Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Hát ha ilyen egyszerüen menne nekem...
Az a gond, hogy bár elvileg A2-esbe van csinálva, ott már nem ismeri fel, ha meg széthúzom, akkor jobb oldalon lesz egy nagyobb üresség.. Ha még valahogy középre tudom igazítani, még jó is lenne... de inkább legyen akkora átfedés a lapok között, hogy nem lesz sehol sem fehér volt.
próbáltam az egészet görbévé alakítani, beállíttani tényleges A2-es méretet, és széthúzni de egyes feliratoknak a körvonalai nem nagyítódnak, és így már nem látszódik akkora méretben a körvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest