasszák a játékot
-
Djuree
félisten
válasz
Infranyuszi #8600 üzenetére
nekem az első be sem jön
a creative fatality az nagyon jó, én is ilyet tervezek majd
máskor használd a link gombot jó?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
na kezd jól menni:
na nézzed csak megfele qrva gyorsba
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #8207 üzenetére
loooooooool
én úgy jártam hogy benyomtam 10 percre a virslit (mindent így szoktam, mert van külön ilyen gomb, így egyszerűbb benyomni az időt, nem kell külön állítgatni), gondoltam majd 2 perc után leállítom. erre elfelejtettem hogy bent van a virsli, 10 perc után sípolt a mikró hogy kész a kaja. hát kész is lett eléggé, szó szerint szénné égett. akkorára zsugorodtak a virslik mint a kisujjam, és por állapotba szedtem ki
van mindenfajta virsli, van amit csak 1 percig kell sütni, de van amit 3-ig is. ki kell tapasztalni. mostmár te is kitapasztaltad
Tripower: te itt?
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #8065 üzenetére
én még ilyen pókjárással nem találkoztam
én azt nem tudom mitől van, hogy néha nézem spectből az embert, és elkezdi tölteni a fegyvert, és egy animációs fázist átugorva egyből megtölti (legtöbbször m4-nél van, de már más fegyóknál is láttam)
ez bug vagy csít akar lenni
mert igen nagy előny tud lenni -
Djuree
félisten
ja tényleg, hülye vagyok. csak már annyira várom az ep3-at, hogy már vizionáltam a megjelenést
HyP3b0y: cs2 még odébb van. nagyon-nagyon odébb...
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #8045 üzenetére
meg episode three...
-
Djuree
félisten
válasz
satomee #8000 üzenetére
mi is voltunk már nyaralni pc-vel. megyek haverhoz a sok cuccal együtt, mert ő vitt minket kocsival. azt mondja ez így nem lesz jó, nem fér be a cucc. mondom miért, simán be kell férnie. erre benézünk a csomagtartóba. ott a 21 colos CRT! monitor, meg a nagy szervergépház
mondom te barom, nehogy hozd már a gépet
erre ki nem vette volna semmiképpen, inkább itthon hagytuk a gumicsónakot
így esténként filmet néztünk, meg gémelgettünk, nem volt rossz, de csónakázni jobb lett volna. ha már ígyis az év 365 napjából 360-at a gép előtt ülünk, ne üljünk már ott nyaralás alatt legalább
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7944 üzenetére
nekem is meg van osztva. szerencsére húgom nem ért hozzá, csak mindig panaszkodik hogy lassú a net. nem tudja hogy én full sebességgel töltök
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7847 üzenetére
max 200 lehet
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7835 üzenetére
hát nem véletlen írják sztem minden játéknál, hogy xp alá 1 giga ram kell, vista alá 2 giga ram
nem véletlen amúgy az sem, hogy máris jön a win7, a vista 2 évig volt "jó"
viszont ha kijön az rtm win7-ből, akkor én is fel fogom tenni próbából, gondolom tanultak a vistából és jobban sikerül...
amúgymeg kinek mi jön be, ha valakinek vista akkor azon játszik, ezen tényleg ne vesszünk össze, úgyis a lényeg hogy cs menjen rendesenOFF vége...
-
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7763 üzenetére
7+7=92 -
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7763 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7756 üzenetére
ja nem hangzik rosszul, mennék én de van pár dolog ami miatt nem tudok
-
Djuree
félisten
ezt kaptam ma mailben, hátha érdekel valakit:
Kedves Játékostárs!
Engedd meg , hogy felhívjuk a figyelmedet egy kihagyhatatlan programra nyáron a Balaton partján. A BECUP a D-LAN és a TotalGaming csapata megrendezi az első ESPORT FESTIVAL-t, amely otthont ad egy 4 napos maximum 80 csapatos LAN számára és olyan opcionális lehetőségeket kínál mint a strandolás vagy akár a Balaton Music Wave fesztiválra való belépés. A LAN versenyszámai a következőek lesznek.
Counter-Strike: 1.6
Counter-Strike: Source
Call of Duty 2
Call of Duty 4Az összdíjazás garantál 3 300 000, amely a jelentkezők és az érdeklődők számától függően már csak növekedhet! Amennyiben tehát úgy érzed szeretnél életed legizgalmasabb és legmozgalmasabb LAN-jára lejutni nincs más dolgod mint fel menni a lan.totalgaming.hu oldalra, regisztrálni és nevezni.
A játékok csapatszáma a befizetések sorrendjétől függ, lehetőségünk van két 24 fős egy 16 és egy 8 csapatos versenyt indítani, itt már csak Ti döntitek el melyik közösség az aktívabb és gyorsabb.
A rendezvény részletes információi:TotalGaming Esport Festival
Helye: Zánka, Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
Ideje: 2009 július 8-12Várunk minden kedves érdeklődőt a csarnok előtti téren felállított saját sörsátorral, amelyben LCD TV-ken keresztül is lehetőséged nyílik a mérkőzések figyelmemmel kísérésére, illetve a folyamatosan induló 1on1 és special contestek, továbbá a színes programok mind feledhetetlenné teszik majd a négy napot, amit barátaiddal a nyáron eltölthetsz!
Egyéni játékok: TF2, COD4, CSS, CS1.6, HL, UT3. rFactor, L4D, COD5
A LAN keretein belül megrendezésre kerül egy professzionális Póker bajnokság amatőrök számára, amelyre a nevezés természetesen ingyenes. Összesen 120 kártya kedvelő jelentkezését várjuk, akik 4 napon keresztül küzdenek majd az értékes tárgynyereményekért két kaszinó asztalon.
Bár Európában, már bevált szokásnak mondható, hogy zenei koncertekkel színesítik a programjukat, az ilyen rendezvények, de egyelőre még ilyen közel egy fesztiválhoz egyetlen LAN sem került sem itthon sem külföldön! Itt nem csak a játékról, de a szórakozásról és a nyaralásról is szó van pont ezért lehet kecsegtető sok gamer számára az esemény, amely külföldön is igen jó visszhangot kapott.
További információkért és a friss dolgokért látogasd folyamatosan honlapunkat a http://www.lan.totalgaming.hu címen.
Anya rendezvényünk a Balaton Music Wave lesz, amely a haza is külföldi rock és világzene krémjét hozza le a Balaton partjára három napra. Olyan nagy fellépők nevei találhatóak a programok között mint a Tankcsapda (HU), Epica (NL), The Sorrow (AU), Hooligans, Magna Cum Laude és még sokan mások. Számos program és maga a Balaton csábítja az önfeledt nyaralásra és bulizásra várókat! Zúzás lefelé!
Bővebb információk a fesztiválról a http://www.balatonmusicwave.hu oldalon! -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7704 üzenetére
múltkor kipróbáltam egy ilyen zombie+wcs szerót.
nagyon szar. azt hittem olyan lesz, hogy jönnek a zombik és akkor vállvetve kell írtani őket, és egyre többen jönnek, egyre nehezebb lesz, esetleg még valami feladat is lenne, túszmentés vagy valami.
de nem. mindenkinél örök töltény a tárban, csak nyomni kell a gombot. mindenkinek több 10000 hp, halhatatlan emberek, meg a zombik is halhatatlannak néztek ki. beléptem és csak lestem hogy mi a szar ez, 10 percig néztem spectatorban, összesen 1 halott ct volt, kérdezném akkor hogy mikor van új kör, 10 óránként?
hogy képes valaki ezt nyomni órákig (mert volt ilyen aki már 3 órája nyomta, serverinfo szerint)jók ezek a wcs szerók amúgy, csak igazán igényes meg bugmentes nem sok van. azt a fajta wcs-t én sem szeretem, ahol nagyon durva dolgok vannak. jobb az ahol csak kicsit vannak felturbózva a dolgok, ott azért még bőven a tudás számít, nem hogy ki van jobb fajjal. meg hát a fajok kiegyensúlyozottsága nagyon számít
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7649 üzenetére
kb. a kettőnek köze sincs egymáshoz. mindkettőben több 100 órám van már, hasonlóság nem sok van a kettő között. jól kiegészítik egymást nálam. ha az egyik felbassza az agyam, megyek a másikra
-
Djuree
félisten
összeraktam egy új configot.
vettem egy e6400-es procit, amit egyenlőre 2500mhz-re felhúztam. megy fullon átlag 100 fps-el a cs.
az ugyanilyen órajelű amd x2 procimmal, mediuom beállításokkal ment 70-80fps-t. no comment.
holnap már 3ghz körülire húzomremélem meglesz a 120 fps átlag. ez már azért elég lesz
-
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92 #7592 üzenetére
jó movie. bár azért látszik pár dolog. haverokkal csinálta, látszik a minimális élet, mindenkinek 1 lövés, akár testre is és halál. plusz nem nagyon lőttek rá sem. meg még nem is látta hogy van ott valaki, de már lőtt a wp-vel. ez is gondolom meg lehetett beszélve. lan partyn meg lehet ilyeneket játszani. amúgy igényes movie...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest