- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
Dany007 #2136 üzenetére
Én ezért mentem el az egész workspace könyvtárat egy másik meghajtóra. Jártam már úgy, hogy elfelejtette a saját beállított funkcióbillentyűimet, színpalettám, vagy docker elrendezésemet. Ha valami nem jó, csak visszamásolom és mehet tovább ugyanúgy.
Újratelepítés után is csak bemásolom, és a megszokott környezetemben vagyok mint régen. Órák mennének rá amíg visszaállítom az összes customizációt, valamit úgyis kifelejtek, és akkor bosszankodok amikor használni akarom de nem működik, és hirtelen nem tudom miért.
#2135: nekem most lesz a 20.és még soha nem használtam az egérgörgőt zoomra, nekem a lapgörgetés van beállítva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Suzuki topik
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- No Man's Sky - Befutott a Voyagers frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airsoft
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest