- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #107 üzenetére
ezt a gamma loadert majd megkeresem, vagy megkerestetem valakivel, lehet hogy van benne igazság, nem tudom, én ehhez már kevés vagyok
Ha a photoshoppal mászik fel a gépre, akkor a photoshopot kellene újratelepíten? Vagy mit csináljak vele? Ha megtalálom, akkor sem tudom hogy sérült vagy nem.
Az biztos hogy a corelek nem zavarják egymást. Ezt abból gondolom, hogy a 11-est kb félévig úgy használtam, hogy csak 11-es volt, mert én akkor a 9-est leszedtem. És a 11-es úgy romlott el, hogy nem volt mellette másik corel fenn.
A 12-es mellett viszont fent volt a 9-es. De nem hiszem hogy ez lesz az oka.
Valaki azt mondta, hogy ez a corelnek egy programhibája, és nincs rá megoldás, csakhogy én ezt azért nem hiszem el, mert akkor minden második ember találkozott volna ezzel a problémával. De tudtommal nagyon kevesen vagyunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest