Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Én is azt hittem hogy így van, hogy a default stílusban van. De nem. A paragrapf és a grapfic text is Arial nálam, mégis ha beírok egy betűt, már azt mondja hogy két font, az Arial és a MS Gothic van a dokumentumban. Ha kitörlöm egy font sincs benne.
Előfordul olyan is, ha beraktam mondjuk egy wordos szöveget, akkor van hogy ottmarad valahol egy (pl Times) enter, általában a lapon kívül, ami nulla karakter hosszú, de ezt ki lehet jelölni és letörölni. -
Soma01
veterán
Köszi szépen!
Ez lenne a logikus, igen! Csak még nem próbáltam ki. De mindenesetre elég béna ez a viselkedés, hogy a használt fontok listáján meg ott van. Minek van ott, ha nem használja? Csak megzavarja az embert.
Ezeket az alap betűtípusokat hol lehet beállítani? Legalább legyen egyforma mind a kettő vagy három.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Gitáros topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest