Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face
üzenetére
hú, egész sokmindent felfogtam abból amit írtál

köszi
A buktatókra szerintem szépen rá fogok jönni majd idővel, ki kell tapasztalni, csak lehet hogy majd a pénzem bánja. De még mindig jobb mint most, amikor havonta ráköltök vagy 6000-et arra, hogy mások írják nekem a ps-t.
Most még ennyit költök rá, mert kevés munkám van, de később ha több lesz, akkor mégtöbbet költenék rá.
na, erről a rácssűrűségről:
azóta megtaláltam már hol lehet beállítani, de köszi, hogy leírtad
nálam is alapból 150 a default egyébként.
a lényeg, az én munkáimat egy egyszínes romayoron szokták kivitelezni
De majd utánajárok hogy mások milyen lpi-s filmeket szoktak hozni. Szerintem ez rajta van a filmeken is az apróbetűs információknál
néztem már óriásplakát nagyon közelről. Hülyének is néztek a többi járókelők, de az akkor nem számított
értem miről beszélsz (ezen még én is meglepődök) majdnem ugyanaz mint a dpi, csak el vannak forgatva a dolgok.
Akkor még azt megkérdezném, hogy a separation fülnél a színek mellett van olyan hogy az elforgatás miylen szögben van. Ezek alapból beállítódnak, ehhez soha ne is nyúljak, és akkor jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- JBL STAGE 2 9634
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

néztem már óriásplakát nagyon közelről. Hülyének is néztek a többi járókelők, de az akkor nem számított