Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zulikk
újonc
Sziasztok! Lenne egy problémám! Volt a gépemen Coreldraw x6 feltelepítve. Viszont újra kellett telepítenem a windowst, és törlődött a program. Felraktam ismét egy x6-ost. Folytatni akartam a munkáimat amiket lementettem, viszont ezen a Corel-en nincsenek valamiért rajta azok a betűfajták, amikkel dolgoztam a régin. Konkrétan a Bookman Old Style és a Hobo STD. Honnan tudnám ezeket rárakni???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen házat vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest