- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4912 üzenetére
Nekem már javul a pingem!
Szerintem fél óra múlva leszek is!
( Bár duma nem lesz sok tőlem, mert fater megint itt aludt be a Tv előtt! )Amúgy kellene valami alap progi, ami randomra kisorsolja, hogy ki-kivel lesz!
Szerintem tudok is írni, khhhmm akarom mondani szerezni ilyen progit! -
Xelo
addikt
válasz
illusiON #4897 üzenetére
lol. nem vágom: az a skill ha nézed hogy a célkereszttől jobbra 2milivel adja a fejest?
szerintem nagyon feelinges így, nincs kedvem visszakapcsolni
egyébként én is keresgéltem hogy mi lenne egy jó crosshair, én eddig nagy sárgával toltam, de nem volt a legjobb... aztán állítgattam ide oda, szarabbnál szarabb.. mondom kurv4nya'd! és kilőttem
szerk: jahh dm unalmas, de fene fogja kivárni hogy újjáéledjek. -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4802 üzenetére
" rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes ... "
Befor it ...
" én 1.6on szoktam törtön cheatelgetni mostanában is igen nagy poén mikor haverral benyomjuk ... "
Az alapvető probléma az, hogy sosem vagyunk meg, akik itt vannak mindig, az sNORh, Te, és Én (na meg Satomee, de Ő Cali-s)
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4778 üzenetére
Hát ha fizeted a külön vonalat, amin 5ös pingem lenne HUN fele is, akkor felőlem ..
Hát valamit lehet tenni jah ... jó lebaszom a netest, akkor talán-talán nappal is ugy ahogy jó lesz a pingem, eltelik pár nap, és megint ugyan olyan szar lesz mint most ...
Én már csak tudom ... lassan 3éve van ilyen netem ... elején még ugy kellett könyörögni, hogy a szaros portokat nyissa meg, mert még a CSS sem ment ..
DSL meg még nincs itt .. bár a köv. faluba már lehet hogy van .. mert ugy tudom most nyáron csináltak / csinálnak oda ...sNORh : ,,i,,
-
Genius007
őstag
-
Lmh
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4560 üzenetére
Magyarán d2 kocka vagy
Én ilyen mapos servereket, azt a Game-Monitor.com-al keresek!De sajnos nem sokszor megy ...
-
Genius007
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #4537 üzenetére
hát igen a cod erőesn árkád, ott még az ak is pontos, holott a valóságban még véletlen sem oda lő ahová kéne
lőttem ak-val tudom miről beszélek
a cs ben meg jó pontatlan ahogy a valóságban
habár azért lehet vele csúnya fejeseket osztani.
viszont a cod4 hardcore módja nagyon jó. nincs célkereszt csak vállhoz emelt fegyverrel lehet célozni. nincs életkijelzés meg radar sem. lopakodás ezerrel. habár pc-n tudtommal nincs ilyen mód csak xboxon...
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4506 üzenetére
Mi a gond ?
Nem értem ... nekem az oldal bejön rendesen, ahogy kell!Kössz hogy beszállsz!
Még 3ember kell, és akkor ~1700,-ft / ember kb!Szerintem sNORh is benne lenne, meg talán talán csimav is!
És akkor már csak Csontváz, és meg is vagyunk 5+1-en!(remélem jól számoltam, és senkit nem hagytam ki)
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4500 üzenetére
Én igy ugy gondoltam, hogy álljunk össze, beszéljük meg, aztán mehet a menet!
Móka és kacagás lenne, ha a szerver is összejön! (" jelbe)
_______________________________________________________________________Gyerek még nem volt Msn-en!
De azt ugye tudod, hogy a Steamnek angolul kell írni!
És nem közvetlenül e-mailt, hanem ...https://support.steampowered.com/
Itt kell reggelni, és írni a HelpDesk részheznekik, majd válaszolnak szinte egyböl!
Elmondod angolul, hogy mi a bajod, stb stb .. és Ők segítenek!
Nagyon jó a Steam Supportja! -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4472 üzenetére
" csak akkor kéne pojénból csináltatni egy dombornyomott bankkártyát is hozzá "
Van egy olyan megérzésem, hogy már nem egyszer írtam le POJÉBOL, hogy nem kell dombornyomott kártya!
Én sima POJÉNOS OTP-s bankkártyával vettem Steam-be a CSS-t!
19.99 $ a CSS + POJÉNBÓL számolj rá Áfát = 24.99 $
Számold ki akkor POJÉNBÓL, hogy mennyibe kerül, aztán gondolom sima POJÉNOS OTP-s bankkarid van, vagy másfajta is jó, Steam-be nem muszály dombornyomott!
De POJÉNBÓL dombornyomott karit is csináltathatsz!Na hát ezek mennek itt .. POJÉBÓL!
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4458 üzenetére
de_dust2: rövid, hosszú, közép, alsó, felső (sötét), lépcső, ablak, A, B, kocsi mögött, doboz mögött!
inferno: hosszú, közép, kis közép, ház, "kis szoba", könyvtár, építkezés, banán, homokozó, generátor (transzformátor), A, B, (talán valami mozi is van)
nuke: kint, hangár, kakas, rámpa, rádiós (térkép), nyikorgós, tető, meg van még valami ...
train: 1-es, 2-es, 3-mas, 4-es, 5-ös, 6-os, átkötö (vagy Z?) A, B, létránál, "közép fent" még talán itt is ismerek valamit...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ami tudom mi
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4421 üzenetére
Áhhh a f*sz*m ki van komolyan mondom ...
Sz*p*k itt az oldallal, hogy jó legyen ... kihírezek valamit, erre 2x rakja ki
Kitörlök egy kommentet, erre az egészet törli .... bár tuti csak nálam BUG-os, mert más nem panaszkodott ahogy látom a forumot ...Holnap szerintem ujra rakom az egész oldalt, "rendesen". bár most is rendesen raktam, de lehet az a gyikja, hogy csak "fel másoltam" ...
Na majd holnap szórakozok vele, ma már nincs kedvem, annyit szivtam vele ...
-
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4369 üzenetére
Ma mindenki Logót készít ? (LeC, csimav, Te .. 8-) )
Amugy tudod hogy gondoltam ?
Mert hiába ne szarakodj vele ... mert gondolom nem tudod hogy akarjuk!Ebből [link] a "Clanname" feliratot eltüntetni, és pl. "PH! Team" feliratot rakni oda ...
A kék hátterébe mármint "bele" meg valami CSS-s ürgét rakni!
LeC mondta megprobálja megcsinálni, meg ért is hozzá elég jól úgy hallottam, de nem siettetem! Annyira nem sürgős még!De azért megpróbálkozhatsz vele!
(Mennyire vágod a PS-t ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BestBuy ruhás topik
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged