- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #162 üzenetére
hú, egész sokmindent felfogtam abból amit írtál
köszi
A buktatókra szerintem szépen rá fogok jönni majd idővel, ki kell tapasztalni, csak lehet hogy majd a pénzem bánja. De még mindig jobb mint most, amikor havonta ráköltök vagy 6000-et arra, hogy mások írják nekem a ps-t.
Most még ennyit költök rá, mert kevés munkám van, de később ha több lesz, akkor mégtöbbet költenék rá.
na, erről a rácssűrűségről:
azóta megtaláltam már hol lehet beállítani, de köszi, hogy leírtadnálam is alapból 150 a default egyébként.
a lényeg, az én munkáimat egy egyszínes romayoron szokták kivitelezniDe majd utánajárok hogy mások milyen lpi-s filmeket szoktak hozni. Szerintem ez rajta van a filmeken is az apróbetűs információknál
néztem már óriásplakát nagyon közelről. Hülyének is néztek a többi járókelők, de az akkor nem számított
értem miről beszélsz (ezen még én is meglepődök) majdnem ugyanaz mint a dpi, csak el vannak forgatva a dolgok.
Akkor még azt megkérdezném, hogy a separation fülnél a színek mellett van olyan hogy az elforgatás miylen szögben van. Ezek alapból beállítódnak, ehhez soha ne is nyúljak, és akkor jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest