Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face
üzenetére
Valószínű engem ez azért nem foglalkoztat annyira, hgyo mi lesz ha utánrendelnek, mert ez még nem igazán fordult elő itt nálam

Én inkább egyszeri munkákat csinálok. Van visszatérő meló, de az egy reklámújság. A háttérszín az ugyanaz, de a képek mindig mások, de azt nincs mihez hasonlítgatni. A háttérszínt meg el tudja találni ez a nyomdász is a romayorral.
És ha mutatok neki egy nyomtatot, (akár egy tintasugarassal készültet), hogy olyat akarok, akkor azt is megtudja közelíteni hellyel-közzel.
Ha esetleg visszatérő megrendelésem lenne, és pont ugyanolyat akarnak, és nem azt kapják, és nekik az nem jó, akkor megmondom hogy nyugodtan el lehet vinni egy nagyobb nyomdába, de anyagilag az nekik nem lesz jó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De persze egyértlemű, hogy a 4 werkes gép az mindennél jobb, osztom a véleményt, de nekem arra nincs keret, hogy vegyek egyet, és arra sincs, hogy azzal csináltassam a dolgaimat, mert én így sokkal jobban járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)