Hirdetés
- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
na hát nekem ez nem válasz hogy mert postscript, most ugyanúgy nem tudom hogy mi az istennek találtak ki kétfélét, hogy ha ugyanaz. Ebben nekem nincs logika.
na de mindegy, ha te sem tudod rá a választ, nem baj, te sem tudhatsz mindent, ezt elnézem neked.
Lényeg hogy legyen ps Dexter kedvéért.
Ja és ma ellestem a filmeseknél, hogy egy srác ps-t mentett.
Akkor maradjunk a ps-nél, ha már postscript
Hát én nem voltam úttörő soha, az kimaradt az életemből, meg mostanában is csak a saját utamat próbálom törni.
De azért én is segítek másoknak, amiben tudok.
Bár tőlem itt még senki nem kérdezett semmit. Szerintem itt én lennék az utolsó akitől kérdeznének
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lényeg hogy legyen ps Dexter kedvéért.