Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Mit exportálsz? szöveg, grafika ? ilyesmikre gondolok
Nem mindegy, hogy kitöltése van vagy csak körvonala. ettől függetlenül tényleg lehet szűrő hiba
Más formátum nem jó? Milyen programban nyitod meg a dxf-et?
Esetleg másik verziójú corelt nem tudsz kipróbálni?
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Tudom, hogy én is bosszankodtam rajta... szinte az egyetlen dolog, amire a corelkét használom, az, hogy megnézzem egy-egy felirat esetében, hogy különböző betűtípusokkal hogy néz ki. Ezt sajnos nem tudták normálisan megoldani az Illustratorban.
Lehet, hogy az lett a megoldás, hogy visszatértem a 9-eshez
a DXF-formátummal nincs semmilyen tapasztalatom, de corelkét ismerve simán lehet, hogy bugos a szűrője... Ahogy fejlesztik a programot, képesek bizonyos jól működő funkciókat elrontani. A 7-esben pl. jól ment a PrintMerge, a 9-esben már nem tartotta meg a gondosan beállított formátumokat, ami használhatatlanná tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő